Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Ti nevím - máš diesela, nebo závoďák??? Já osobně bych se na podložky pod kola vykálel, stejně ten diesel nikdy nebude lítat tak, aby bylo nutno rozšiřovat nápravu. Za další, chceš-li, aby Ti ten au?ák nějakou dobu v pohodě jezdil, věz, že se k němu taky musíš tak chovat (ráno ho nehonit, jezdit tak do 3000ot/min a pod.). Máš - li v úmyslu zkoušet z toho dělat spor?ák, pak sis měl pořídit GTI a já bych se třeba ani nedivil, že chceš rozšiřovat nápravy (Kećám, divil bych se, ale míň a aspoň bych se to snažil nějak pochopit). Ale takhle Tě považuju za tak trochu blázna a ten au?ák (motor) dost lituju.:o:o:o:o:o

Odesláno

Jasne,ze ho setrim a na studeno vubec netocim.Jednak diesel bez turba moc tocit nejde(teda aspon ten muj) a chcu at vydrzi co nejdyl..Myslel jsem,ze to bude lepe vypadat vizualne....

Odesláno

PESEK79: Dobry :) tak ted si akorat zmer kolik mista mas mezi gumou a lemem blatniku a pak se ptej na tloustku podlozky, OK? :) Logicky snad vyplyne, ze kdyz mas nejaky rozmer rafku, tak nemusi prece mit stejny ET. Tzn.: 14\" disk muze mit ET30 ale i -20. Pokud tohle nevis a neznas, tak se podivej treba na e-pneu a tam to najdes, pak by sis usetril tyhle otazky

Odesláno

podložky bych taky nedával, lepší je sehnat kola i lepším ET.

Rozšíření nápravy u diesela - ???Medvěd???, jasně, i diesel může přece lépe sedět, a že nejede klidně zazávodím s kazdým benzínem, třeba ve spotřebe na 100km:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...