Přejít na obsah

ikiwi502

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Brezno
  • Stát
    Slovenská republika

ikiwi502's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dnes pri jazde mestom trochu trhlo autom, piplo a odvtedy svieti kontrolka motora. Siel som plynule 50 na stvorke. Auto sa sprava ako predtym. V manuali pisu, ze by to vraj malo byt vstrekovanie, zapalovanie alebo sviecky. Da sa to nejako spolahlivo zistit? Uz som presiel par for a na diagnostike sa pri tomto probleme nic nezistilo. Ma s tymto niekto skusenosti? Ide o Peugeot 206, r. v. 2006, 1,4 55 kw, benzin. Vdaka za kazdu radu.
  2. To mi je jasné, že ju treba vybrať ale potom tam ešte aj niečo nastavuješ, či iba poskladáš a ideš, teda či stačí odpojiť baterku?
  3. tiež sa chystám čistiť klapku. Stačí teda rozobrať vyčistiť a zložiť? Na niektorých diskusiách som čítal, že tam treba ešte niečo nastaviť v servise (aby tam boli základné hodnoty), alebo stačí keď hneď na začiatku odpojím baterku a nakonci ju zapojím a tým si získa základné hodnoty? Za pomoc ďakujem.
  4. ikiwi502

    Problemy so studenym motorom

    mám podobný problém na 206-tke (1,4 benzín). Na voľnobehu kolíšu otáčky a za studena ho občas vypne. Predtým ako vymením čidlo na snímanie teploty chcem vyčistiť klapku. Vedel by mi niekto poradiť či tam je treba meniť aj nejaké tesnenia a či je potom potrebné tam nastavovať nejaké hodnoty cez počítač? Lebo prečítal som už viac diskusií a všade je to písané inakšie (závisí asi aj od značky auta). Chcem to poriadne prečistiť (teda rozobrať) nie len použiť sprej na čistenie. Ďakujem za rady.
×
×
  • Vytvořit...