Přejít na obsah

vojtus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Vše od uživatele vojtus

  1. vojtus

    zadní brzdové světlo

    Ja som zaskrtol ze som zo Srbska, mimo EU ico nepyta. Jazyk mozes potom pouzivat hocijaky.
  2. kde sa da kupit? Mne by sa tiez zisiel komplet cely vymenit.
  3. vojtus

    Angel eyes a 307

    Bohuzial, uz maju vypalene paraboly, ale uz som sa rozhodol, idem radsej do originalov valeo, tam niet co pokazit
  4. vojtus

    Angel eyes a 307

    Caute Mate niekto skusenosti s tymito Angel Eyes? Prekvapilo ma ze maju 2x H7 a H3 Myslim ze origo su H7 a 2x H1 Zo starymi pri stretavacich svetlach uz skoro nic nevidim, tak ich chcem vymenit a rozmyslam ci origo alebo toto [upravil dne 6/1/14 16:07 od vojtus]
  5. Ja som mal umely ramcek, bol sucastou radia, tak asi bezna velkost, a presne tam zapadlo. Ale mam 2DIN.
  6. Ja som ho minuly rok kupil cez ebay z Britanie, vysiel ma aj z dopravou 20eur. Problem bol ze som musel menit aj kablovy zvazok, to som uz kupil original v peugeote a tam mi to aj vymenili.
  7. vojtus

    silentblok motora

    Menili ste niekto pravy silentblok? Mam tam uz popraskanu gumu a potrebujem ho vymenit. Ak hej, kde ste tento diel kupili. Nasiel som ho len v jednom pre mna neznamom e-shope za 65eur (v peugeote pytaju 120eur). Je to pre mna neznama znacka ATF. Mate s tym niekto skusenosti?
  8. Toto budem potrebovat aj ja. Mam rv2002 a klapka este cistena nebola, asi tam bude dost bordelu Pocitujem to pri studenom motere ked sa rozbieham, tak to trha a niekedy pri preradovani zdochne. Ake tesnenie budem potrebovat pri vymene? Chcem si ho kupit vopred, ked to dam dole, tak ho hned vymenim.
  9. vojtus

    regulátor ventilátoru

    tak som sa k tomu dostal, regulator som vymenil a ventilator uz funguje, no 307rg mas pravdu, budem musiet vymenit aj konektor na kabli, kedze z tej opalenej casti vyskakuje terminal. To bude zabavka v tomto pocasi Viete mi niekto poradit aky konektor to treba (obj cislo, alebo P/N)?
  10. vojtus

    regulátor ventilátoru

    A viete niekto obj cislo alebo PN produktu? Neviem to nikde na SK - CZ webe najst
  11. vojtus

    regulátor ventilátoru

    Tak sa mi to podarilo vybrať, ešte raz vďaka za radu. Je to skorodované a konektor opáleny. Snáď bude ten konetktor funkčný, kábel je dosť krátky a meniť ho celý bude dosť o nervy. Konektor, je to zle vidieť, nemám pri sebe foťák len mobil, ale ten opálený kraj vidieť.
  12. vojtus

    regulátor ventilátoru

    Dik Buduci tyzden sa na to pozriem
  13. vojtus

    regulátor ventilátoru

    Ako si dopadol? Tiez mi pred vcerom z nicoho nic prestal ist ventilator. Rano idem do prace a je vsetko ok, poobede idem s prace a ventilator nejde Neviem ani coho sa chytit a co skor pozriet.
  14. vojtus

    Dodelani tempomatu do 307

    Mate niekto foto alebo schemu kde presne a ake kable sa maju z brzdoveho pedala prepojit?
  15. vojtus

    Dodelani tempomatu do 307

    Tak uz mi ostava len zohnat niekoho kto sa na to pozrie. Tak vdaka za info Je tu niekto z Trnavy alebo okolia co by sa vedel na to pozriet?
  16. vojtus

    Dodelani tempomatu do 307

    Mam rozvodu jednotku BSI COMM 2000, ak som tom dobre pozrel v serviceboxe. Mozte sa na to mrknut, vin: VF33HNFUB82761527 Urcite s tym mate viac skusenosti, co kde hladat
  17. vojtus

    Dodelani tempomatu do 307

    Caute. To dorobenie tempomatu ma celkom zaujima, nakolko casto jazdim po dialniciach. Co myslite, dalo by sa to aj mne dorobit? Mam 1.6 16V SW Service box mi pise: TEMPOMAT (REGULÁTOR RÝCHLOSTI) BEZ REGULÁCIE RÝCHLOSTI Prikladam aj foto konektorov.
  18. vojtus

    alarm

    no to v aute , skusal som ci bude nejaka reakcia, ale nic
  19. vojtus

    alarm

    pavúk, brr to mi ani nespomínajte no pri víne by sa alarm asi nespustil, ale popri tom bolo toho určíte viac, a nejaký úder do auta by ten alarm spustiť mohol, rozbite sklo už asi bola čerešnička na torte. No teraz je už zbytočné nad tým lamentovať. S tou diagnostikou som to aj myslel, že to bude tam vypnuté. A len tak ma napadlo, nemá alarm nejakú vlastnú poistku, ktorá by mohla byť vypálená?
  20. vojtus

    alarm

    Ahoj. Minulý rok som kúpil 307SW a auto by malo mať alarm. Má tam tlačítko alarm a aj service box píše že obsahuje alarm proti krádeži. No alarm je vypnutý a kontrolka vôbec nebliká, keď stlačím tlačítko nič sa nedeje. Dá sa nejakým spôsobom zapnúť? Celkom by sa mi hodil. Pred mesiacom mi na parkovisku nejaký futbalový fanúšikovia obliali auto červeným vínom a fľašou rozbili čelné sklo, keby bol alarm funkčný, možno už ako ho oblievali by začal húkať a by ich to od ďalšej činnosti odradilo. vopred vďaka za rady
  21. vojtus

    Tuning svetla

    Práve sa rozhodujem aké svetlá kúpiť, keďže tie čo mám už svietia dosť biedne, tak neviem či Originál alebo tuningové. Tých tuningových je vcelku dosť na výber, len značky ako sonar, JOM a pod.. sú pre mna dosť neznáma. Podmienka je aby boli s hmlovkou a elektrickým ovládaním. A hlavne nech dobre svietia Aké by ste odporučili?
  22. vojtus

    historie podle VIN

    Mozete mi checknut historiu? VIN: VF33HNFUB82761527 vopred vdaka
  23. vojtus

    Panel klimatizacie

    Ahoj. Nemáte niekto pofotené ako sa to rozoberá?
×
×
  • Vytvořit...