Gabriel 307 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Lišta byla nalepená,časem se začala odlepovat tak musela pryč.Vyčistil jsem to benzínem a zatím nechal tak.Ta lišta byl obyčejnej šmejd od nějakeho Azijského prodavače:D Lišta mi ještě zůstala,ale už ji tam asi dávat nebudu.Zvažuju že koupím spray nebo lakovací tužku z Peugeotu. Citovat
milhaus Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 já to mám už místy rezavé,mně tužka nepomůže....o víkendu to přebrousím a zamáznu barvou:roker Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 když jsem se 2/10/11 ptal v Peugeotu tak mi řekli že to nerezne,teď nevím jestli mi řekli že 5 dveře jsou z hliníku nebo pozink Citovat
Petr V. Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Ono to nerezne asi podle toho kdo to dělal???Já na svém autě nemám nic rezavé,ale rodiče si kupovali v 1998 novou Audinu (před nedávnem koupili zase novou Audinu-nerozumí tomu :-)) a ta starší jim zrezla po asi 7mi letech,když se o to zajímali,že by neměla zreznout a i v papírech bylo napsáno,že kastle je z něčeho nereznoucího,tak se dozvěděli,že tehdy se rozjížděla výroba v Maďarsku (nejsem si jistý) a tam to odrbali.Tak mne napadlo,jestli to taky nemohlo být s nějakého jiného materiálu,třeba nereznoucí došel a tohle bylo po ruce:-) Citovat
robozv Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Aj ja casto vidim 307sw s hrdzavymi piatimi dverami co je smutne dvere su z plechu aj Fokus tym trpi Citovat
Moral3z Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Mám to samé, řekl bych, že je to špatně napasovaný nárazník u mě... takže to stříknu k tomu prvnímu lomu kufru..cca 10cm a chtěl jsem dát taky lištu, ale zatím jsem nesehnal \"tu pravou\" Citovat
zanulinek Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 a jaké lišty tam dáváte?? můžete sem hodit foto? mám ten samej problém, ale zapravovat to nechci, neb mě bylo řečeno, že to začne dělat znov. tak že by se nechala namíchat barva dle laku auta a zapravilo štětečkem a potom na to dala tu lišti a není třeba nějaká gumova?? který se na tu hranu pátých dveří jen nasune Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 (upraveno) to Gabriel 307: tak jak jsi to vyřešil s tou lištou? jak jsem psal tady Lišta byla nalepená,časem se začala odlepovat tak musela pryč.Vyčistil jsem to benzínem a zatím nechal tak.Ta lišta byl obyčejnej šmejd od nějakeho Azijského prodavače:D Lišta mi ještě zůstala,ale už ji tam asi dávat nebudu.Zvažuju že koupím spray nebo lakovací tužku z Peugeotu. tak to už taky neni pravda a konečne jsem to dal do barvy :super http://www.peugeot-club.com/topic/77745-gabriel-3o7-break-16-16v-80kw/page-29#entry1607541 Upraveno 8. duben 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
lacoceco Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 Už je to dýl co jsem to dělal,ale pokusim se vám to správně popsat.Nechtělo se mi sundavat celý nárazník,tak jsem postupoval takto-odděláte si těsnící gumu 5 dveří.Vznikne vám mezera mezi karoserií a ochranou plastovou lištou.Když se podíváte,tak v ní je držák a 3 matičky (viz.obr.).Ty povolíte a ostrým nožem opatrně proříznete plast (aby vznikla drážka směrem nahoru).Natáhnete nárazník dolu (stačí tak 5mm),dotáhnete matky,nandáte gumu a je hotovo . [upravil dne 24.4.2009 sekaj] sekaj, ďakujem za návod, skvelá práca ..:super:super:super:super už aj ja mám 5 mm medzeru medzi nárazníkom a piatymi dverami :D:D:papa:papa:papa Citovat
zolco Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 Inač len podotknem,že od automechnika som dostal takú radu,treba dať von strešný tapacír a hidraulikou potlačiť strechu pri pántoch. Citovat
petan307SW Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 To je dost brutalni, do toho bych radsi nesel. Myslim si ze dostat vyse zminenym zpusobem hranu narazniku niz je min destruktivni... Citovat
pajas502 Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 Je tady uváděnej jednoduchej popis jak posunout nárazník , takže bych se sundáním stropnice poslal mechanika do pr.... Citovat
linkoln Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 A komu se nechce prořezávat ten plast jde to lehce propálit trafopájkou . Citovat
zolco Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Problém vyriešený,výstuha prevrtaná nad origo dierkami 7mm vrtákom,vznikla mi tam medzera medzi dverami a nárazníkom 4mm,Nárazník som nemusel dávať dole,a ani odšrobovať:V takomto teple som vedel vybrať výstuhu tým že som vyhol nárazník chvála pružnému nárazníku.Skôr som mal problémy zo matkami,boli zakorodované,ale môj dobrý recept na odstraňovanie hrdze znovu zabral.Je to pepsi-cola.Každé dve hodiny polievať matice,urobyť to asi 3 až 4 krát po sebe!Sekaj,ďakujem ti za tvoju radu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.