Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hodí se Peugeot 206 combi jako rodinný vůz?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřebovala bych poradit jestli se hodí P206 SW jako rodinný vůz?? Máme 3měsíční miminko a potřebujeme tam složit kočár do kufru a dozadu autosedačku.

Někdo píše, že je u tohohle vozu málo prostoru vzadu. Je to pravda nebo jen fáma?? Tchán má 3dvéřák a je s ním spokojený.

Já jedou obkouknout zítra tento model, ráda uvítám Vaše rady co vy nato?

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/206/7034803#carMenu

Odesláno

vzal bych radsi 406 kombi - za 150 tis se sezene peknej kousek a je to prostornejsi a pohodlnejsi auto nehlede na to ze lip vypada :-)

Guest servisman
Odesláno

přesně tak 406 je dobré rodinné vozítko , 206 je malá

Odesláno

206 ti bude stacit tak akorát po dobu co bude mimo ve vejci , pak uz te bude kopat do zad minimalne do doby kdy bude uplne bez sedacky , kufr ten je tak akorat na kocar a treba nejakej trojkombinacni tam bez sundani kolecek nedostanes .

Odesláno

Brácha má 206 HB 5D, když měl prvního prcka tak když někam jeli na víkend měl problém tam věci nacpat (kočár + bágly). Ještě si koupil rakev na střechu. Teď když má druhýho prcka tak ho chci vidět až někam pojedou, to aby přikoupil přívěs :D

Koukni po něčem větším, za těch 150tis bych koupil asi 406 kombi jestli chceš PEU.

I když zase na druhou stranu když si vzpomenu, že jsme s bráchou odkojený na cestování Trabantem.... :D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: jarinek

Původně zaslal: honza406

......... 206 je malá

není

pokud vezmu že 206 SW má délku jen 4028 mm a 406break 4740 mm tak je mi jasný co je nej.

Objemy kufru je 313/1136 u 206 a 526/1741 u 406

206 tak pro starší ,do auta moc toho nedáš oproti 406 :papa:aut

[upravil dne 5/4/09 honza406]

Odesláno

ono zalezi aj od toho ake auto mas teraz. Ja som mal kratke facko a ked som doniesol 306 break tak som si myslel ze mam kamion:D ale teraz ako bolo vyssie pisane my maly kope do sedacky. Ked najblizsie nejake auto tak urcite uz vecsie. A tvoj tchan(to je asi svokor po slovensky) asi uz su len dvaja, tchan a tchyne tak im ten prcek staci.

Odesláno
Původně zaslal: Luca30

Měla jsem firemní fabii combi r.v 2006 fungl nová, taky místo vzadu nic moc...

a odpovedala si si sama:D ked ti je fabia combi mala tak 206 sw nie je o nic vetsia, skor by som povedal, ze 206 je mensia
Odesláno
Původně zaslal: Luca30

Zdravím, potřebovala bych poradit jestli se hodí P206 SW jako rodinný vůz?? Máme 3měsíční miminko a potřebujeme tam složit kočár do kufru a dozadu autosedačku.

Někdo píše, že je u tohohle vozu málo prostoru vzadu. Je to pravda nebo jen fáma?? Tchán má 3dvéřák a je s ním spokojený.

Já jedou obkouknout zítra tento model, ráda uvítám Vaše rady co vy nato?

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/206/7034803#carMenu

No hele, prcky máme dva ( jeden do normální autosedačky a druhý ještě do vajíčka ). Osobně mi to přijde jako malé auto. Imho: v So večer jsme se vrátili z takové malé dovči. Nejsme nijak náročný na věci, ale pro děti se bez pár drobností neobejdeš. Když si zabalíme dvojkočár + nějaké tašky je to tak akorát. Na střechu nic dávat nemusíš. Také bych se poohlížel třeba po 406 kombi. Pokud máš chuť na Peu....

Odesláno

Když nehledáš nic velkýho, tak na ten kočár to rozhodně stačí a prcka vzadu taky pohodlně usadíš. Já 206SW mám a prcek si tam hoví jak pán. Ale přijde na to kolik věcí tam chceš vozit, je to prostě menší autíko

Odesláno

jak prosté číslování - první číslo vždy udává optimální počet cestujících v daném voze :P

Sice \"šestsetkáři\" budou možná něco namítat, ale to neberem ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

jak prosté číslování - první číslo vždy udává optimální počet cestujících v daném voze :P

A do 908ky HDi FAP naskladas i mechaniky, jinak pardon za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

Původně zaslal: vix

A do 908ky HDi FAP naskladas i mechaniky, jinak pardon za :xvul

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...