Guest maniaksoft Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Poradí někdo, jak mám povolit zarezlí šroub od rezervi. Za boha to nejde. Stříkal jsem to uvolňovačem ze spodu auta, a nic. Asi to nikdo od výroby nepoužil. R.v. 2003 Citovat
elton Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Tento problém jsem řešil loni silou, jinak to nešlo. Citovat
Medvěd Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou - použij nový (těsný, nevyžvejkaný) klíč, nasaď delší trubku, čímž prodloužíš páku a ZABER !!! Pokud šroub nevydrží, kup nový a občas závit namž Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Tak jsem to trochu rozhejbal. Asi tak 1cm dál to nešlo. Rezerva jde s obtížema sundat a nandat, ale aspoň něco. Prostříkám to ještě a zkusím to znovu. A to sem si v práci udělal s 30ky ořechu klíč na golu. Ten jsem provrtal a vsadil kalený kolík průměru 8. Stejně jsem myslel, že z toho porodím. Hajzl jeden. Já mu dám. Čau všem. Citovat
Mosquito Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Sundavali jste to normalnim napikacu klicem co je k tomu a nebo jste si udelali nejaky spesl? Nemuzu to ani zaboha povolit ani uplne novym klicem. Spis ozvejkam klic nez to povoli... Citovat
Ducatista Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 loni jsem to odrezaval pilkou a koupil pak novej... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 tak proč jsi včera psal, že to nemůžeš povolit, když blickama to jde?? kdybyste ho jednou ročně povolili, očistili kartáčem a namazali vazelínkou, máte po starostech Citovat
Mosquito Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 ozzy56 psal jsem to protoze v te dobe jsem s tim nemohl ani zaboha pohnout. Zkousel jsem i nový klíč z 5008 co máme novou a nic. Spíš bych omlátil kufr jak se to vždy vysmeklo. Hledal jsem na jiných diskuzích / fórech a někdo tam psal, že to povolil sikovkama. Tak jsem to zkusil tak a podařilo se. Jinak težko se něco maže 1x za rok když auto nám říká pane měsíc a 14let byl jiný vlastník ;-) Citovat
P607Olda Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Hlava šroubu má ten oblý zářez? Rozhodně na něj nechej navařit matici, anebo rovnou kup jiný dlouhý šroub se šestihrannou hlavou. Velikost takovou, jako máš šrouby na kolech, 17 nebo 19. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Mosquito sorry, to jsem samozřejmě nevěděl ale je neuvěřitelné, jak na ten šroub lidi kašlou a pak se na cestě diví, že nemůžou přehodit píchlé kolo... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Hlava šroubu má ten oblý zářez? Rozhodně na něj nechej navařit matici, anebo rovnou kup jiný dlouhý šroub se šestihrannou hlavou. Velikost takovou, jako máš šrouby na kolech, 17 nebo 19. taky se na to chystam u Saxa Citovat
Mosquito Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 ozzy > popravde ja bych se na nej v momentalni chvili taky vy... Ale kdyz jsem menil naplne, filtry apod, tak jsem zkousel kompletni funkcnost a zjistil jsem, ze nefunguje zadni mlhovka. U P206 CC co mame jako nahradni auto jsem zjistil jak vyndat zarovku a pak u manzelky jsem si vsiml, ze mi vadi rezerva a lehce i tazne zarizeni.Takze jsem musel sundat rezervu na to, abych zjistil, ze ty smoulove v autorizovanem servisu (Rakousko) neumi zapojit tazne. Navedli rozdvojkou z mlhovky kabel na mlhovku do zasuvky, ale uz ji jaksi neprivedli zpet, aby se okruh uzavrel...Jedine co se jim musi nechat je, ze kdyz jsem jim napsal VIN a pozadal jsem je o servisni historii, tak mi poslali komplet rozpis za posledni 4roky zpet. V CR todle nezaziju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.