Zbyňa1 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Zdravím, kdo mi poradí, jaké číslo TORXE je zezadu na třmenu přední brzdy? Chtěl bych si vyměnit kotouče a nevím co mám koupit za klíč. Předem děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 torx 55 co si pamatuji když jsem jej měnil ,ale mám celou sadu http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Changement_disques_et_plaquettes_avant_2L.pdf Citovat
Zbyňa1 Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Díky moc za radu, zítra ho koupím a zkusím to vyměnit. Snad půjde ten kotouč sundat, no uvidím ! Citovat
marsalek Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zbyno, hlavne kup nejaky z oceli a ne z blata. Kolikrat jdou ty srouby tak ztuha, ze pomuze az metrova trubka :-) Kaja Citovat
punkac Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 mě nešel povolit ten na klasický očko klíč, torx šel až překvapivě dobře Až to budeš vracet z5, nezapomeň šrouby očistit a máznout nějakou vazelínou Citovat
Zbyňa1 Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: marsalek Zbyno, hlavne kup nejaky z oceli a ne z blata. Kolikrat jdou ty srouby tak ztuha, ze pomuze az metrova trubka :-) Kaja Koupil jsem asi dobrý Torx, protože když jsem zabral 30-ti cm trubkou, tak jsem je povolil. Opraveno, vyměněno, destičky jsem nechal původní, protože jsem je nedávno měnil a tak doufám, že si zvyknou na nové kotouče. Jinak díky za dobré rady, to jde potom práce pěkně od ruky Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: punkac mě nešel povolit ten na klasický očko klíč, torx šel až překvapivě dobře Až to budeš vracet z5, nezapomeň šrouby očistit a máznout nějakou vazelínou hlavne ne vazelinou, na srouby trmenu brzd patri jen zajistovaci lepidlo na sroubove spoje, nic jineho:bojim [upravil dne 19/5/09 Ferry] Citovat
Zbyňa1 Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 hlavne ne vazelinou, na srouby trmenu brzd patri jen zajistovaci lepidlo na sroubove spoje, nic jineho:bojim [upravil dne 19/5/09 Ferry] Musím to znovu rozdělat, když jsem ty šrouby na třmenu raději nemazal, aby se nepovolovaly? Žádné lepidlo na šroubové spoje nemám. Už se někomu stalo to, že by se mu ty třmeny povolily i když je dotáhnul na Fest Momentem Trubky a Paže? Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Ešte som sa nestretol s tým že by sa tieto skrutky samovoľne povolili. Na tvojom mieste by som to iba skúsil znova dotiahnuť po nejakom čase. Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 ja ho tam radsi dal, v servisnim postupu peugeot na serviceboxu to tak je, tak jsem ho dodrzel http://www.uhu.cz/specialni-lepidla_uhu-schraubensicher ono navic prave zabranuje zareznuti toho sroubu, takze je tam misto te vazeliny Zalezi jak moc jsi puntickar, asi se to nezblazni kdyz tam nebude, na druhou stranu je to predepsane vybrat si musis sam Citovat
punkac Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 že lepidlo je předepsané jsem nevěděl, omlouvám se za malého bludišťáka Ale mám s tím dobrou zkušenost, nikdy se mi třmeny nepovolily a nikdy šrouby nezarezly právě kvůli vazelině Je to asi každého věc Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Tak si dej do závito lepidlo - to ochrání díky své antioxidační složce i závity proti korozi a není třeba vazelíny. Ty lepidla dělá i Loctite. Na vrch si pak namažte každá kdo co chce :-) Citovat
Leo Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 No já nevím, ale lepidlo na závity patří na štoub, který se povoluje při výměně destiček (protože to vybruje a mohlo by se to povolit). Na torxu u třmenu jsem neměl lepidlo ani z výroby a tak jsem ho tam nedával ani při výměně. Prostě pořádně utáhnout a hotovo. Citovat
ajven Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Původně zaslal: pastorek Ešte som sa nestretol s tým že by sa tieto skrutky samovoľne povolili. Na tvojom mieste by som to iba skúsil znova dotiahnuť po nejakom čase. Ja som sa stretol s tym. Mne cinkol na ceste v meste kde som siel 30km/h, takze som sa lahko vratil na s5. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.