Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem měnil repra. Do dveří Helix Blue (16cm) a do plata Sinus Live (13cm). Akustika bych řekl ujde, a určitě jsme na tom líp než ty moderní plastový interiéry. Ještě budu přes léto řešit ty repra ve dveřích - budu vyřezávat ty plasty, co jsou za nima. Autorádio nic moc - mnoho diskutovaný Medion. :D:D Ale půjdu do jiného, asi Kenwooda.

Odesláno

Ja jsem nemel v zadnim platu ani v zadnich dverich nic. Byvaji tam nekde ve vyssich vyavach?

Do zadniho plata jsem vyrezal diry a vlozil obrovsky basaky a maly vysky (oboje vymontovany z beznych domacich reprobeden). Jediny co sem musel resit je 8ohmu, coz vetsina lepsich autoradii uz poporuje a draty dozadu jsem provedl nenapdane stredem. Jeste jsem do kufru dal malou reprobednu ktera krasne prokukuje tim otvorem pro lyze. Celkem 5 vysek a 5 basovych v celym aute. Akustika super - kdyz se otevre sibr, auto funguje jako takovej obrovskej subwoofer :D

Radio Sony 50w na CD, jedine bych chtel mp3.

Odesláno

V zadních dveřích jsem měl repra už z výroby. V platu byly vyřezaný díry pro malý (13cm) repráky, ale v tom plechu jsou připravený díry na velký 6x9 ovály plus nějaký malý díry pro vejšky.

Odesláno

No ja mam po minulem majiteli celkem peknou hudbu, radio nejake sony digitalni, ale celkem obyc, 4x 35Wm ale hraje velice pekne, byt ma jiz neco za sebou dle celniho panelu :) Repraky mam nejake dva malinke sunty vyskace vepredu nad vydechama u dveri, potom asi stredobasaky v prednich dverich..velikost nevim, ale tipuju std. 16cm, potom v zadu na plate dva ovaly kombinovane(co maji jeste i ten vyskac, nebo stredak nebo co to je). Hraje to cele fakt super, nemyslim hlasite ale pekne, a akustika je v tom aute dost dobra. Akorat me trapi, ze bych chtel dat dalsi repraky do zadnich dveri, ale nevim jestli sou tam privedene kabely, zatim sem se nedival. Tak se i ptam, sou tam nebo ne ? (este sem ani nezkousel to rozdelat)

• O 1 rok později...
Odesláno

Je to zajimave ja mam P605 rv.97/98 a je tam radio clarion + ovladani pod volantem a je tam 8 repro,2 na palubce,2 ve dveri,2 vzadnich dveri a 2 u zadniho okna..

Je to standart nebo ne?

Odesláno

Pechy ja mam to samé, akorát to rádio mi ukradli, takže je mi changer i ovládání na prd, jinak vyšší výbava má více repráků - myslím, že 12 a rádio s velkým displayem, bavím se o novějším modelu, u těch starších to nevím.

Odesláno

S hudbou jsem si hral zacatkem roku a nejak jsem do toho spadl... :D V prednich dverich 16cm Ground Zero z te zakladni rady usazene v MDF krouzcich, zadni plato kompletne vyriznute pryc a nahrazene 25mm MDF, a v nem 2*ovaly a jeden SW EmPhaser 15\" se 400W RMS a citlivosti 95db/1m, takze to taky pekne tlaci... :o A jeste v prednich dverich v trojuhelniccich od zpetnych zrcatek mam vysky. 2* zesilovace, jeden na predni+zadni repra a jeden na SW. Vsude natahane hrube kable, napajeci na zesiky 25m2 prurez. Jinak signalove kable od radia k zesilovacum jsem tahal stredem pod tunelem a pak pod kobercem a sedackama. Byl to vopruz, ale slo to. A hraje to dle meho nazoru dost dobre, a i dost nahlas (kdyz se chce) a pritom ciste, zadne zkresleni atd. Jen by to chtelo vytlumit dvere atd., protoze ten SW s tim autem dost trepe a ma vsechno tendenci rezonovat... :(

Odesláno

Marcos: Tebe už pozoruju v téhle diskusi dýl a dospěl jsem k názoru, že jsi blázen.:D:D:D:D

Hele, co máš na tom autě ještě původního a kdy to hodláš vyměnit za něco jinýho?:D:D:D

Obdivuju takovou výdrž dotáhnout to všechno do konce.

