Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak v Ústí cena okolo 1000 Kč.....

Jinak UV spray tam dávají vždycky, protože by práci po sobě měli skontrolovat, stejně jako systém vždy odčerpají, a nechají ho na tlakovaný nějakou dobu...

Spray proti \"kočičímu smradu z trubek\" funguje :D

Mě stál 300 Kč a použití je snadné

Přepneš klimu do režimu nasávání vzduchu z venku (musí ti jít servomotorek klapky :D ) pak odstraníš kabinovej filtr, nasadíš dlouhou hadičku na nádobku se sprayem (poprvé mi jí nedali, musel jsem se vracet), strčíš do otvoru co nejhlouběji a celej opakuju celej spray vystříkáš do systému.

Udělá to pěnu, která se dostane do spárek výměníku, kde rozpustí plísně co smrděj :blicismajlik jako kočičí chcanky

Já aplikoval navečer a ráno jsem nastartoval, pustil větráky naplno otevřel dveře a trochu to vyfoukal, Jinak ta pěna z plísněma by měla vytéct trubičkou pro odtok zkondenzované vody :papa

Odesláno

to az taketo chcanky su v tej klime...este som sa stym nestretol ze by som to citil...ako to smrdi.... zatial nic.... ale podla tvojich slov to musi by t dobry sajrajt:aut

Odesláno

ne to ne:D prostě se přemnožily ty bakterie ve výparníku v kabině

už si nepamatuju jak to bylo, vím že to bylo jedno z prvních použití, kdy klima chladila a ne jen vysoušela vzduch pro ranní odmlžení oken

Prostě jsem si jednou chladil a druhej den jsem v autě málem nevydržel, takže první cesta byla do krámu pro spray :D

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Původně zaslal: Qcko

Stoji to ako kde, ale pocitaj od 80 - 100 eur:papa . . . hlavne nech maju nejaku poriadnu masinu:super

si znejakeho draheho kraja...dal som naplnit klimu na 307. 600 gramov....ziadny domacky servis ale seriazny... bola uplne prazdna nakolko som menil trubky kvoli praskline....natlakovali a vyskusali tesnost...napojili na plnicku...naplnil, R 134a, olej, a aj totu cudnou zmesou ktroa sa davidiet pri uniku zo systemu...ale len z UVlampou....dal mi nalepku, stempel...potvrdenie o odbornom naplneni a tak a siel som domov...chladim ako drak...za cca pol hodku som bol vybaveny...nechal som mu 35 euro...tolko pytal...

www.klimblock.sk

Klimblock, Bratislavská 4, Nitra, Tel.: 0905 808530

nerobim reklamu....

[upravil dne 24/4/09 marisw]

Tak za 35 eur, to je uplna amerika, tu u nas to robi 2 firmy a v SVK korunach som za komplet vycitenie, pretlakovanie a plnenie platil okolo 2500 Sk:nevim

Odesláno

v Ústí to stojí 999 Kč a aplikujou i ten spray proti smradu

€ je teďka za 26,5Kč tj. to na ty vaše \"evropské prachy\" stojí cca 38€ :D:roker

Odesláno

v A.T.U. máme teď akci za 999 CZK kompl. servis klimatizace...

klima vždycky smrdí po vypnutí--jsou tam ideální podmínky--teplo a vlhko--ideální pro různé breberky...

[upravil dne 24/4/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: Kajo

ked odskusas ten sprej, daj vediet ci to pomohlo!

Tak vyzkoušeno. Zatím klima krásně voní a řekl bych i o trochu rychleji chladí. Ale to je třeba jenom můj pocit. :) Kvůli té vůni se mi ji ani nechce vypínat. :aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Kajo

ked odskusas ten sprej, daj vediet ci to pomohlo!

Tak vyzkoušeno. Zatím klima krásně voní a řekl bych i o trochu rychleji chladí. Ale to je třeba jenom můj pocit. :) Kvůli té vůni se mi ji ani nechce vypínat. :aut

:) hehe, takze iba chladis a chladis!! :) takze aj ja idem kupit aj sprej, a aj novy pelovy filter, lebo som zistil ze uz je na vymenu!

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

v A.T.U. máme teď akci za 999 CZK kompl. servis klimatizace...

klima vždycky smrdí po vypnutí--jsou tam ideální podmínky--teplo a vlhko--ideální pro různé breberky...

[upravil dne 24/4/09 ozzy1956]

Taťko, odpusť nevědomému, co to je prosím Tě A.T.U ? Možná využiji tu akci.

Odesláno

:) Dobře synu :) --je to servis pod Kérfurem v Ostravě, pod ním je pumpa Shell a hned vedle je ten servis ATU.Myslím,

že ta akce končí tento týden ?? :papa

Odesláno

Ono aby klima nesmrděla, stačí jí vypínat před dojezdem, aby se výparník stihl vysušit. Pokud dojedete se zapnutou klimou, a vše vypnete, zůstane váparník mokrý, a pochopitelně zasmrádne...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ono aby klima nesmrděla, stačí jí vypínat před dojezdem, aby se výparník stihl vysušit. Pokud dojedete se zapnutou klimou, a vše vypnete, zůstane váparník mokrý, a pochopitelně zasmrádne...

Vypinat znamena prepnut na ECO alebo OFF?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...