Creams Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Chci se zeptat: Jak je zapojen spínač dveří (osvětleni) ? Po vylakování jsem to ještě nezapojoval a leží mi doma v krabičce tak bych to rád dal dokupy ... ale celkem jsem se zasekl na tom , že ten spinací člen ma 2 konektory a ve sloupku jsem našel jen jeden ... tak pokud někdo ví budu rád za pomoc [upravil dne 27.4.2009 Creams] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Spínač spína jeden drôt na kostru. Citovat
Creams Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 No právě mám jen jeden... bohužel tenhle konektor jsem nesundával tak nevím vůbec jak to má být Citovat
MJSytic Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Podle mě to je standardně ukostřený (tím že to je přišroubovaný ke sloupku) a šťáva jde do spínače. Žádná věda, ne? [upravil dne 23.4.09 MJSytic] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 jj som to myslel za samozrejmé, preto som to nepísal. Je to ukostrované cez samotný spínač do stĺpika. Citovat
Creams Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 Oka díky za info ... spíše mě zaráželo jen to, že na tom spinacím modulu jsou dva konektory a jen jeden nasouvací člen ... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Zrejme sú univerzálne a používajú sa aj v iných modeloch. Citovat
Boulik Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 dej to na jeden konektor a prisroubuj melo by to fungovat.Mam tam taky dva ale zapojenej mam jeden a funguje to Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 A co presne chces poradit:myslim...je tam proste jeden drat (biely myslim) s konektorom, ten spinas si otoc tak ako tam ma byt (podla diery pre skrutku) a ten konektor napoj na horny kolik tlacitka...to je cele...funkcnost hadam otestujes lahko:myslim Citovat
Creams Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Boulik dej to na jeden konektor a prisroubuj melo by to fungovat.Mam tam taky dva ale zapojenej mam jeden a funguje to Děkuji kluci Citovat
oni Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Qcko A co presne chces poradit:myslim...je tam proste jeden drat (biely myslim) s konektorom, ten spinas si otoc tak ako tam ma byt (podla diery pre skrutku) a ten konektor napoj na horny kolik tlacitka...to je cele...funkcnost hadam otestujes lahko:myslim presne tak,nic jineho na tom neni,bilym na to privadis napeti a kdyz jsou otevrene dvere,tak to je pres kastli ukostreny,po zavreni dveri,ten cudl kostru rozpoji. ty jsi tam psal ze mas draty dva,leda ze by to mela extraprivedenou kostru k tomu! Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Prosím přečti si pravidla fóra. Odpovědi z duplicitního tématu jsem presunul sem, prosím nezakládat nová vlákna na stejné téma jen proto, že chceš zvýraznit svůj dotaz a dočkat se rychleji odpovědi. Nic tím neurychlíš a jen zanášíš fórum. Příště mažu. Děkuji Ferry Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 No ja sem na to tez prisel, ale pozde Nesel mi spinac, tak sem to rozmontoval, a nasel sem jen jeden skoro vypadenej kablik. Tak sem se potesil, ze druhy vypad, ze ho najdu, a bude. Ale prd, nemohl sem ho najit. Potom sem uz beznadejne zacal rozebirat polku veci pod palubkou, az sem se na to vysral, zapojil ten jeden, zavrel dvere a bylo. Vecer sem jel ven s autem, otvorim dvere, a svetlo sviti. Skoro ma slak trafil Citovat
Boulik Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 njn ale je tam jeden to je snad u vsech aut Citovat
Guest DEEP Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Ten dvojkonektor je vylisovaný z jednoho kusu plechu. Proto nefunguje jako dva kontakty spínače. Dokonce je to, tuším, normálně vidět, když se spínač vymontuje. Taky mě to poprvé zmátlo a hledal jsem druhý drát. :roll:D [upravil dne 26/4/09 DEEP] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Boulik njn ale je tam jeden to je snad u vsech aut JO ale u jineho auta tam byl proste konektr len JEDEN. Takze mne nemalo co mast. A mne to proste prestalo fungovat, a kdyz sem to vytahlo, tak pozeram, jeden konektr prazdny,a druhy povisunuty. Tak sem byl v tom, ze francouzi zase neco udelali co se tyce elektriky zlozitej jak iny, a hladal sem Citovat
Creams Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Tak vše je OK Druhý dotaz : Jak je přesně zapojeno zadní spínání dveří (5.dv) ? [upravil dne 27.4.2009 Creams] Citovat
Creams Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Hop tak kluci nikdo nemá schéma ? Jde mi o to, že se mi nerosvítí lampička v kufru Citovat
RichVa Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Creams Hop tak kluci nikdo nemá schéma ? Jde mi o to, že se mi nerosvítí lampička v kufru Lampička v kufru je ovládána polohovým spínačem umístěným v pátých dveřích. Nejčastější závadou ale bývají přelomené dráty ve vedení do dveří u pantů pod střechou. v pravém sloupku jsou konektory ... tam bych začal s měřením Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.