Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, kdo mi poradí, jaké číslo TORXE je zezadu na třmenu přední brzdy? Chtěl bych si vyměnit kotouče a nevím co mám koupit za klíč.

Předem děkuji.

Odesláno

mě nešel povolit ten na klasický očko klíč, torx šel až překvapivě dobře :roker

Až to budeš vracet z5, nezapomeň šrouby očistit a máznout nějakou vazelínou :papa

Odesláno
Původně zaslal: marsalek

Zbyno, hlavne kup nejaky z oceli a ne z blata. Kolikrat jdou ty srouby tak ztuha, ze pomuze az metrova trubka :-)

Kaja

Koupil jsem asi dobrý Torx, protože když jsem zabral 30-ti cm trubkou, tak jsem je povolil.

Opraveno, vyměněno, destičky jsem nechal původní, protože jsem je nedávno měnil a tak doufám, že si zvyknou na nové kotouče.

Jinak díky za dobré rady, to jde potom práce pěkně od ruky :super

Odesláno
Původně zaslal: punkac

mě nešel povolit ten na klasický očko klíč, torx šel až překvapivě dobře :roker

Až to budeš vracet z5, nezapomeň šrouby očistit a máznout nějakou vazelínou :papa

hlavne ne vazelinou, na srouby trmenu brzd patri jen zajistovaci lepidlo na sroubove spoje, nic jineho:bojim

[upravil dne 19/5/09 Ferry]

Odesláno

hlavne ne vazelinou, na srouby trmenu brzd patri jen zajistovaci lepidlo na sroubove spoje, nic jineho:bojim

[upravil dne 19/5/09 Ferry]

:nevim Musím to znovu rozdělat, když jsem ty šrouby na třmenu raději nemazal, aby se nepovolovaly? Žádné lepidlo na šroubové spoje nemám. Už se někomu stalo to, že by se mu ty třmeny povolily i když je dotáhnul na Fest Momentem Trubky a Paže?

Odesláno

ja ho tam radsi dal, v servisnim postupu peugeot na serviceboxu to tak je, tak jsem ho dodrzel http://www.uhu.cz/specialni-lepidla_uhu-schraubensicher

ono navic prave zabranuje zareznuti toho sroubu, takze je tam misto te vazeliny

Zalezi jak moc jsi puntickar, asi se to nezblazni kdyz tam nebude, na druhou stranu je to predepsane :) vybrat si musis sam ;)

Odesláno

že lepidlo je předepsané jsem nevěděl, omlouvám se za malého bludišťáka :D

Ale mám s tím dobrou zkušenost, nikdy se mi třmeny nepovolily a nikdy šrouby nezarezly právě kvůli vazelině

Je to asi každého věc :papa

Odesláno

No já nevím, ale lepidlo na závity patří na štoub, který se povoluje při výměně destiček (protože to vybruje a mohlo by se to povolit). Na torxu u třmenu jsem neměl lepidlo ani z výroby a tak jsem ho tam nedával ani při výměně. Prostě pořádně utáhnout a hotovo.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ešte som sa nestretol s tým že by sa tieto skrutky samovoľne povolili. Na tvojom mieste by som to iba skúsil znova dotiahnuť po nejakom čase.

Ja som sa stretol s tym.

Mne cinkol na ceste v meste kde som siel 30km/h, takze som sa lahko vratil na s5. :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...