Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak skusim i ja svuj nazor

1. Ospravedlnuji se, ze zrovna muj prispevek musel byt na prvni strance jako ukazka toho co se nema. Souhlasim s tym, ze co sem predvadel tam, neboli i v inych tematech sem prehnal, a ako bolo psane, bylo mi pohodlnejsi kliknout na QUOTE ako na rychlou odpoved.

Od te doby sem se vicemene sam trocha poucil, a snazim se svojmu textu dodat prehladnost. :)

2. Mysli, ze moderatorov tu potreba bola. Je nas tu naozaj kopa, a nie vsetci sa vieme spravat podla pravidiel ... Bol som svedkom par for, kde prave \"nezasahovanie\" adminov sposobilo pri ich naplneni kolaps.

3. Musim ale s casti suhlasit aj s medvedom. Hlavne o zamykani diskusi, ktere vedou nekam jinam, jak boli puvodne napsane. A to hlavne v pokecu. Pokec je predsi POKEC. Tu si prijdu pokecat, vetsinou na zcela neautomobilove tema, je tu kopa lidi ktery se rozumeji jinym vecem, a ktery mi pomohli i ze scela jinymi problemi.

A nevidim duvod, kdyz se rozbehne pratelska debata, s vymenou nazoru, treba i o policejnych zlozkach, tak proc ne ? Proc by se hned muselo zakladat nove vlakno. Proste se debati, je to vec v pokecu, a hotovo.

Chapal bych to kdyby se nekdo opatal \" jak vymenit spojku na 406\" a nekdo by tam zacal pisat jak byl vcera na pivu. Ale v pokecu ?

4. Suhlasim i s tym, ze na novacky byt treba ohladuplnejsi. Pokud by ja sem byl nadejni novacek a nadsenec peugeotu, a nekdo by mne hned po prvnim tematu zrusil, zablokov by mi diskusi a napsal nech si prectu pravidla, tak by to na mne dojem pohodovyho fora proste neudelalo.

Mozna pratelska rada zakladajicimu, a mozna to tam cervene nenapsat na hambu vsem. Mne to ted proste pripada, ze se moderator \"pochluby\" ze nekeho opravil a poukaze, ze neco dela.

Nemyslim to zle, este raz viem ze toho delate hodne, a ve svem volnem casu pre nas vsech, ale pocit novacka s takovehohle pristupu nemusi byt zrovna nejlepsi ...

Odesláno

2 Medved > soucasny vedeni se snazi forum zkulturnit a nastavit pravidla tak, aby se v tom prichozi vyznali a nebyl tody bordel jak v ...., jeste velka prace je urcite ceka v bazaru, jelikoz, to co si nekteri dovoli za komentare k nabizenemu je des.

Proste je zde snaha o zmenu k lepsimu a ty Modum nedas ani 100 dni hajeni, coz je takova ve svete uznavana doba, aby novinky ukazaly svoji zivotaschopnost. To me dost zarazi.

Odesláno

ad dane zamčene vlakno , najdi si jak to loni dopadlo mezi medvedem a stiflerem potazmo ostatnimi co se do toho pridali eisona nevyjimaje , takovehle excesy zde na foru stači jednou , v danem vlakně jsem je i u upozornil , bez efektu , tak sem to zamknul .

ad červeny text , ten ma pomoci k tomu aby bylo videt co dela dotyčny špatně , určitě to neni chlouba moderatora , jde oto aby clovice k zapremyslel .

Odesláno

Jo verim ze to neni chlubeni moderatoru, ale co to da tomu novemu cloveku ze je hned takhletak verejne pokarhan ?

Nemam ani sajn jak se volalo minulorocni vlakno, teda si ho nemuzu vyhledat...

Odesláno

Jenže Woody byl narozdíl od Stiflera zcela v pohodě a v momentu, kdys to vlákno zamknul už stejně nebylo co řešit, takže Tvůj zásah byl úplně zbytečný.

Odesláno

2 LukkO > a co ma clovek udelat uplne prvni nez se vubec zaredistruje? ...

No precist si pravidla fora kam se chce regnout a pak je i dodrzovat.

ono poruseni pravidel hned v prvnich prispevcich o cloveku neco vypovida.

[upravil dne 18/5/09 buml]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

počeštujeme , Kurt zkouší ruzne grafiky , prej to neni u tohoto fora tak jednoduche , mame mu dát čas .

Jo, však v pohodě, já se jen ptal :super Napadlo mě to jak se tu mluvilo o tlačítkách \"quote\" a tak. Jinak je pravda že na spoustě fór maj anglický texty :myslim

Odesláno

Stiffler v pohodě byl taky , jen se nenechal odměkčit jako woody , toho teprve praxe čeka , neví do čeho jde .

vlakno neni uzamčeno na vždy , pokud autor bude chtit pokračovat muže mě napsat, v tom problem nevidim .

