zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Zdravím, asi to tu už někde je, ale nic jsem nenašel. Pořídil jsem si stříbrný obroučky na 406. Mám ale probém jak je dostat dovnitř potože to plexi je k tomu přiletovaný a dírama jdou postrčit jenom malý budíky. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti ? Radši se ptám předem, než něco poseru předem dík Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Přiletovaný to není. Teda normálně určitě ne. Jde to rozdělat. Mě to šlo. Něco málo je v tomto odkaze. Jak to udělat je TADY. Snad se ti to povede. Citovat
zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 ten plast tam ale drží jako celek, a když jsem to chtěl šroubokáem vyndat tak jsem kousek ulomil Citovat
Burisek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 vyndej všechny plastové výdechy a u řidiče z boku ten šedý plast a pak opatrně vytrhni od těch na klimou/topením a opatrně z té díry vedle řidiče zbytek zaber a ničeho se neboj..... jde to ztuha ale jde to..... Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 zidacekkk: teď asi nevím jaký plast myslíš. Já myslím to čiré plexi když máš už budíky venku z palubky. Citovat
zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 mno to mylsím taky, ten plexi je jakoby přilepenej za kraje k tomu okolí a prohlubním budíků a nejde dolů Citovat
zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 nejlepší budekdyž pošlu foto tak mnt Tak tady jsou: nevím jak z toho dostat ten plexi.... abych mohli přidělat kroužky... [upravil dne 2/4/09 zidacekkk] Citovat
Burisek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 no nevím co ti na tom není jasné ?? já teda ty rámečky neviděl ale asi to nebude tak velký problém je tam nasadit ! Ty rámečky jsou nalepovací ?? Citovat
zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Mno je tam velikej problém ty rámečky neprostrčíš ani jednou dírou, a jestli jo tak je to světovej hlavolam to plexi tam je nevím jak k tomu přidělaný za ten jeden černej pruh. a opravdu nevím jak to plexi z toho jde vyndat......pomóóóć prosím ! Citovat
zidacekkk Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 právěže to není nalepovací, je to z hliníku kterej musíš nasadit ze strany u plexi..... Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Možná to je jenom přilepené.Zkus to dát na chvíli do trouby.Takhle se třeba rozlepujou světla.Tak na 50 stupňů a na půl hoďky Citovat
Burisek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: zidacekkk Mno je tam velikej problém ty rámečky neprostrčíš ani jednou dírou, a jestli jo tak je to světovej hlavolam to plexi tam je nevím jak k tomu přidělaný za ten jeden černej pruh. a opravdu nevím jak to plexi z toho jde vyndat......pomóóóć prosím ! aha,no psal jsem že nevím jak vypadají.... a že nejdou prostrčit,no tak to je blbý....,zeptej se Pe.tra ten je myslím dával,napiš mu na u2u Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Těma dírama tam ty obroučky nestrkej. Musíš to sundat. Na novým to má jakoby zobáčky to plexi asi na 6-ti místech a za ty zobáčky to drží v tom černém plastu. Po zmáčknutí zobáčku to plexi trochu povyleze a pak se dá vyloupnout. Nevím jak na tom starým modelu ale na novým by to bylo asi tady jak jsem to vyznačil na obrázku. A i na tom tvém obrázku tam je něco vidět. Teď jestli je to ono. Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 na starym modelu je to napevno svarene dohromady, jde to jedine uriznout, ja to kdysi delal modelarskou pilkou s listem ktery ma silu cca 0.5mm pekne pomalu kolem dokola a pak zpatky prilepit ( ja to ale nedelal kvuli obrouckam, ale kvuli oprave jinych budiku, ktere to plexi mely praskle ) chromove obroucky je lepsi koupit original budiky z coupe jeste mne tak napadlo, co zkusit vypilovat do toho plastu vyrezy, kteryma by ty krouzky prosly, a ty vyrezy pak budou prekryty tema samotnejma prilepenejma krouzkama [upravil dne 3/4/09 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Ferry na starym modelu jedine uriznout, ja to kdysi delal modelarskou pilkou s listem ktery ma silu cca 0.5mm pekne pomalu kolem dokola a pak zpatky prilepit Aha. Tak to se omlouvám za chybné info. zidacekkk: Třeba Honza406 to měl taky rozdělané tak ti třeba poradí. Citovat
Maverick Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Nad těma chromovejma kroužkama už jsem taky přemejšlel, ale stejně jako zidacekkk jsem narazil na roblém, jak dostat dolu to plexi:( Citovat
zidacekkk Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Aha......mno leda to zkusit dát fakt do trouby nebo to uříznout.... Z coupe by to bylo asi nejlepší, ale než se vzpamatuju tak ty budíky má už někdo jinej Zkusím napsat těm klukům co jste mi poradili, snad to nějak dopadne.... zatím díky chlapy Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 mě nejde do hlavy, že tam nejdou prostrčit.. vždyť na spodní straně je ten kroužek užší, tak by to mělo projít, ne? Nick406 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.