Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peja33

Jediný co jsem tam vyčetl je tohle: ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\"

To je niečo iné, daj sem VIN.

[upravil dne 4.3.2010 AnotherOne]

Odesláno

Zdravim, chtěl jsem se zeptat, když mám napsáno v servisboxu FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC - PYLOVÝ FILTR to znamená že nemám FAP? Je mi divný, že tam je napsáno ten pylový filtr. Myslel jsem že bud máš FAP nebo ne.Kdyžtak vin je VF36DRHRH21612730

Odesláno

Tie národné preklady sú v SB otrasné, samozrejme FAP máš, v angličtine tam je PARTICLE FILTER - PARTICLE FILTER a v slovenčine FILTER PEVNÝCH ČASTÍC - ČASTICOVÝ FILTER

Odesláno

Judes: Díky, tohle jsem hledal. 2,61 je teda hodně s FAPem má 0,51. Akorát nevím jak se to u vás měří, u nás na EK protokolu je napsaný ten součinitel, pak je povolená hodnota o 0,5 vyšší a pak naměřená (u FAP obvykle 0,0). Nevíš ještě kolik más naměřenou z emisí? Zajímá mě jestli auto i bez FAP by mohlo splnit normu na kouřivost pro auta s FAP.

PPK: není to hodnota pro auto s FAP?

Odesláno
Původně zaslal: Sobull

Judes: Díky, tohle jsem hledal. 2,61 je teda hodně s FAPem má 0,51. Akorát nevím jak se to u vás měří, u nás na EK protokolu je napsaný ten součinitel, pak je povolená hodnota o 0,5 vyšší a pak naměřená (u FAP obvykle 0,0). Nevíš ještě kolik más naměřenou z emisí? Zajímá mě jestli auto i bez FAP by mohlo splnit normu na kouřivost pro auta s FAP.

PPK: není to hodnota pro auto s FAP?

Jojo, mám FAP!............taky jsem to tam mohl napsat:myslim

Odesláno

Judes: Jasně, díky. Ale koukám, že tam toho máte nějak víc v tom techničáku (částice...). Tak by bylo dobrý kdyby hodil ještě někdo další ze Slovenska fotku, kdo pro změnu má FAP. Abych viděl ty částice. Přemýšlím totiž nad tím, že bych ho časem vykastroval z obou aut, ale mám strach z EK. Údajně přes kouřivost by to projít mělo (ale nemám ověřeno), ale částice se u nás neměří. A kdyby se někdy začaly měřit, tak se taky auto může stát neprodejným...

PPk: V pohodě. Zase mě překvapuje, že je to stejný pro 1,6 i 2,0...

brade: To by bylo super a pokud máš i protokol z nějakýho měření...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...