Odesláno
Původně zaslal: buml

2 LukkO > a co ma clovek udelat uplne prvni nez se vubec zaredistruje? ...

No precist si pravidla fora kam se chce regnout a pak je i dodrzovat.

ono poruseni pravidel hned v prvnich prispevcich o cloveku neco vypovida.

[upravil dne 18/5/09 buml]

To je sice pravda, jenze...

Ako najdou lidi tohleto forum ? V mem, a verim ze i v kopu jinych pripadech to bylo o tom, ze sem potreboval najit nekoho, kdo mi poradil s tym, odkud mi slzy s motoru olej, a proc ho mam celej zasranej.

Po brouzdani Googlem, sem narazil na \"jakejsi\" peugoet klub, a ked som si vsimol, ze to tu fici, tak sem v rychlosti zalozil topic, a optal sem se...

Pak prisli i lidi, ktery mne vitali na fore, a poradili mi. Uz jen ty lidi, co mne privitali na klubu, ve mne nabuduli pocit pohody, a jak sik sem zacal tusit, ze to tadi bude v pohode.

Pak az sem zacal brozdat cely forem, a zistil co a jak...

Keby som sem prijel, a zalozil tema, ktore tu bylo asi uz 1000 krat vtedy, a nekdo mne sprdnul, tak si asi pomyslim sve ...

Odesláno

Tak mazanie citacii som si vsimol aj ja a obcas sa mi zda ze toho mazania a zamykania tem je tu vela...ale to len moj nazor, prilis ma to nejak neirituje.

Co som si vsak viac vsimol je mazanie OFF TOPICOV v Inzercii.

Ja viem ze vsetko co sa netyka inzeratu je :blablabla a :xvul ale predsa sme na fore a aj tie inzeraty aj ked v sekcii inzercia su tiez na fore, tak preco nemozno vyjadrit svoj nazor k nim? Ved kto nechce k inzeratu pokec nech si da plateny.

Odesláno

K moderaci se asi vyjadřovat nebudu (co bych asi tak psal, že? ;)) ale musím se vyjádřit k Lubk0vu příspěvku - alespoň k jeho části.

Zaprvé: to zamykání v Pokecu je tak zřídkavý jev, že si nejsem jist účelností jeho probírání zde.

Zadruhé: k nováčkům obecně jsme shovívaví, ale pokud sem někdo vlítne se svým dotazem, o kterém je přesvědčen, že tu ještě nebyl a plácne jej buď do špatné sekce, nebo jej alespoň nesmyslně pojmenuje, tak by se o tom měl dozvědět - určitě alespoň proto, aby si chybu uvědomil a příště ji neudělal. To zamknutí jsem Radkovi skutečně doporučil, včetně poznámky o tom, kde byla chyba a jak ji napravit.

Zatřetí: jestli si myslíš, že si s klukama děláme čárky a podle toho se pak chválíme a plácáme po zádech za odvedenou práci, tak jsi vedle.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Stiffler v pohodě byl taky , jen se nenechal odměkčit jako woody , toho teprve praxe čeka , neví do čeho jde .

Aha - takže vlastně šlo o to zabránit mi ve vyjádření názoru, že pokud někdo je policajt, tak by neměl svou práci dělat polovičatě, ale striktně dodržovat zákon?

Tak to teda pardon, ale cenzurované fórum se mi líbí mnohem míň než to, co jsem kritizoval.

Odesláno

Přestaňte se cítit dotčení jak báby s PMS - tohle je nejlepší způsob, jak zkazit náladu i ostatním uživatelům. :nevim

Odesláno

obavam se, ze diskuse presla od argumentu k osobnimu napadani, a jako klasicky flame bych ji tedy mel zamknout....

prosim, prestante se tu hadat jak male deti. samozrejme, pokud mate co rici K PUVODNIMU tematu, smele do toho!

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: dzavel

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jednou se odsouhlasili pravidla tak podle nich postupujeme, třeba ty jsi ted měl editovat předchozí přispěvek a dopsat tam to co pišeš Mirasovi, a to bylo i za starých pravidel, pokud něco zapomenete použijte Edit.

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

Mě přišlo, že odpověděl na otázku.

Jistě, ale pokud jde o to jak to napsat tak se to dá napsat do jednoho příspěvku, a ne mit dva za sebou, v pravidlech to je a bylo

Neda mi to, ale vsimli jste si, ze moderator citoval predchozi prispevek?

Odesláno

Náhodou, já si to tu čtu... A dokonce ani ne tak moc pro zábavu. Spíše mě zajímají vaše názory a postoje. Zatímmám pocit, že tady nějak ničí nějsou nějak zcestné. Z čehož mám celkem radost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...