RUMBURAK Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Když nastartuji studený motor tak otáčky vyletí na běžnou hodnotu(1000),ale vzápětí prudce klesnou pod běžnou hodnotu(asi 600) a něco tam v ten moment zavrže zřejmě z důsledku nízkých otáček(ale nechcípne to) což trvá pouze 1-2sec.a pak se otáčky ustálí na správné hodnotě.Když se motor zahřeje na provozní teplotu tak se toto neděje a vše je ok.Nemůže to být zanesená škrtící klapka vzduchu nebo něco ze sytičem?.Stav tachometru 120tis. Díky RUMBURAK [upravil dne 1.5.2009 RUMBURAK] [upravil dne 1.5.2009 RUMBURAK] [upravil dne 2.5.2009 RUMBURAK] Nepiš název velkými písmeny, děkuji. RH [upravil dne 15/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
RUMBURAK Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Tak už to mám:potlesk.Dělala to škrtící vzduchová klapka byla zanesená.Vyčistil jsem jí a je klid otáčky krásně drží Citovat
maty307 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 tusim ze se tu nekde o tom psalo..,kolisaji mi otacky taky jen pri startech,kde presne se nachazi ta skrtici klapka+postup k demontazi ,popr. dejte sem prosim nejake foto,dik Citovat
Kres Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Rumburak taky by mě zajmalo jak lehzce jdi vyčistil tu škrtící klapku. Jak to tu popisuješ tak to vypadá snadně ale podle manuálu ta celej den. Citovat
pcj1977 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Vyčištění škrtící klapky je fakt jednouduché. Taky jsem to musel udělat! V motorovém prostoru najdeš hadici od vzduchového filtru ke škrtící klapce (taková velká černá) na obou koncích povolíš objímky a hadici sděláš. Potom odpojíš od škr. kl. konektor s kablíkama a hadici od motoru. Dále povolíš 3 šrouby, které drží škrt. kl. a vytáhneš ji ven. Potom už jen čistit a čistit. Já sem tam měl pořádný nános nečistot. Montáž potom opačným způsobem. Citovat
Kres Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Dneska jsem provedl vyčištění škrtící klapky a vypadá to o 100% lepší. Start hned na poprvé bez nějakého zaváhání. Je to opravdu jednoduché. Nafotíl jsem vám pár fotek. Postup už tu předemnou popisovaly nebudu to tedy opakovat. Citovat
sup Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Chlapi čo ste to robili Kres, Rumburak a iní nepoškodí sa tesnenie pod škrtiacou klapkou a dá sa ta klapka nejak rozobrať, alebo čistiť iba teleso zvnútra v okolí hriadeľa. Musím vyčistiť kolíšu otáčky pri štarte. Vďaka za rady Citovat
Kres Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 V manuálu je napsáno že při sejmutí modilu škrtící klapky se musí vyměnit těsnění, ale já tam neměl klasické těsnění jak ho všichni známe ale nalisovanej zelenej ktroužek jenom kolem kulatého profilu. Ten nešel nijak oddělat a nic mu po sundání nebylo tak jsem to zase zpátky namontoval na to. To poznáš. Při čištění jsem to napřed chtěl celý rozebrat, ale pok jsem si řekl ře do toho zas tak nepolezu musí se to rozebraz na prvočísla a to jsem měl strach. Vyčisti jenom tu klapku a hlavně okraje. Všude kde najdeš nějkej černej sajrajt tak ten očisti. a bude to OK. Citovat
jaronick Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 tak ten isty problem som mal aj ja, po nastartovani klesali otacky amotor obcas aj zdochol. Dnes som sa tomu pozrel na zubok a vysledok vidite na fotkach Kres, ta tvoja skrtiaca klapka vyzera este pekne Foto pred a po vycisteni.... [upravil dne 27/9/09 jaronick] [upravil dne 27/9/09 jaronick] Citovat
omegascream Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 jaronick: teda dobry humus, taku som nemal ani ja inac nevies nahodou, resp. nemas fotku, kde sa nachadza vaha vzduchu? Citovat
ado7980 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 A si si isty ze benzinaky maju vahu vzduchu??? Podla mna nemaju, tak ako diesle nemaju skrtiacu klapku tak benzinak zas vahu vzduchu... aspon to mame zajedno vy ste cistili skrtiace klapky a vahu vzduchu ste nemuseli a ja zas som musel cistit vahu vzduchu a skrtiacu klapku som nemusel Citovat
lurch Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 pozor pocul som ze sktiaca kladka a ten mechanizmus otvarania na nej ma nejaky pamatovy efekt a ked sa neodpoji baterka tak sa moze pokazit ten motorček čo otvara klapku tak pozor pri rozoberani odpojiť bateriu! Citovat
igor4 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 je to pravda s tou baterkou, ze ju pri cisteni skrtiacej klapky odpojit? p.s. kolko casu vam to zabralo ( demontaz,vycistenie, montaz)? Citovat
lurch Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 odmontovat asi 10 min. a cistenie tak 50 minut. montaz 10 min. [upravil dne 7.10.2010 od lurch] Citovat
igor4 Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 vcera som sa pozrel na skrtiacu klapku, dal som dole potrubie od filtra,odpojil hadicu od motora aj konektor na klapke, len som nemal pri sebe kluc na povolenie srobov na klapke, tak som klapku vycistil iba z jednej strany( bolo tak dost nanosu...len samozrejme nepodarilo sa mi dostat vseko prec). Chcem sa spytat ako vyzerala z druhej strany ked ste ju celu vybrali? taktiez bolo tolko spiny alebo ani nie? Citovat
Smety Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 Tak jelikož se mi na volnoběh choval motor dost neklidně (škubal a dusil se), vyčistil jsem škrtící klapku a po nastartování po těchto problémech ani památky... Děkuji za fotky jak na to před ... [upravil dne 10.10.2010 od Smety] Citovat
lurch Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 igor4 z druhej je este viac špiny. zožeň si torxi a daj to dole. Citovat
igor4 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Vcera som vybratu celu klapku a skutocne z druhej strany bolo este viac spiny, dokladne som ju vycistil a dnes rano ani naznak zhasnutia motora a takiez ziadna trhana jazda pri studenom motore. Clovek by neveril co vsetko moze sposobit jedna zanesena klapka. Tolko moj postreh. Citovat
Pa.vlos Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Chlapi, jak je to s tím těsněním? je tam nějaké a musí se měnit? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.