Přejít na obsah

lobosb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

lobosb's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ja platim 5500sk za 79kw v kooperative za rok 2007 a 2008 4500sk
  2. lobosb

    Zvýšení cetanového čísla

    no ale ved to aditivum pre fap sa vstrekuje do nadrze pri tankovani nie. tak sa to zmiesa ked to nalejem.ale mozno robim s toho vedu.a bude to ok:nevim
  3. lobosb

    Zvýšení cetanového čísla

    Cate.potrebujem radu mam 2.0 hdi 110k takze s fap filtrom a aditivom. Ked tam nalejem ten sonax na precistenie nemôze sa to niejak zrazit ked tam je to aditivum pre fap filter,a ci to neposkodi fap? a je ten sonax celorocny?
  4. lobosb

    Pipani v 307

    tiez my to 3xpiplo a ziadna hlaska bolo malo vody v chladiacej sustave. SKUS DOLIAT DESTILOVANU VODU A UVIDIS.
  5. lobosb

    NIECO SA PALI

    tak uz je to v poriadku je to ten sprej.
  6. POTREBUJEM POMOC NASTRIEKAL SOM NOVY VYFUK,ZADNY TLMIC A STREDNU RURU K FAP FILTRU SPREJOM NA VYFUKY. MOZE BYT ZE TO TERAZ SMRDI AZ DYMI?LEBO MI NIECO DNES DYMILO PRI VYPALOVANI FAP FILTRA OD ZADNYCH KOLIES. VOBEC NEVIEM CI TO ISLO STOHO VYFUKU ALEBO SKADIAL
  7. lobosb

    cukanie motora 307 2.0HDI

    Tak vaha vzduchu vycistana a ziadna zmena, motor cuka.Kto vie co to môze byt?:myslimPoradte prosim.
  8. lobosb

    cukanie motora 307 2.0HDI

    pre ajvena. cauko:papa este som nic neskusal a vahu vzduchu som cistil ale pred pol rokom zeby to bolo tam? nezda sa mi.
  9. lobosb

    Problikne kontrolka ABS

    cau moze to byt aj tym konektorom.
  10. lobosb

    Je to možné,výfuková soustava??

    ano aj 307 od r.v-2001 ma len kat...(fap filter)a koncovy tlumic
  11. Tak to mi ani neříkej, za chvilku jsi du do servisu pro auto, měl jsem ho tam na výměnu setrvačníku v 80 OOOkm v rámci garanci...Když jsem ho tam dával, tak říkal, že tam dají ten co se dává do 307 ted, ne ten šmejd co se se*e.... Tak neviem mozno ze ti dali novy typ ,ale mna ojeb.. hajz.. .ved sa niejako presvec.No a ked ti dali stary tak na to nepristup!
  12. Si na tom tak, ze zotrvacnik konci sluzbu. Ja som ho vymenil za novi a je zase ponom ,po ubehnuti 11 000km musim to dat reklamovat .Ja som si myslel ze tam davaju uz niejake novsie ,ale oni tam daly ten isty smejd za 40 000 zo vsetkym.Ked môzem odporucit tak si tam daj zotrvacnik ZO 406 pouzi hladanie pisalo sa tu otom.
  13. lobosb

    cukanie motora 307 2.0HDI

    Pre Ajvena- presne tak ako tebe ked pridam len trochu tak nim cuka, ale ked pridam plny tak nic normalka.takze uz sme dvaja. ja mam nabehane 118 000km neni cas na vymenu vstrekov? kolko vlastne vydrzia?
  14. lobosb

    cukanie motora 307 2.0HDI

    Tak co nikto nepomôze?
  15. Caute vsetci. Pri jazde za studena mi cuka motorom, pri pridani plynu auto ide normalne, ale ma taky cudny zvuk, ako keby vynechaval alebo co.Pri ubrani plynu, ked len tak lyzem plynovi pedal tak nim cuka .Na volnobehu nic vsetko OK.Po zohriati auta je to slabsie.(cim to moze byt je to diesel.)
×
×
  • Vytvořit...