Kajo Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 ked odskusas ten sprej, daj vediet ci to pomohlo! Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Tak v Ústí cena okolo 1000 Kč..... Jinak UV spray tam dávají vždycky, protože by práci po sobě měli skontrolovat, stejně jako systém vždy odčerpají, a nechají ho na tlakovaný nějakou dobu... Spray proti \"kočičímu smradu z trubek\" funguje Mě stál 300 Kč a použití je snadné Přepneš klimu do režimu nasávání vzduchu z venku (musí ti jít servomotorek klapky ) pak odstraníš kabinovej filtr, nasadíš dlouhou hadičku na nádobku se sprayem (poprvé mi jí nedali, musel jsem se vracet), strčíš do otvoru co nejhlouběji a celej opakuju celej spray vystříkáš do systému. Udělá to pěnu, která se dostane do spárek výměníku, kde rozpustí plísně co smrděj jako kočičí chcanky Já aplikoval navečer a ráno jsem nastartoval, pustil větráky naplno otevřel dveře a trochu to vyfoukal, Jinak ta pěna z plísněma by měla vytéct trubičkou pro odtok zkondenzované vody Citovat
marisw Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 to az taketo chcanky su v tej klime...este som sa stym nestretol ze by som to citil...ako to smrdi.... zatial nic.... ale podla tvojich slov to musi by t dobry sajrajt:aut Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 jj fakt to byl puch nepřekonatelnej, nejhorší, že to bylo ze dne na den Citovat
marisw Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 zo dna na deN????? A nevystala sa ti nejaka macka do kabinoveho filtra?:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 ne to ne:D prostě se přemnožily ty bakterie ve výparníku v kabině už si nepamatuju jak to bylo, vím že to bylo jedno z prvních použití, kdy klima chladila a ne jen vysoušela vzduch pro ranní odmlžení oken Prostě jsem si jednou chladil a druhej den jsem v autě málem nevydržel, takže první cesta byla do krámu pro spray Citovat
Qcko Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: marisw Původně zaslal: Qcko Stoji to ako kde, ale pocitaj od 80 - 100 eur:papa . . . hlavne nech maju nejaku poriadnu masinu:super si znejakeho draheho kraja...dal som naplnit klimu na 307. 600 gramov....ziadny domacky servis ale seriazny... bola uplne prazdna nakolko som menil trubky kvoli praskline....natlakovali a vyskusali tesnost...napojili na plnicku...naplnil, R 134a, olej, a aj totu cudnou zmesou ktroa sa davidiet pri uniku zo systemu...ale len z UVlampou....dal mi nalepku, stempel...potvrdenie o odbornom naplneni a tak a siel som domov...chladim ako drak...za cca pol hodku som bol vybaveny...nechal som mu 35 euro...tolko pytal... www.klimblock.sk Klimblock, Bratislavská 4, Nitra, Tel.: 0905 808530 nerobim reklamu.... [upravil dne 24/4/09 marisw] Tak za 35 eur, to je uplna amerika, tu u nas to robi 2 firmy a v SVK korunach som za komplet vycitenie, pretlakovanie a plnenie platil okolo 2500 Sk:nevim Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 v Ústí to stojí 999 Kč a aplikujou i ten spray proti smradu € je teďka za 26,5Kč tj. to na ty vaše \"evropské prachy\" stojí cca 38€ :roker Citovat
punkac Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Spray samotný stojí okolo 250 až 300 Kč Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 v A.T.U. máme teď akci za 999 CZK kompl. servis klimatizace... klima vždycky smrdí po vypnutí--jsou tam ideální podmínky--teplo a vlhko--ideální pro různé breberky... [upravil dne 24/4/09 ozzy1956] Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Kajo ked odskusas ten sprej, daj vediet ci to pomohlo! Tak vyzkoušeno. Zatím klima krásně voní a řekl bych i o trochu rychleji chladí. Ale to je třeba jenom můj pocit. Kvůli té vůni se mi ji ani nechce vypínat. Citovat
Kajo Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Kajo ked odskusas ten sprej, daj vediet ci to pomohlo! Tak vyzkoušeno. Zatím klima krásně voní a řekl bych i o trochu rychleji chladí. Ale to je třeba jenom můj pocit. Kvůli té vůni se mi ji ani nechce vypínat. hehe, takze iba chladis a chladis!! takze aj ja idem kupit aj sprej, a aj novy pelovy filter, lebo som zistil ze uz je na vymenu! Citovat
Otan Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: ozzy1956 v A.T.U. máme teď akci za 999 CZK kompl. servis klimatizace... klima vždycky smrdí po vypnutí--jsou tam ideální podmínky--teplo a vlhko--ideální pro různé breberky... [upravil dne 24/4/09 ozzy1956] Taťko, odpusť nevědomému, co to je prosím Tě A.T.U ? Možná využiji tu akci. Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: Otan Taťko, odpusť nevědomému, co to je prosím Tě A.T.U ? ATU Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Dobře synu --je to servis pod Kérfurem v Ostravě, pod ním je pumpa Shell a hned vedle je ten servis ATU.Myslím, že ta akce končí tento týden ?? Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Ono aby klima nesmrděla, stačí jí vypínat před dojezdem, aby se výparník stihl vysušit. Pokud dojedete se zapnutou klimou, a vše vypnete, zůstane váparník mokrý, a pochopitelně zasmrádne... Citovat
vlado-.m Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: oddie Ono aby klima nesmrděla, stačí jí vypínat před dojezdem, aby se výparník stihl vysušit. Pokud dojedete se zapnutou klimou, a vše vypnete, zůstane váparník mokrý, a pochopitelně zasmrádne... Vypinat znamena prepnut na ECO alebo OFF? Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 zalezi zda je automaticka nebo manualni, u manualni OFF, u automaticke ECO [upravil dne 27/4/09 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: Ferry automaticke ECO A to je co? Já dělám to co psal oddie. Teda když si vzpomenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.