Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To mě teda štve,auto mám ani né půl roku a dnes sedmá žárovka.Pokaždý jiná,nejhorší byla mlhovka.Předtím jsem měl pět let mazdu a neprdla mi žádná.Nemůžu mít někde nějaký problém?

Odesláno

mám auto 4 měsíce a měnil jsem žárovku už 2x:nevim

Na diagnostice vše OK

Guest minimaxa
Odesláno

jasně že je počítám, když nemůžu kolem 2h ráno usnout: 1 žárovka, 2žárovky, 3žárovky, 4žárovky, 5žárovek ................... chrrrrrrrrr :blablabla

a pak se mi zdálo, že je dobrý používat žárovky s delší životností určené pro celodenní svícení :mrk

Guest minimaxa
Odesláno

pokud za těch 6 měsíců najedeš 30tiskm, tak je to zcela normální ;)

Odesláno

Žárovky neřeším - stojí pár kaček, takže jejich evidence je mimo oblast mého zájmu.

Osvětlení RZ mi nesvítí a jsem tomu docela rád - špinavá a neosvětlená RZ = klid od bláznivých fotoamatérů v uniformách (jinak svítí a bliká vše tak jak má).

Odesláno

sak uvidis ako dlho vydrzia teraz tie nove, mozno nahoda zacali stare akurat po sebe odchadzat, ja za rok a pol som menil jednu stretavacku, inak nic

AKurat teraz som mal taky mensi sok, ze daka zavada, zrazu som si chcel vytiahnut okno aby slo samo hore, cize som zmackol silensie tlacitko, a nic, len islo tak ze som musel drzat tlacitko stale aby sa vytiahlo hore, a to iba u okna sofera, a ani klucom sa mi nedali dotiahnut okna, , takto som zamkol odomkol asi 5 krat, a nic, nastartoval som a potom zhasol a vse ok, nechapem, taky skrat

Odesláno

Niektore Peugeoty vraj s tym maju problemy, ale čo by sme nedali za ich elegenciu aj keď ja ho mam rok a ešte som nemenil zatiak žiadnu aj keď na stretavačky mam xenony.Daj si to zmerať:roker

Odesláno

Ahoj,

Za 2 roky jsem vyměnil asi 5 žárovek H1 a jednu parkovačku. Nechal jsem si změřit dobíjecí napětí a je 14.5V. To je asi moc, takže to vyřeším přepěťovými odpory. Zatím jsem našel benzinku, kde mají H1 za 28 Kč a vydrží stejně jako ty drahél

Odesláno

to hej, ale ja som teraz daval osramy H1 aj dialkove H7 , s vacsou svietivostou, a je to teda pekny rozdiel, tie obycajne svietivost nic moc :nevim , a dialkova sa mi zda na 407 tiez dost slaba ,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...