Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odírání spodní části pátých dveří

Recommended Posts

Odesláno

Lišta byla nalepená,časem se začala odlepovat tak musela pryč.Vyčistil jsem to benzínem a zatím nechal tak.Ta lišta byl obyčejnej šmejd od nějakeho Azijského prodavače:D Lišta mi ještě zůstala,ale už ji tam asi dávat nebudu.Zvažuju že koupím spray nebo lakovací tužku z Peugeotu.

Odesláno

Ono to nerezne asi podle toho kdo to dělal???Já na svém autě nemám nic rezavé,ale rodiče si kupovali v 1998 novou Audinu (před nedávnem koupili zase novou Audinu-nerozumí tomu :-)) a ta starší jim zrezla po asi 7mi letech,když se o to zajímali,že by neměla zreznout a i v papírech bylo napsáno,že kastle je z něčeho nereznoucího,tak se dozvěděli,že tehdy se rozjížděla výroba v Maďarsku (nejsem si jistý) a tam to odrbali.Tak mne napadlo,jestli to taky nemohlo být s nějakého jiného materiálu,třeba nereznoucí došel a tohle bylo po ruce:-)

Odesláno

Mám to samé, řekl bych, že je to špatně napasovaný nárazník u mě... takže to stříknu k tomu prvnímu lomu kufru..cca 10cm a chtěl jsem dát taky lištu, ale zatím jsem nesehnal \"tu pravou\"

• O 4 týdny později...
Odesláno

a jaké lišty tam dáváte?? můžete sem hodit foto? mám ten samej problém, ale zapravovat to nechci, neb mě bylo řečeno, že to začne dělat znov. tak že by se nechala namíchat barva dle laku auta a zapravilo štětečkem a potom na to dala tu lišti a není třeba nějaká gumova?? který se na tu hranu pátých dveří jen nasune

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)
to Gabriel 307: tak jak jsi to vyřešil s tou lištou?

jak jsem psal tady

Lišta byla nalepená,časem se začala odlepovat tak musela pryč.Vyčistil jsem to benzínem a zatím nechal tak.Ta lišta byl obyčejnej šmejd od nějakeho Azijského prodavače:D Lišta mi ještě zůstala,ale už ji tam asi dávat nebudu.Zvažuju že koupím spray nebo lakovací tužku z Peugeotu.

tak to už taky neni pravda a konečne jsem to dal do barvy :super :super :super  http://www.peugeot-club.com/topic/77745-gabriel-3o7-break-16-16v-80kw/page-29#entry1607541

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno
Už je to dýl co jsem to dělal,ale pokusim se vám to správně popsat.Nechtělo se mi sundavat celý nárazník,tak jsem postupoval takto-odděláte si těsnící gumu 5 dveří.Vznikne vám mezera mezi karoserií a ochranou plastovou lištou.Když se podíváte,tak v ní je držák a 3 matičky (viz.obr.).Ty povolíte a ostrým nožem opatrně proříznete plast (aby vznikla drážka směrem nahoru).Natáhnete nárazník dolu (stačí tak 5mm),dotáhnete matky,nandáte gumu a je hotovo :).

[upravil dne 24.4.2009 sekaj]

sekaj, ďakujem za návod, skvelá práca ..:super:super:super:super:super už aj ja mám 5 mm medzeru medzi nárazníkom a piatymi dverami :D:D:D:papa:papa:papa

• O 10 měsíců později...
  • O 7 měsíců později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Problém vyriešený,výstuha prevrtaná nad origo dierkami 7mm vrtákom,vznikla mi tam medzera medzi dverami a nárazníkom 4mm,Nárazník som nemusel dávať dole,a ani odšrobovať:V takomto teple som vedel vybrať výstuhu tým že som vyhol nárazník chvála pružnému nárazníku.Skôr som mal problémy zo matkami,boli zakorodované,ale môj dobrý recept na odstraňovanie hrdze znovu zabral.Je to pepsi-cola.Každé dve hodiny polievať matice,urobyť to asi 3 až 4 krát po sebe!Sekaj,ďakujem ti za tvoju radu!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...