Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tento rok sa zacal pre nas velmi dobre!v januari odislo turbo na nasej 306 tak som musel ist s dcerou ku kadernicke na citroeni bx samozrejme na letnych gumach lebo to bolo auto na ktorom sme vlastne ani nejazdili a havaroval som,potom sme opravili peugeot pred mesiacom syn zaspal do roboty ponahlal sa a rozbil ho,mesiac sme boli bez auta,zena stale tlacila aby sme nieco kupili/na to som este od februara nezamestnany/, tak so isiel pozrit saxo do ziliny to bola katastrofa,zena stale nestastnejsia tak sme so synom kupili v BB peugeot 309d,prisiel na nom k tescu porozpraval co vsetko je povymienane/starsi pan/,popozerali sme si odviezli sa podpisali zmluvu,zaplatili a isli domov ze mame konecne nejake auto a mozeme si ist do mesta nakupit ale opak bol pravdou, teraz opravujeme utrhnuty kaslik,polamane zadne plato,odtrhnute plasty pod motora,utrhnuta poistkova skrinka,vytrhnute svetlo v kufri,vsetko som so synom opravil a teraz vrcholom vsetkeho,zacal piskat alternator,tiect olej z olejovej vane/dufam ze nie cez semering lebo je to v tych miestach/,a zacalo hadzat prave koleso asi lozisko

preco to vsetko pisem,lebo keby som to povedal zene tak sa asi rozplace

chcem radu,asi nedostanem naspät peniaze za cestu,platil som auto,alemam sancu odstupit od zmluvy???nemam dalsie peniaze platit tisice pravnikom,co robit poradte!!!

Odesláno

U 309? Auta starého nejmíň 16 let, spíš asi ale 20, cos jako čekal, že bude nové a se zárukou??? Taková auta jsou asi tak jako sázka do loterie, buď vyhraješ ještě chvilku ježdění, nebo se to rozsype rovnou. Ani náhodou bych něco takového neprodal někomu, kdo by měl podobné náhledy jako ty - prostě je to starý šrot, z toho důvodu to prodávám, je to tak jak to vypadá a nazdar, od koupě dále mě to nezajímá. Nechceš, nekupuj. Trefně to vystihl jeden bazarista, či spíče vrakař - \"záruka končí vyjetím ze vrat\". Kdo to neakceptuje, ať si jde jinam.

Odesláno

Srovnat sebe, ženu, dceru a syna do latě a buď to opravit nebo koupit jiné auto - nebo kolo - proč by syn, žena nebo ty jste nemohli jezdit na kole?

Skoro za všechny věci si můžeš sám - tak se k tomu postav jako chlap a přestaň brečet. (a začni šetřit na nové)

Odesláno

Viem ze je to tvrde, tvoja situacia, ale co si cakal od 309 tky ? Ako pisal oddie, je to raz 16 - 20 rocne auto, ma co to za sebou, a jeho zivotnost davno skoncila.

S investicemi na provoz treba pocitat. Hlavne u tak stareho auta. Ked si chcel auto s nizkymi servisnymi nakladmi, za par korun, mal si si kupit favorita ... Suciastky su lacne aj nove, na vrakovisku su ich stovky, neni problem sehnat neco pouziteho (myslim suciastky) za par korun...

Opravi to kazdy franta s hornej dolnej, a auto je viac ako jednoduche. Na prevoz s bodu A do bodu B s troska vetsim komfortem ako u Skoda 105,120 atd bohato postacuje...

Navyse sa daju najst aj v slusnom stave prerobene na plyn.

Co ty poradit ? rozpredaj existujucu 306 ku, pokial si ju este nedal niekde na vrakovisko. Na dieloch nieco zarobis. Potom zvysok svahni niekde na vrakovisko, alebo do konca oktobra mozes vrak odhlasit cestnym prehlasenim o jeho zaniku.

Predaj aj 309 tku, a kup teda nejake obdobne presunovadlo...

Alebo si troska prispor, alebo dohod, a kup nieco novsie, za par korun. Nerad to hovorim, ale v takejto zivotnej situacii moze pomoct aj renault thalia

http://renault-thalia.autobazar.eu/14-expression-id833593.html

Pomerne lacne, r.v. 2005, aj s klimou ... Viem co je thalia zac, ale na presun, a mensiu poruchovost hadam staci ...

Odesláno

No, hlavu hore, ideme na to.

Alternátor píska len po naštartovaní, alebo trvale? Zakaždým, alebo len niekedy?

Olej - ak to nie je veľa a nejdeš zrovna na technickú, tak sa na to vykašli - dá sa to riešiť aj handrou alebo igelitovým vreckom pod únikom. Alebo sa na to naozaj vykašli.

\"Hádže koleso\" - popíš presnejšie. Vibruje volant v 90 km/h? Alebo vibruje pri brzdení? Alebo vibruje auto pri zábere na 4-ku? Ložisko to nebude, to by hučalo, ale nevibrovalo.

Treba nájsť spriaznenú dušu v okolí Trnavy, ktorá sa rozumie Peugeotom a hneď bude veselšie. Zatiaľ nechcem menovať, hádam sa ozve.

[upravil dne 31.3.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...