Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Najlepsie rodinne auto  

1. 1. Najlepsie rodinne auto

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

406 break:

1) poměr cena / užitná hodnota je už celkem zajímavý

2) dostatek náhradních dílů v rozumných cenových relacích (i na vrakáčích je dílů spousta)

3) opravdu pohodlné, prostorné a spolehlivé auto

4) mám ho doma

[upravil dne 19/4/2009 Medvěd]

Odesláno

ja teda rodinu jeste nemam ale 40ka je velice dobre rodinne auto, at kuli cene, nebo dostupnosti nahradnich dilu. A nemyslim si ze by poruchovost byla nejak vysoka. Jina me se docela jeste jako rodinne auto libi renault espace.

Odesláno
Původně zaslal: nikol

307 SW ta prostornost a užití vozidla.Ten krasny tvar:potlesk Je to muj nazor:papa

406ka je vetsi :) jediny co 307 mam zavidim je ta prosklena panoramaticka strecha:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

307 SW ta prostornost a užití vozidla.Ten krasny tvar:potlesk Je to muj nazor:papa

406ka je vetsi :) jediny co 307 mam zavidim je ta prosklena panoramaticka strecha:)

To jo na tu jsem zapomněl,ale ten tvar auta a inter. no prostě balada:super Tve auto taky je pěkne;)

Odesláno
Původně zaslal: elton

Já samozřejmě stojím za 407sw.

Jak už jsem mnohokrát psal, 407 SW NENÍ kombík a tak to nemůže být ani RODINNÉ auto (oproti 406ce je 407a krokem zpět - můj názor !!!)

206 SW je kombík na úrovni Fóbie - rodinné auto dle mého musí disponovat mnohem větším prostorem (ale třeba někomu bezdětnému může taková 206ka posloužit, jen jaksi dva nejsou moc rodina, že?)

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

To jo na tu jsem zapomněl,ale ten tvar auta a inter. no prostě balada:super Tve auto taky je pěkne;)

Me nejak 307 nesedla ale nnerikam ze neni pekna :) jen to neni tak nejak muj styl no...... Ale jinak dekuju :)

Odesláno

@Medvěd: no k tej 206.. myslel som to len zo srandy, ale ked si sa toho uz chytil.. tak podla mna aj dvaja su rodina.. akoze ked sa rozhodnu spolu zit, a neplanuju deti, tak to je podla mna rovnako rodina ako ked maju nejaky dalsi dvaja spolu 5 deti.. a este ze sedan nie je rodinne auto? no my sme doma sice len traja, ale dlhe roky sme mali sedan nexiu.. a uplne nam vystacila, do kufra sa zmestilo vsetko co sme potrebovali, a dnu bolo kopu miesta, chodili sme obcas aj piati do ciech do KH k tete, a nik sa netlacil a veci sa v pohode vsetky zmestili do kufra.. cize podla mna aj sedan moze byt rodinne auto..

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: elton

Já samozřejmě stojím za 407sw.

Jak už jsem mnohokrát psal, 407 SW NENÍ kombík a tak to nemůže být ani RODINNÉ auto (oproti 406ce je 407a krokem zpět - můj názor !!!)

206 SW je kombík na úrovni Fóbie - rodinné auto dle mého musí disponovat mnohem větším prostorem (ale třeba někomu bezdětnému může taková 206ka posloužit, jen jaksi dva nejsou moc rodina, že?)

Ty máš nejakú vrodenú averziu voči 407čke? V každej diskusii kde sa niekto pýta na 407SW ju len osudzuješ a stále píšeš to isté dookola...

To akože vzadu je málo miesta pre ľudí a kufor bude pernametne naložený dvoma kočíkmi a štyrmi cestovnými taškami?

Keď raz niekomu vyhovuje také auto tak nechápem zmysel tvojích reakcií.

Odesláno

VW Caravella / Multivan taky není špatná volba, jen už je to trochu jiná kategorie - sám jsem měl T4 Trasporter a docela rád bych ho měl znovu (jen u druhé - podstatnější poloviny rodiny by se nesetkal s potřebnou odezvou).

Co se týče mého názoru na 407u, je zcela konzistentní a neznám jediný důvod, proč by se měl měnit (a pokud je nějaké téma, kde ho nesmím / nemám prezentovat - prosím o upozornění předem, třeba ve formě: \"Vím, že Medvěd si myslí to a to, takže už to sem, prosím, nepiš\". Děkuji)

[upravil dne 19/4/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Hlasuju pro 307SW, protože je prostornější než 407SW a bezpečnější než 406break. Nebo taky 308SW, tu mám teď a umím si ji představit jako rodinné auto:papa

to ta 406 je s tou bezpecnosti tak mizerne??:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...