Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, asi to tu už někde je, ale nic jsem nenašel. Pořídil jsem si stříbrný obroučky na 406. Mám ale probém jak je dostat dovnitř potože to plexi je k tomu přiletovaný a dírama jdou postrčit jenom malý budíky. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti ? Radši se ptám předem, než něco poseru :D předem dík

Odesláno

vyndej všechny plastové výdechy a u řidiče z boku ten šedý plast a pak opatrně vytrhni od těch na klimou/topením a opatrně z té díry vedle řidiče zbytek zaber a ničeho se neboj..... jde to ztuha ale jde to.....

Odesláno

Mno je tam velikej problém :D ty rámečky neprostrčíš ani jednou dírou, a jestli jo tak je to světovej hlavolam :D to plexi tam je nevím jak k tomu přidělaný za ten jeden černej pruh. a opravdu nevím jak to plexi z toho jde vyndat......pomóóóć prosím ! :(

Odesláno
Původně zaslal: zidacekkk

Mno je tam velikej problém :D ty rámečky neprostrčíš ani jednou dírou, a jestli jo tak je to světovej hlavolam :D to plexi tam je nevím jak k tomu přidělaný za ten jeden černej pruh. a opravdu nevím jak to plexi z toho jde vyndat......pomóóóć prosím ! :(

aha,no psal jsem že nevím jak vypadají.... a že nejdou prostrčit,no tak to je blbý....,zeptej se Pe.tra ten je myslím dával,napiš mu na u2u

Odesláno

Těma dírama tam ty obroučky nestrkej. Musíš to sundat.

Na novým to má jakoby zobáčky to plexi asi na 6-ti místech a za ty zobáčky to drží v tom černém plastu.

Po zmáčknutí zobáčku to plexi trochu povyleze a pak se dá vyloupnout.

Nevím jak na tom starým modelu ale na novým by to bylo asi tady jak jsem to vyznačil na obrázku. A i na tom tvém obrázku tam je něco vidět. Teď jestli je to ono. :myslim

1001130l.jpg

Odesláno

na starym modelu je to napevno svarene dohromady, jde to jedine uriznout, ja to kdysi delal modelarskou pilkou s listem ktery ma silu cca 0.5mm pekne pomalu kolem dokola a pak zpatky prilepit ( ja to ale nedelal kvuli obrouckam, ale kvuli oprave jinych budiku, ktere to plexi mely praskle )

chromove obroucky je lepsi koupit original budiky z coupe ;)

jeste mne tak napadlo, co zkusit vypilovat do toho plastu vyrezy, kteryma by ty krouzky prosly, a ty vyrezy pak budou prekryty tema samotnejma prilepenejma krouzkama

[upravil dne 3/4/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

na starym modelu jedine uriznout, ja to kdysi delal modelarskou pilkou s listem ktery ma silu cca 0.5mm pekne pomalu kolem dokola a pak zpatky prilepit

Aha. Tak to se omlouvám za chybné info. :mad:

zidacekkk: Třeba Honza406 to měl taky rozdělané tak ti třeba poradí.

Odesláno

Aha......mno leda to zkusit dát fakt do trouby nebo to uříznout.... Z coupe by to bylo asi nejlepší, ale než se vzpamatuju tak ty budíky má už někdo jinej :D Zkusím napsat těm klukům co jste mi poradili, snad to nějak dopadne.... zatím díky chlapy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...