Přejít na obsah

linkoln

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

Vše od uživatele linkoln

  1. A komu se nechce prořezávat ten plast jde to lehce propálit trafopájkou .
  2. linkoln

    linkoln auta

  3. linkoln

    historie podle VIN

    Ahoj mohl by mě někdo zjistit historiji Peugeota 307SW vin : VF33HNFUC82479942 .
  4. linkoln

    Nova spojka v cude!

    Jestli ti to píská při vypínání motoru tak to je normální nebo normální kámoš co tahá Peugeoty že to dělaj Hdi čka tak nevím vymění spojku a po 15000km to začne dělat prej s tím nejde nic dělat.
  5. linkoln

    Kolísání napětí - 405 Mi16x4

    Může bejt vadnej regulátor mě to taky houpalo až kolísaly otáčky repasoval jsem altík + novej regulátor a vše je OK.
  6. linkoln

    Tuhé řazení.

    Mám stejný problém myslím jestli tam nemůže být málo oleje musím na to mrknout kdyby někdo tento problém řešil at poradí dík Linkoln.
  7. Myslíte že můžu nalejt do převodovky olej Agip SAE75W90 API GL4/5 fully synthetic.
  8. Mám takovej problém mám P405 bez serva a jde hodně těžko řízení uložení tlumičů jsem měnil a dával jsem i repas celého řízení + kuláky jsou taky nový už nevím čím by to mohlo být poradte někdo prosím dík linkoln.
  9. linkoln

    Diagnostika

    Ta diagnostická zásuvka je na pravé straně v motorovém prostoru auta v takové černé krabičce a ten konektor má zelenou barvu je dvoupinový.
  10. Nevíte někdo zapojení dvoupinové diag. zásuvky na peugeot 405 mám program P.S.A. Diag a chci zkusit diagnostiku a ještě kdyby někdo měl zapojení interface kterej chodí s P.S.A. Diag určitě by se hodilo nejen mě dík linkoln.
  11. Já mám 1.6 jednobod magnetimareli G5 a po městě 9-10l a na dálku 7.5l.
  12. linkoln

    tlumice - olej x plyno-kapalina

    Plyno kapalina jednoznačne lepší kapalinový se moc houpou ale pro pohodlnou jízdu budou dobrý.
  13. linkoln

    nejlepsi tlumice ???

    Jo jo kapalinove jsou měkčí plynokapalinové jsou dražší a jsou tužší.
  14. linkoln

    kolik se vleze do nadrze?

    Mě do mé 405 se nejvíc vešlo 72L.
  15. linkoln

    dotaz

    Jestli ti svítí kontrolka atodiagnostiky tak jedině zajeď na diagnostiku u těchto novějších aut by měli přijít na závadu.
  16. linkoln

    Typ Vstřikování?

    Díky moc snad to bude ono mám stále problémy s volnoběhem tak se snažím zjistit co najvíce informací ještě jednou díky.
  17. Prosím poraď te někdo jak zjistím jáký typ vstřikování mám na svém autě Peugeot 405 1.6 GLI Motor XU5M2 je to nějakej jednobod.
  18. linkoln

    Nástřik venkovních plastů

    Na plasty se používá Aktivátor je to taková průhledná vodička dost drahá ale je jí potřeba málo prodávájí i jedno deci plast se potře a po oschnutí se nastříká barva a drží jak nebeská víra cca 5let na autě a stále drží. Mnoho zdaru.
  19. linkoln

    Hodnoty Potenciometru

    Nevím jaká tam je ŘJ. Ale po startu mě začaly lítat otáčky a při startu jsem musel malinko přišlápnout plyn jinak to nechytlo ted to zatím vypadá dobře ale je to relativní pojem protože to nedělalo pokaždé. Tak uvidíme.
  20. linkoln

    potenciometr škrtící klapky

    Nevím na jaký auto to je ale potenciometr musí chodit plynule po celé dráze tak jak to píšeš to vypadá že je zezačátku vydřenej zkus ho rozebrat a koukni na dráhu jestli není vydřená já u 405 měl to samý stačilo ho rozebrat vyčistit a opatrně přihnout kartáčky.
  21. Tak jsem rozlousknul po?ák přihnul kartáčky ke dráze a je jak novej dráha nebyla vůbec vydřená. Tak jsem oměřil ty hodnuoty je to na peugeot 405 1.6 GLI XU5M rok 91. - při zavřené klabce : č. pinu 1-2 : 7,3 K ohmu 1-3 : 5 K ohmu 2-3 : 2.3 K ohmu
  22. Teď taky řeším problém s potenciometrem když ho budeš měřit multimetrem tak hodnota odpotu musí plynule klesak nebo stoupat to podle toho na jaký piny potáku to zapojíš. Jestli to plynulý nebude tak závada bude asi tam ale nemusí tak mnoho zdaru.
  23. linkoln

    Sháním Potenciometr

    Tak to musím napsat od začátku. Když jsem auto koupil v bazaru tak mě svítila kontrolka diagnostiky motoru řekli mě že stačí zajet na diagnostiku a oni tu závadu vymažou,samozřejmě to byla blbost. Byl jsem na diagnostice a hlásilo to špatný podtlak. čidlo tenkrát jsem bazar otravoval tak dlouho až mě to čidlo koupily stálo 5500kč. Tato závada byla odstraněna ale po nějakém čase mě začalo zlobit to kolísání voln. otáček opět jsem byl na diagnostice na které mě řekli že lambda sonda nedává signál. Tak jsem lambdu koupil a vyměnil ale žádná změna opět diagnostika a řekli mě že ta lambda zase nedává signál to už byla blbost zjistil jsem si na jakém pinu konektoru počítače je signál od sondy a signál tam byl na té diagnostice jsem byl asi 5 krát nikdy nic nezjistily. Ještě jsem rozdělal ventil přídavného vzduchu a nechal vydřený váleček opravit chodí krásně lehounce čidlo tep. nasáv. vzduchu je ok tak mě zbyl zkontrolovat potenciometr klabky. Když ho měřím ohmmetrem tak odpot strašně kolísá vůbec ne plynule tak si myslím že je KO? Tak teď už víte celej můj problém tak prosím please help.
×
×
  • Vytvořit...