Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poděkování - 406 coupe

Recommended Posts

Guest Michaela
Odesláno

Ahoj tak fotečky mám připravené ale nevím jak je sem dostat poradíte mi někdo jak to sem dát?

Guest Michaela
Odesláno

Děkuju a určitě se budu snažit přijet se podívat do Mělníka na srazík. Jen tak mimochodem netušíte někdo kde na tomto motoru hledat snímač rychlosti? Občas jde a občas ne :)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

:o:o:o Krásný!!! Ty kola ani štítek jsem ještě neviděl a ani nevěděl,, že něco takovýho existuje. Gratuluju :potlesk

Jak už jsem výše psal kola mají označení Nautilus a nejspíš byla spešl pro tuto edici, protože jsem je na jiný 406 taky neviděl.

2Michaela: snad Ti k tomu dali i ten klíč na odjištění těch pokliček z kol? :myslim

Odesláno

Hmmm....auto vyzera nadherne.

Aj ked teda mne osobne (a to vravim len za seba, ostatnym sa to pacit moze) sa nepaci ani svetly interier (ked tak len v urcitych autach), ani ta farba a v autach vseobecne imitacia dreva.

Ale ak si toto odmyslim je ozaj pekne.

Inak vidim ze uz po face takze novsi motor.

Gratulujem, 3,0 V6 dobra volba, aj ked tento novsi sa tusim neoznacoval 3,0 24V (detajly...) prajme vela stastnych km bez dalsich investicii :papa

Viem o com hovorim...;)

[upravil dne 12.4.2009 Y2K]

[upravil dne 12.4.2009 Y2K]

Guest Michaela
Odesláno

Je pravda že volant je trochu ošoupanej ale do budoucna bych ho chtěla nechat přečalounit ale jinak jsem i s barvou auta a interieru velmi spokojená. Jsem ráda že ho mám a děkuju všem že mi přejete mnoho šťastných km a žádné další investice. :papa

Guest PedroGame
Odesláno

fuuu 406 coupe je moja srdcova zalezitost, dufam ze raz sa tu aj ja budem moct pochvalit podobnou nadherou.., tvoje vyzera uzasne, vonkajsi lak perfektne ladi s interierom, koza je pekna zachovala len by ju chcelo pretriet nejakym osetrujucim balzamom a vycistit.., nadherne auticko, podla mna naj. naj. najlepsia volba motora. Gratulujem, prajem vela stastnych km s usmevom na tvari.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...