Odesláno

To je lichotka...? :D :D :D No, nejak jsem do toho vseho vazne spadl. Par casopisu tak +- pred rokem a pul, plno casu straveneho na autohifi.cz nebo dieselpower.cz nebo tuning-forum.org a tuning-bacil je na svete... :D Ale tuzing nesnasim, to jen pro upresneni. ;)

Odesláno
Napsán autorem Marcos

To je lichotka...? :D :D :D No, nejak jsem do toho vseho vazne spadl. Par casopisu tak +- pred rokem a pul, plno casu straveneho na autohifi.cz nebo dieselpower.cz nebo tuning-forum.org a tuning-bacil je na svete... :D Ale tuzing nesnasim, to jen pro upresneni. ;)

No to je lichotka :D:D:D

Tolik času co Ti to muselo sežrat...

Odesláno

No já mám v předních dveřích MacAudio DVD 2.16, v platě mám ovály macrom a v kufru 30 cm subwoofer Macrom (600 W RMS) a 2 zesilovace. Jinak Radio Panasonic a v palubni desce lcd monitor a pod sedacou dvd prehravac.... Ale jsem jinak spokojen. Jo a cely auto kompletne vytlumene dynamatem...

Odesláno

Petr605: No, casu to sezralo dost, a jeste sezere. Beru to jako zabavu..

Xander Cage: Hm, dobry. O tech Macromech uz jsem neco malo slysel, a jen v dobrem. A jsi s nima spokojen? Ja cim dal vic pokoukavam po nejakem subwooferu bud od Ground Zero nebo Hifonics, tak kolem 1000w rms, jenze pak je treba i poradny zesak, a to je hooodne o penezich. Jinak ten LCD a dvd taky pomalu resim...

Odesláno

To Marcos: No Macrom celkem v pohodě značka i za přijatelné ceny. No 1000 w RMS, to už je hooodně slušný akustický tlak, ale má to nevýhodu, jednak to bude stát ranec (protože to chce fakt kvalitní zesík), zadruhé bych to řešil spíš 2 subwooferama než jedním tak silným a zatřetí bude potřeba pořádné vytlumení a to je taky balík.

Odesláno

Xander Cage: A nemas nahodou nejaky tip na prodejce Macromu u nas? Nejlepe www, at se muzu kouknout na sortiment atd. :o) Jinak uz tech 400w rms tlaci dost slusne, to clovek citi az ve vnitrnostech... :o)) Jinak to vytlumeni musim nejak poresit, ale je toho spousta prace, hlavne porozebirat vse atd. Sel poznat ten rozdil po vytlumeni? Co vse mas vytlumene? A +- cena za material? Dik.

Odesláno

No kontakt mám, můžu ti i někam poslat ceník, a kdybys něco chtěl, můžeš i přeze mě, měl bych mít nějakou slevu, nebo kdyžtak to budeš mít aspoň až pod nos, ale jinak klidně můžeš kontaktovat přímo je na www.macrom.cz, záleží na tobě. No já měl auto kompletně vevnitř očesané a myslím úplně, i střechu. Rozdíl hooodně velký, hlavně aji když jedeš, tak si připadám jako v nějaké fungl nové 1.2 fabii. Tichounko. Ale přišlo mě to na nějakých 6k. A zvuk se taky hodně zlepšil, přijde mi, že je takový přesnější.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...