Guest Michaela Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Ahoj Všichni, chtěla bych Vám poděkovat za rady které jste mi dali když jsem řekla že si chci koupit 406 coupe. Nyní již můžu říct že už jsem také jeho hrdou majitelkou. Psala jsem že bych preferovala 2l ale nakonec jsem se rozhodla pro 3l 24V. Koukala jsem že chystáte nějaký srazík v Mělníku. Když mi to jen malinko časově vyjde tak bych se přijela odpoledne v sobotu podívat a přivést ho ukázat. Citovat
tomike Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Gratulujem. Hod sem foto nech tu krasku vsetci vidime. Citovat
Jayman Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Myslim,ze nebudes litovat,ja ho mam dva mesice a max. spokojenost Jakou barvu? Citovat
Guest Michaela Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Je to rok 2001 světle modrá metalíza, bílá kůže a je to limitovaná edice od Pininfariny. Mám ho týden teprve ale zatím jsem taky max spokojená ale musím si zvyknout jak je to živé. Pokusím se sem dát večer nějaké foto Citovat
jozefsv Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 dobre rozhodnutie ze 3,0 v6.apropos limitovana seria od pininfariny neexistuje.406 coupe navrhol pininfarina tak preto su tam jeho znaky.kazde kupe je rovnake. Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Jsem rád, že tohle fórum opět někomu pomohlo (což je jeho základním smyslem) - i já se připojuju k Tvé přivítání v našich řadách a doufám, že se v Mělníku (či na Džbáně) uvidíme. P.S. Světlý interiér si může koupit jen holka, chlap ho zákonitě musí po pár jízdách zničit. Citovat
tomike Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Co viem tak bola robena takz. ultima edizione coupecka 406. Ako pise jozefsv tak studio desing pininfarina navrhol toto nadherne autoa preto su tam tie znaky. urcite sem vecer daj foto. Citovat
Dave_k Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 2 jozefsv a tomike: Že kastli navrhoval komplet pininfarina ví každej, ale dělali se navíc ještě limitovaný série kupátek edice settant´anni. Asi tuším jaký Michaela koupila. Bylo na netu a opravdu libovka. Mělo tuším i origo kola \"Nautilus\". Moc nejsou vidět. 2Michaela: Tak ať věrně slouží a moc netrápí s poruchama. [upravil dne 11/4/09 Dave_k] Citovat
jozefsv Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: Dave_k 2 jozefsv a tomike: Že kastli navrhoval komplet pininfarina ví každej, ale dělali se navíc ještě limitovaný série kupátek. Asi tuším jaký Michaela koupila. Bylo na netu a opravdu libovka. Mělo tuším i origo kola \"Nautilus\". Moc nejsou vidět. 2Michaela: Tak ať věrně slouží a moc netrápí s poruchama. rozdiel som este nevidel.uvidime ked bude foto.aj ked je pravda ze bielu kozu som este v coupe nevidel Citovat
Guest Michaela Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Dave_k - máš pravdu je tam tabulka kde je napsáno settant´anni a číslo 363 ale jaký je v autech jinak rozdíl nevím jestli v té barvě kůže nebo metalízy nevím. Budu se snažit ho dneska vyfotit a večer sem nějakou fotku hodím. Je možné že jste ho viděli na netu bylo tam. Ale jestli je to zrovna to co jsi viděl nevím . Každopádně mám z něj velkou radost a skvěle se mi s ním jezdí. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 tak jen mohu poblahopřát k pěknýmu autíčku a mnoho km bez nehod Citovat
@re Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 vítej mezi námi... ať ti přináší jen úsměv na tváři... Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Taky přeji mnoho šťastných kilometrů s novým mazlíkem. Ať ti slouží k plné spokojenosti. A těším se na fotografie. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 už vím,to kvůli Tobě se půlka fora pohádala,jaký motor do kupé?...:D tak ať pažout slouží--ahoj Citovat
Driver Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 P.S. Světlý interiér si může koupit jen holka, chlap ho zákonitě musí po pár jízdách zničit. No počkej Medvěde, mě se světlý interiér taky líbí (myslím třeba světlá kůže) a klidně bych si ho koupil taky a to se necítím jako holka Citovat
jozefsv Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: Driver P.S. Světlý interiér si může koupit jen holka, chlap ho zákonitě musí po pár jízdách zničit. No počkej Medvěde, mě se světlý interiér taky líbí (myslím třeba světlá kůže) a klidně bych si ho koupil taky a to se necítím jako holka svetly interier som mal v 605-ke a udrziavalo sa to uplne v pohode.prave ze na tom bolo menej vidno prach a blato Citovat
vendelinek Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: Michaela Tak tě taky vítám mezi námi v klubu,pěknýho mazílka sis vybrala,tak ať ti dlouho slouží bez větších investic,hodně km bez nehod a na foto už se taky těšim:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
praktik Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 :o:oešte neje večer ::mrk:mrk a ja čakam na fotky::(:( Citovat
Burisek Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 jj vítej mezi námi.... koupila jsi dobrý vozítko a těšíme se na fotečky... na Mělník určo přijeď... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.