Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych, ;)

vsimol som si a robilo mi to tiez pri zimnych pneu, ze ked mam mierne natocene pr.kolesa napr. dolava idem cca. 70-80km/h a zacnem zlahka brzdit az na rychlost cca. 10-20km/h tak mi chveje (vibruje) volant..... :nevim

Avsak ked nemam natocene kolesa, tak mozem brzdit prudko, alebo jemne a dane vibracie na volante vobec necitim....

Je to normalny jav?

Vdaka za rady...

Odesláno
Původně zaslal: Grave

zkus kotouče ;-)

Na aute mam cca. 17tis km....je to normalne, aby boli zvlnene

kotuce???? Preco to vsak nerobi, ked nemam kolesa natocene (su v priamom smere) a ci brzdim zlahka alebo prudko, tak volant sa ani nehne....:myslim

[upravil dne 17.4.2009 PeugeotHDi]

Odesláno
Původně zaslal: jara1

ještě to muže dělat horni uloženi tlumiču

Ako si k tomu prisiel? Stretol si sa s tym?

Inak, ked zatacam na krizovatke do praveho uhla idem 5-10km/h (rozbieham sa) tak sa mi zda, ze to tiez chveje...

Odesláno

Ak to robi aj pri rozbiehani do zakruty, videl by som to na spodne capy, alebo capy riadenia. Ale na ten pocet km sa mi to nezda, nechytil si nejaku vacsiu jamu, alebo obrubnik ? Nie je krivy disk?

Odesláno
Původně zaslal: Vilo

Ak to robi aj pri rozbiehani do zakruty, videl by som to na spodne capy, alebo capy riadenia. Ale na ten pocet km sa mi to nezda, nechytil si nejaku vacsiu jamu, alebo obrubnik ? Nie je krivy disk?

Nie, teda neviem o tom.... disky - vsetky styri boli v dvoch pneuservisoch prevazene.... nie su vajcoviteho tvaru....

Napadlo ma.... nemoze mat nato vplyv ine ET ako je pisane v papieroch? Ma byt ET=26 a ja mam ET=18 t.j. o 8mm su vysunute dane disky.... ale zda sa mi, ze mi to robilo aj na zimnych ktore su original plechove so zimnymi pneu.

[upravil dne 17.4.2009 PeugeotHDi]

Odesláno

ak mas auto este v zaruke tak len servis. Zhod dole koleso a kukni ci ti nahodou neskre niekde guma. Ale na tie km sa mi tiez nezdaju tie gulaky. Auto si kupoval ty nove?

Odesláno
Původně zaslal: PeugeotHDi

Zdravim vsetkych, ;)

vsimol som si a robilo mi to tiez pri zimnych pneu, ze ked mam mierne natocene pr.kolesa napr. dolava idem cca. 70-80km/h a zacnem zlahka brzdit az na rychlost cca. 10-20km/h tak mi chveje (vibruje) volant..... :nevim

Avsak ked nemam natocene kolesa, tak mozem brzdit prudko, alebo jemne a dane vibracie na volante vobec necitim....

Je to normalny jav?

Vdaka za rady...

vymen predne kotuče asi ich maš v haji:bojim

Odesláno

Takze presiel som dalsich zopar stoviek km a vsimol som si jednu vec: dane chvenie volantu sa prejavuje len pri urcitom zatoceni kolies (je jedno ci brzdim alebo nie) a je to zhruba pri uhle natocenia volantu cca. 20-30st....

Tak babo rad... ;)

Odesláno

Co to prohlásit za vlastnost (pokud to dělá jen trošku) a dál to neřešit ? ;)

P.S.: Důsledně rozlišovat Fuzzy logic - \"jen trošku\" - \" trošku\" - \"moc\" - \" hodně moc\" - \"sakra, kde mám zuby?\" :P

Odesláno

Viem ze je to divne, ale na tychto 206kach, 307kach, 308kach atd casto rychlo odchadzaju stabilizacne tycky, toz len taky postreh, mozno su to tie...kotuce by som vylucil ked to robi iba v jednom mieste:)

Odesláno

Nazdar lidi. Mama rovnaky problem ze pri brzdeni z vacsej rychlosti sa mi rozvibruje cely volant. Vacsina z vas to oznacila ako kotuce. Chcel som sa len spytat ci je mozne tieto kotuce reklamovat. Diki

Odesláno

Ahojte a na tej 307 sa podarilo zistit 100% pricinu chvenia volantu lebo sa mi to nezda zeby to bolo vzdy len nespravnym vyvazenim kolies ;) Len otazka ciste teoreticky moze tie vibracie sposobovat to elektricke servo ? Lebo aj na 407 spominaju jemne akoby brnenie vo volante inak na peugeot nedam dopustit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...