PESEK79 Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Mohl by mi nekdo poradit,jaka je max. sirka podlozek pod kola na 309?Nechci vytahovat blatniky... Citovat
vix Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Ja bych vic jak 20 mm nedaval Jinak budes mit problem se sroubama, poloosama a zadni napravou... Citovat
PESEK79 Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 Vleze mi to tam,i kdyz mam pneu 175/65 R 14? Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Tak Ti nevím - máš diesela, nebo závoďák??? Já osobně bych se na podložky pod kola vykálel, stejně ten diesel nikdy nebude lítat tak, aby bylo nutno rozšiřovat nápravu. Za další, chceš-li, aby Ti ten au?ák nějakou dobu v pohodě jezdil, věz, že se k němu taky musíš tak chovat (ráno ho nehonit, jezdit tak do 3000ot/min a pod.). Máš - li v úmyslu zkoušet z toho dělat spor?ák, pak sis měl pořídit GTI a já bych se třeba ani nedivil, že chceš rozšiřovat nápravy (Kećám, divil bych se, ale míň a aspoň bych se to snažil nějak pochopit). Ale takhle Tě považuju za tak trochu blázna a ten au?ák (motor) dost lituju.:o:o:o:o Citovat
PESEK79 Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 Jasne,ze ho setrim a na studeno vubec netocim.Jednak diesel bez turba moc tocit nejde(teda aspon ten muj) a chcu at vydrzi co nejdyl..Myslel jsem,ze to bude lepe vypadat vizualne.... Citovat
Lucky Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 PESEK79: Dobry tak ted si akorat zmer kolik mista mas mezi gumou a lemem blatniku a pak se ptej na tloustku podlozky, OK? Logicky snad vyplyne, ze kdyz mas nejaky rozmer rafku, tak nemusi prece mit stejny ET. Tzn.: 14\" disk muze mit ET30 ale i -20. Pokud tohle nevis a neznas, tak se podivej treba na e-pneu a tam to najdes, pak by sis usetril tyhle otazky Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Podložky = prasečina. Víc ti k tomu neřeknu. Citovat
mk405 Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 podložky bych taky nedával, lepší je sehnat kola i lepším ET. Rozšíření nápravy u diesela - ???Medvěd???, jasně, i diesel může přece lépe sedět, a že nejede klidně zazávodím s kazdým benzínem, třeba ve spotřebe na 100km:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.