Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat: Jak je zapojen spínač dveří (osvětleni) ?

Po vylakování jsem to ještě nezapojoval a leží mi doma v krabičce :D tak bych to rád dal dokupy ... ale celkem jsem se zasekl na tom , že ten spinací člen ma 2 konektory a ve sloupku jsem našel jen jeden ... tak pokud někdo ví budu rád za pomoc :super

[upravil dne 27.4.2009 Creams]

Odesláno

Podle mě to je standardně ukostřený (tím že to je přišroubovaný ke sloupku) a šťáva jde do spínače. Žádná věda, ne?:myslim

[upravil dne 23.4.09 MJSytic]

Odesláno

A co presne chces poradit:myslim...je tam proste jeden drat (biely myslim) s konektorom, ten spinas si otoc tak ako tam ma byt (podla diery pre skrutku) a ten konektor napoj na horny kolik tlacitka...to je cele...funkcnost hadam otestujes lahko:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A co presne chces poradit:myslim...je tam proste jeden drat (biely myslim) s konektorom, ten spinas si otoc tak ako tam ma byt (podla diery pre skrutku) a ten konektor napoj na horny kolik tlacitka...to je cele...funkcnost hadam otestujes lahko:myslim

presne tak,nic jineho na tom neni,bilym na to privadis napeti a kdyz jsou otevrene dvere,tak to je pres kastli ukostreny,po zavreni dveri,ten cudl kostru rozpoji. ty jsi tam psal ze mas draty dva,leda ze by to mela extraprivedenou kostru k tomu!

Odesláno

Prosím přečti si pravidla fóra. Odpovědi z duplicitního tématu jsem presunul sem, prosím nezakládat nová vlákna na stejné téma jen proto, že chceš zvýraznit svůj dotaz a dočkat se rychleji odpovědi. Nic tím neurychlíš a jen zanášíš fórum. Příště mažu. Děkuji Ferry

Odesláno

No ja sem na to tez prisel, ale pozde :D

Nesel mi spinac, tak sem to rozmontoval, a nasel sem jen jeden skoro vypadenej kablik. Tak sem se potesil, ze druhy vypad, ze ho najdu, a bude. Ale prd, nemohl sem ho najit.

Potom sem uz beznadejne zacal rozebirat polku veci pod palubkou, az sem se na to vysral, zapojil ten jeden, zavrel dvere a bylo. Vecer sem jel ven s autem, otvorim dvere, a svetlo sviti. Skoro ma slak trafil :D

Odesláno

Ten dvojkonektor je vylisovaný z jednoho kusu plechu. Proto nefunguje jako dva kontakty spínače. Dokonce je to, tuším, normálně vidět, když se spínač vymontuje. Taky mě to poprvé zmátlo a hledal jsem druhý drát. :D:roll:D

[upravil dne 26/4/09 DEEP]

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

njn ale je tam jeden to je snad u vsech aut :myslim

JO ale u jineho auta tam byl proste konektr len JEDEN. Takze mne nemalo co mast.

A mne to proste prestalo fungovat, a kdyz sem to vytahlo, tak pozeram, jeden konektr prazdny,a druhy povisunuty.

Tak sem byl v tom, ze francouzi zase neco udelali co se tyce elektriky zlozitej jak iny, a hladal sem :(

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Hop tak kluci nikdo nemá schéma ? Jde mi o to, že se mi nerosvítí lampička v kufru :(

Lampička v kufru je ovládána polohovým spínačem umístěným v pátých dveřích.

Nejčastější závadou ale bývají přelomené dráty ve vedení do dveří u pantů pod střechou.

v pravém sloupku jsou konektory ... tam bych začal s měřením

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...