marsalek Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 http://shop.ebay.de/items/_W0QQ_nkwZLexiaQ20citroenQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ Povetsinou je to dovoz z Hong Kongu, takze to chvili trva. Kolega si ji koupil a je nadseny. Kdo umite nemecky anebo se chcete podivat na nejaky screenshot, kliknete tu: http://citforum.de/showthread.php?t=78242 Kaja Citovat
jofo Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Este by ma zaujimalo ci je mozne programovat aj bsi, teda myslim sklapanie zrkadiel, zakazanie kontroly tlaku v pneu a take tie ostatne opicky okolo toho. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ano, je to úplně stejná diagnostika jako mají v peu. servisech. Citovat
jofo Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tak to je potom dobra cena. Hadam sa soudruzi v cine v niecom nesplietli. Cital som ze nie vzdy to ochotne komunikuje so vsetkymi autami, ale to bol pravdepodobne iba kusova vada. Citovat
jofo Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ono mas asi pravdu ze zalezi kd v cine to bolo spravene. Ja len ze s cinskymi produktami co sa diagnostiky tyka som opatrni, lebo nemal som dobre skusenosti. Vacsina nefachala tak ako mala a tvarilo sa to ako original a pol veci nefungovalo.Ale fakt nikdy nevies co kupis. Ak to tebe funguje tak super. nabuduce musim mat lepsiu ruku pri vyberani. Citovat
conti Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Kdyby někdo chtěl, mám ji na prodej. Bez rizika, s možností odzkoušení, s nejnovějším softwarem na Peu i Cit, i s aktivátorem. Bližší informace SZ, nebo v oddělění \"ostatní-prodej\" Citovat
jara1 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 tu čínu nebrat maji sšpatne připojovací kabely osobně jsem se spalil Citovat
conti Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: jara1 tu čínu nebrat maji sšpatne připojovací kabely osobně jsem se spalil Tak si kup originál, kterej ti bez licence neprodají a plať desetitisíce. A každý rok znovu. A čím si se spálil, jestli to neni tajný? Citovat
jara1 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 mě to nekomunikovalo s autem když jsem si pujčil original kabel tak to fungovalo normalně,ted už mam kabely sve a funguju bezproblemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.