igor4 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 tesnenie tam zostalo prilepene,ani som ho nedaval dole, vyzeralo byt v poriadku. Citovat
durino666 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Takze: 1. odpojit baterku 2 : odpojit konektor a tie rurky 3 : odskrutkovat a vybrat : 4 : cisitit ... : CIM TO SLO DOLE ? 5: poskladat 6: zapojit baterku a ide ano ziadne nastavenia ? Citovat
durino666 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ja používam ... čistič bŕzd ale vyberas ju hej ? Ked mi pri 80 000 menil sviecky tak ju len prestrekol ale nepomohlo to... Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 jj, raz za čas to vyberiem a komplet vyčistim. Prestrieknutie moc nepomože..to vieš - ručná práca je ručná práca Citovat
ikiwi502 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 tiež sa chystám čistiť klapku. Stačí teda rozobrať vyčistiť a zložiť? Na niektorých diskusiách som čítal, že tam treba ešte niečo nastaviť v servise (aby tam boli základné hodnoty), alebo stačí keď hneď na začiatku odpojím baterku a nakonci ju zapojím a tým si získa základné hodnoty? Za pomoc ďakujem. Citovat
ikiwi502 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 To mi je jasné, že ju treba vybrať ale potom tam ešte aj niečo nastavuješ, či iba poskladáš a ideš, teda či stačí odpojiť baterku? Citovat
307rg Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Samozrejme, že baterku odpojiť, takto je to istejšie, po namontovaní netreba nič nastavovať. S tým tesnením je to otázne, správne by sa malo použiť vždy nové, ak sa použije staré, pravdepodobne sa nestane vôbec nič, ale mohlo by sa, napr. ak začne prisávať falošný vzduch a pod. Sám som si radšej objednal v peugeote nové za cca 5€ (dosť drahé na takú gumičku ale zase ma to nezruinuje, narozdiel od iných dielov...) a keď som ho porovnal so starým tak rozdiel bol dosť výrazný. Zatiaľ jazdím po vyčistení cca 40t km a stále je to v pohode:) Citovat
Asfix Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Prosím vás přátelé, chystám se na čištění klapky, je toto u 2.0 16V škrtící klapka a těsnění č.3 je tesnění pod škrtící klapkou? Jen abych věděl co přesně koupit a při vyzvednutí měl dle čeho zkontrolovat. Jinak cena v Peugeotu 250,-Kč. Díky za odpověď.. Tak pro toho kdo má 2.0 16V, a nevěděl by tak je to škrtící klapka, a č.3 je těsnění pod ní, v Peugeotu cena 238,-Kč za balení 5 kusů. Dnes jsem ji čistil a u tohoto motoru krásný přístup hned vpředu, odpojit 2 konektory, jednu hadičku a rozebrat sání, samotná škrtící klapka je na 3 šroubech jak se tu psalo. Práce na 10 min, jinak samotné čištění mi zabralo asi 40 minut. Takže celkem cca hoďka práce. Zda t vyřešilo můj problém se škytáním motoru ještě nemužu říct, to chce více času ale zevnitř byla zanesená řádně, něco jako u fotek na začátku. Dal bych nějaké foto ale nějak mi nejdou vložit. [Edited on 7/6/12 18:11 by Asfix] Citovat
kocurik Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Zdravim,napisem sem. Mam tiez podobne problemy,na studeny motor obcas,nie vzdy, kolisu otacky. Obcas sa stane,ze aj ked je teply motor a zastavim, tak ostanu chvilu na asi 1000 otackach,po chvili padnu normal,na tych asi 800. Myslel som,ze to robi tiez skrtiaca klapka, ale v servise mi povedali, ze HDi nemaju klapku,resp. sa neda cistit,len vymenit. Je to pravda? A kolko asi vyjde. Najlepsie bude asi diagnostika,a ta by mohla zistit,kde je chyba,nie? diky Citovat
Bohumil Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Dejte někdo prosím ten postup do sekce Servis- Udělej si sám. Díky. Citovat
vojtus Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Toto budem potrebovat aj ja. Mam rv2002 a klapka este cistena nebola, asi tam bude dost bordelu Pocitujem to pri studenom motere ked sa rozbieham, tak to trha a niekedy pri preradovani zdochne. Ake tesnenie budem potrebovat pri vymene? Chcem si ho kupit vopred, ked to dam dole, tak ho hned vymenim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.