Joseph1 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zdravim Mam P 406 r.v. 4/1997 1.8 16V LPG+B pri prudkom zosliapnuti plynoveho pedalu autom zacne dost trhat kde moze byt chyba? moze to byt zabity katalizator alebo lambdou pripadne co este treba pozriet ?? Ma niekto skusenosti s niecim podobnym?? Citovat
Hölbin Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 A dela ti to jenom, kdyz jedes na plyn nebo i na benzin? To je totiz dobre si ujasnit, nez zacnes neco resit... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Pokud je to jen na plyn .... tak je to špatně nastavená mapa ŘJ jednotky plynu (pokud máš sekvenční vstřik plynu). Citovat
Joseph1 Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 robi to na oboch palivach ale s plynom je to horsie ake vstrekovanie tam je to neviem je to G3 aspon takto je to v TP vymenil som palivovy a vzduchovy filter ziadna zmena [upravil dne 6/4/09 Joseph1] Citovat
Martin.nz Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Taklhle se mi projevovala vadná zapalovací rampa, s lehkou nohou to jelo, ale po přidání plynu to začlo hrozně škubat, na LPG to bylo o dost horší. Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 prohlednou/vymenit svicky ( do tohoto motoru napr. NGK V-line 23 s odtrhem 0.7-0.8mm ) , zkusit jinou zapalovaci rampu, chyba bude nekde tam [upravil dne 8/4/09 Ferry] Citovat
Joseph1 Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 no mam mensi problem neviem sa dostat k svieckam to je na zavit alebo je to nasunute? je tam nejaky drziak na tri sruby a co dalej ked ich vyberiem??? Citovat
Martin.nz Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Sundáš zapalovací rampu 6ks šroubů imbus 5, a svíčky klíčem na svíčky M16 vyšroubovat. Citovat
DAW11 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: Joseph1 Zdravim Mam P 406 r.v. 4/1997 1.8 16V LPG+B pri prudkom zosliapnuti plynoveho pedalu autom zacne dost trhat kde moze byt chyba? moze to byt zabity katalizator alebo lambdou pripadne co este treba pozriet ?? Ma niekto skusenosti s niecim podobnym?? zdar zrovna dneska sem to resil v servise na svojem mel sem na vyber dve veci prvni byly svičky ale těma to nebylo takže sem to napichnul na pc a problem se ukazal -řj.lpg mel sem chudou smes-diky tomu chodila spatne lambda jak na volnobeh tak hlavne pri zartezi a musel se upravit počet kroku na krokovem a obohatit smes vse uz je ok.... až na to že by to melo chodit okolo 50-60 kroku a mam to okolo 90-120= dusledek použiti vzduchoveho filtru MAN sic je kvalitni ale budu muset ješte nejak priškrtit vzduch od sani a ubrat počet kroku kabel mam svuj takze si s tim budu muset ješte pohrat Citovat
Joseph1 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 No zatial som vymenil kat. a chystam sa vyhodit tu zapalovaciu rampu zajtra no ja mam problem pri tomto kedze je tam stara koncovka na diagnostiku a nikto to nema kam som volal takze v tomto si nepomozem uvidime skusim to urobit snad to bude ono a dalsi poznatok ked ho nastartujem rano tak ide prvy kilometer normalne asi ked ide na sytic lebo potom je to uz po nastartovani vzdy rovnake ............... padlo rozhodnutie kupuje ja nova zapalovacia rampa tak uvidime co to urobi ............. lebo inak [upravil dne 16/4/09 Joseph1] Citovat
Joseph1 Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Zapalovacia rampa vymenena auto slape ako hodinky dik vsetkym za rady a mam este jeden problem ked som menil zap. sviecky zistil som ze na jednej starej je nastavec pretoze ked som daval novu tak otvor bol velmi siroky cize jednu som tam nechal staru Stretol sa niekto s niecim podobnym???? ................. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.