Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V utorok som chýbal na porade u nás s riaditeľom vo firme.

Ale bolo povedané, že Continental nám zamestnancom začne predávať pneumatiky s 50perc. zľavou. Konečne.

Lebo už majú plné sklady a potrebujú stlačiť zásoby dole. A získať cash.

Majiteľku Schaeflerku asi banky tlačia za kúpu celého koncernu Conti zaplatiť nejaké splátky. :P

Vraj si môžeme vybrať z celého nášho portfólia. t.j. Conti robí celú radu značiek.

Takže na výber budú Conti, Semperit, Barumky, Matador, Uniroyal.

Len je to paradox, že Pirelli dávalo každé tri roky každému zamestnancovi takú možnosť zakúpiť si nové gumy už dávno predtým.

Takýto krok počas krízy možno chápať ako niečo pozitívne.

Horšie je len to, že niektorí majú zimáče aj letňáky celkom nové. :nevim

Dostali ste počas krízy aj vy niečo od vášho zamestnávateľa s veľkou zľavou?:myslim

Odesláno

sadu 5 gúm.

Ale dnes som počul na raňajkách, vraj by to mohlo byť na sadu letných a zimných,

čo by som ale nepovedal. To by bolo asi príliš veľa.

To zase na tú nemeckú sociálnu politiku by som nepovedal. :mrk

Myslím, že nemci dajú len jednu sadu.

Odesláno

Kurnik to mam smolu, ze robim v poistovni, so zlavou mam iba poistky. Ale urcite nie s 50%.

Keby nahodou niekto zo zamestnancov nepotreboval vyuzit tento bonus pre seba, svojich pribuznych, susedov a znamych, tak potom by som aj ja mal zaujem. 4x letne Conti 205/60 R16.

Alebo vymenim za nejake poistky :roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: antal

sklady by boli hned prazdne:D

a firma by mela kseft a prazdne sklady a mohlo by se vyrabet na novo a tim padem by bylo i dost prace pro zamestnance... Proste to mame vymysleny, navrhni jim to na dalsim meetingu, proste sleva pro cely P-C a je to! :super:D

Odesláno

Ak by sa dalo, mal by som záujem o Matador MP 15 - Stella 186/65 R14.

...teraz som si všimol že on nám neponúka lacné pneu, iba sa pýta či máme nejaké výhody od zamestnávateľa v súvislosti s krízou. V tom prípade odpovedám že zamestnávam sám seba a výhody si dávam stále bez ohľadu na krízu. :D

[upravil dne 26/3/09 pastorek]

Odesláno

Ja pracujem u Slovak Telekomu, respektive T-Com, zlavy na produkty mam stale. Na hocico s ponuky 85 percent dole :)

Nemozem zase povedat, socialnu politiku mam celkom slusnu.

- prispevky do 3 piliera (vo vyske 2 percent mojho platu)

- rocne premie (neni to 13 plat, ale tento rok to bolo tak 70 percent s mojho platu)

- zlava 85 percent na nase produkty (interent, digi televize, telefon, antivir atd )

- zlavu 10 - 25 percent na vozidla znacky OPEL. (jedno vozidlo na jednoho zamestnanaca s tou zlavou, napr na corsu a astru je myslim 25 a 26 procent)

- zlavu u vybranych partnerov (ta je nic moc, par procent)

- Prispevek na dopravu 100 Eur rocne :) (moze byt aj nieco ine, ale ja som si vybral toto)

- Poukazky v hodnote 100 Eur vo forme FLEXI PASS. (berou to skoro vsude, sportove obchody, nakup dovolenky, aquaparky, bowling, kino, masaze atd atd)

- Stravenky v hodnote 90 Sk a doplacame na ne jen 19Sk (na eura to ted z hlavy nevim)

- 5 dni dovolenky rocne navyse

+ kopu blbosti, firemne pera, tricka, salky, kazdy mesiac mam novy uterak v praci :D , firemny casopis)

A kopu sutazi, v ktorych mozes vyhrat dalsie kraviny :)

Mam za to, ze cim vetsi firma te zamestnava, tym vic dostavas.

Napriklad hocjaky zamestnanec PSA ma tusim po 2 ci 3 odpracovanych rokoch velmi vyraznu zlavu na nakup noveho vozu PEUGEOT alebo CITROEN. V hotovosti je ta zlave vetsi. Pokud zeberes auto na lizu, tak ty plati cast. Napiklad znamy ma odtud C4 ku, a s leasingu ktory predstavoval 8600 Sk ma 3000 Sk plati PSA...

A jeste som zabudol napsat. Velmi rad chodim na sluzebny cesty vlastnym autem :D Vzdy mi davaju tu hnusnu fobiu, ale vetsinou si vydupem, aby som mohol ist na svojom. Pre priklad, za cestu moji 306 kou, s kterej s technicaku brali i udaje o spotrebe, mi dali za cestu s TT do BA a spet dlhu 128 km dokopy 1368 Sk :P

[upravil dne 26/3/09 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: gedu

telekomunikácie sú na tom stále dobre:D

Neboj sa, aj oni sa vyhovaraju na krizu. Tento rok mnel jit hore plat, namisto nej nam dvihli o v prepocte 577 Sk, coz mnelo byt v plane uplne jinak.

Ale proc to hovorim, protoze mame za sebou najuspesnejsi rok v historii ST, zase sa zvysili vynosi, predaj janura a februar tohoto roku predcili predaj v minulom. Takze s mojho pohladu, sa v case krizi viac nakupuje, ako rok minuly. Napriek tomu, aj v robote strasi kriza ... :(

Mna sa nastastie netyka, ale niektorych uz zasiahla...

Odesláno

Dostali ste počas krízy aj vy niečo od vášho zamestnávateľa s veľkou zľavou?:myslim

Nas Continental nam nabizi akorat slevnene odstupne, kdyz odejdeme sami a bez boje. Jinak z toho, co vyrabime, neni pouzitelne nic, leda by to dovazeli z jinych lokaci

Odesláno

Pánové

Původně zaslal: f3Rd@

A kolik jsi jich muzes koupit? Ze by jsi zacal zasobovat Peugeot club.... :papa

Původně zaslal: ajven

sadu 5 gúm.

Mě zajímá cena čistě ze zvědavosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...