peja33 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jediný co jsem tam vyčetl je tohle: ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" Citovat
sekaj Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Pak tam maš kolonku FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC a tam máš co? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: peja33 Jediný co jsem tam vyčetl je tohle: ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" To je niečo iné, daj sem VIN. [upravil dne 4.3.2010 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 jj je tam FILTER PEVNÝCH ČASTÍC - ČASTICOVÝ FILTER Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Sobull mám 407-mu 2HDi bez Fap, tu máš údaje je to dofotené z TP. [upravil dne 4/3/10 Judes] Citovat
PPK Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravím, sice teď použiju hodnoty z 1.6 HDI, ale kolonka V.7 CO2(g.km): 148 a V.6 Korigovaný součinitel absorbce: 0,51 Citovat
oudry Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravim, chtěl jsem se zeptat, když mám napsáno v servisboxu FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC - PYLOVÝ FILTR to znamená že nemám FAP? Je mi divný, že tam je napsáno ten pylový filtr. Myslel jsem že bud máš FAP nebo ne.Kdyžtak vin je VF36DRHRH21612730 Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Tie národné preklady sú v SB otrasné, samozrejme FAP máš, v angličtine tam je PARTICLE FILTER - PARTICLE FILTER a v slovenčine FILTER PEVNÝCH ČASTÍC - ČASTICOVÝ FILTER Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Oudry: Fap máš.......MOTOR VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10BTED4 Kdy jsi neměl tak je za kodem motoru \"BEZ FAP\" Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 AnotherOne : že mě tvoje rychlost ještě překvapuje...:papa:papa:papa Citovat
Sobull Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Judes: Díky, tohle jsem hledal. 2,61 je teda hodně s FAPem má 0,51. Akorát nevím jak se to u vás měří, u nás na EK protokolu je napsaný ten součinitel, pak je povolená hodnota o 0,5 vyšší a pak naměřená (u FAP obvykle 0,0). Nevíš ještě kolik más naměřenou z emisí? Zajímá mě jestli auto i bez FAP by mohlo splnit normu na kouřivost pro auta s FAP. PPK: není to hodnota pro auto s FAP? Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Sobull zatiaľ som na EK nebol chystám sa až v novembri, s tým ti neporadím. Citovat
PPK Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: Sobull Judes: Díky, tohle jsem hledal. 2,61 je teda hodně s FAPem má 0,51. Akorát nevím jak se to u vás měří, u nás na EK protokolu je napsaný ten součinitel, pak je povolená hodnota o 0,5 vyšší a pak naměřená (u FAP obvykle 0,0). Nevíš ještě kolik más naměřenou z emisí? Zajímá mě jestli auto i bez FAP by mohlo splnit normu na kouřivost pro auta s FAP. PPK: není to hodnota pro auto s FAP? Jojo, mám FAP!............taky jsem to tam mohl napsat:myslim Citovat
brade Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Pánové, nemám teď u sebe velkej techničák, zítra si zkusím vzpomenout ) Citovat
Sobull Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Judes: Jasně, díky. Ale koukám, že tam toho máte nějak víc v tom techničáku (částice...). Tak by bylo dobrý kdyby hodil ještě někdo další ze Slovenska fotku, kdo pro změnu má FAP. Abych viděl ty částice. Přemýšlím totiž nad tím, že bych ho časem vykastroval z obou aut, ale mám strach z EK. Údajně přes kouřivost by to projít mělo (ale nemám ověřeno), ale částice se u nás neměří. A kdyby se někdy začaly měřit, tak se taky auto může stát neprodejným... PPk: V pohodě. Zase mě překvapuje, že je to stejný pro 1,6 i 2,0... brade: To by bylo super a pokud máš i protokol z nějakýho měření... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.