Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to mas uplnu pravdu!! mal som si kupit starsi model 406 tam ta ziadna slavna bsi nieje!! ale ked som kupoval to auto,nemal som sajnu ze nieco take tam je a nevedel som ze vobec existuju 2druhy 406 :D:bacha

Odesláno

ale vies co nechapem.dobre ked niekto chcel stiahnut km.ja osobne by som dal auto niekomu kto stahuje km a mam tam normalne vela km a mi ten ..... elektrikar da auto kde stale ukazuje 99999km ani keby sa po.... neprevezmem auto.to nieje robota to je odflaknuta robota!!takych ludi bit treba!!a inak ja som viac veci pokazene v tom aute!!airbag stale blika ale funguju mam odskusane :cool: ovladaci panel topenia nefunkcny ohrev okna klima,vymenil som ten panel vsetko nabehlo.budiky hmm to este stale trva.nastavovanie svetelnej vysky laveho predneho svetla nefunkcne ale uz opravene prepojene cez prave :aut

lambda sonda na tom sa pracuje.zadne tycky stabilizator,a bolo toho este viac,ale to boli uz take normalne veci.cize mozem povedat ze to auto bolo dost smutnom stave.a trosku na zasmiatie :mad: vyfuk od motora do zadu som mal povareny vsade!a rura co spaja stredny tlmic so zadnym bola navarene hruba lesenarska rura!!! a to bolo umenie vybrat bola strasne tazka!tlmice boli ako sitko!! :grr

Odesláno

bohuzel jsi narazil na strep no, pri vybirani auta dneska musi byt clovek hodne opatrny, znamemu jsme auto shaneli pul roku a videl jsem dost hodne velkych pasti, ktere se majitel nestydel prodavat jako by nic. Pokud do toho clovek aspon trochu nevidi, nebo nema moznost to pres nekoho znameho pozjistovat co a jak, je lepsi alespon zaplatit prohlidku v nejakem servisu, ktery je dela, investovat treba 1000-2000Kc do prohlidky a prace mechanika, nez pak byt rozladen stavem auta, ktery koupim za stonasobek teto ceny prvotni prohlidky

Odesláno

ja sa nestazujem!! ja pisem ze co vsetko bolo vadne.len aby ste mali sajnu co bolo stym autom.ja som ho praveze chcel,lebo je to pekna velka lod.a je fakt pohodlna.a ani sa ju nechystam predavat ani nic take!!a na druhej strane koly tym veciach bola aj zaujimava cena,takze oplati sa mi tam hrabat :) a mozem ujisti ze to auto mi z casti zacharnilo zivot!mal som snim dost vaznu nehodu.potom hodim foto ako dopadlo auto :mad:

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

ja sa nestazujem!! ja pisem ze co vsetko bolo vadne.len aby ste mali sajnu co bolo stym autom.ja som ho praveze chcel,lebo je to pekna velka lod.a je fakt pohodlna.a ani sa ju nechystam predavat ani nic take!!a na druhej strane koly tym veciach bola aj zaujimava cena,takze oplati sa mi tam hrabat :) a mozem ujisti ze to auto mi z casti zacharnilo zivot!mal som snim dost vaznu nehodu.potom hodim foto ako dopadlo auto :mad:

nevim tohle dost dobre nechapu, koupis levnejsi strep s evidentnima zavadama a stejne pak do nej ty prachy nasypes, tos rovnou mohl koupit neco v lepsim stavu, 406tech je vsude habadej a mohl sis usetrit nervy a mit jen radost z jizdy. Jinak tezko rict, jeslti bych takovy auto po nehode jeste opravoval ... no ukaz fotky jak vypadalo

Odesláno

ferry ja som vedel o tychto chybach!aj pri skusani auta sa ukazali nejake veci a aj majitel auta mi to sam povedala,ale o budikoch ani slovo!ale nevadi ja som toto auto chcel uz davno takze nelutujem.uz aj priatelka mi vycita ze sa viac zaujimam o tom auto ako onu :mad: ale ja zato nemozem.musim najst nejakeho sikovneho elektrikara a nech mi urobi bsi a auto uz bude cele komplet vsetko funkcne!!mam jedneho ale za urobenie bsi chce 4500sk!! a to si myslim ze je vela!!

Odesláno

vies to co som urobil ma aj svoje minusi ale aj plusi,teraz ked som dal cele auto do poriatku tak viem ze mu uz nic nieje a ze je bezchybnom stave.a keby som vtedy dal aj viac penazi urcite by trebalo vymenit nejake veci.ale to nevadi.ja sa rad hrabem v autach.a potom hodim foto lebo som v praci.a nebolo to az take zle ze totalka chytilo mi pravu stranu keby bolo o trosku uzsie nic sa nestane :D a urcite nieje v takom stave koly tej havarke,to uz bolo.a od havarky vsetko davam do poriadku cize od 29.10.2008 :mad::bacha ale uz sa zacina pekne rysovat iba tie budiky uz ja neviem urobit.ale vsekto som urobil sam a vlastnymi rukami!!a to je ten najlepsi pocit ako mozem mat!mam stoho dobry pocit ked si to urobim sam a viem ze je to v poriadku.ja malo co chodim do servisu!v skratke mam to rad sa hrabat v aute!vsak aj ten alarm sme napajali spolu do toho auta.a je ti super pocit!

[upravil dne 1/4/09 jarco623]

Odesláno

Už jen to BSI! Taky dávám od koupě auto do kupy. Tam to nebylo ani tak stavem v době koupě jako nešikovností člověka který mi tam dával můj alarm. Odešla BSi a od té doby to šlo z kopce. Už jen přetočit tacho na původní počet ujetých km, protože jsem musel také koupit jiný tacháč z vrakoviště a ten má nalítáno přes 500000 a nějak se mi to číslo nelíbí :-)

Odesláno

fuuu to malo dost nabehane!! mne ukazuje 42000km aj to neviem ci je skutocne alebo mu sibe! :bojim mne sa podarilo kupit tie budiky z anglicaka akurat mi dysplej ukazuje vzdialenost v milach,ale to je jedno!stalo ma to 600sk a vladaci panel topenia 600sk.mozno ma napadla hlupost,ale ci nebude nejaka vadna kostra co ide na budiky?ale to je asi hlupost.lebo to by blblo vsetko.co ti robila bsi?ako sa ti to prejavovalo?tie km budes musiet pretocit iba z pc ze?

a este jedna otazka ale pre vsetkych.kde vedu tie kable z budikov,lebo mam schemu budikov a bsi ale tie kable mi tam vobec nejde.idu ale iba 3ks9004j,9005j,m004a a zvysne??kde vedie kabel na rychlost,km, tiz musia ist do bsi ked to riadi bsi.hmm

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

a este jedna otazka ale pre vsetkych.kde vedu tie kable z budikov,lebo mam schemu budikov a bsi ale tie kable mi tam vobec nejde.idu ale iba 3ks9004j,9005j,m004a a zvysne??kde vedie kabel na rychlost,km, tiz musia ist do bsi ked to riadi bsi.hmm

Tak jak koukám do schémat Tak dráty 9004J (červený) a 9005J(bílý) jdou z budíků z černého 18ti pinového konektoru z pozic 3 a 6 do sítě 46HAB přes 16ti pinovej konektor bílé barvy (IC11B), dále přes propojky kde se mění označení na 9004B a 9005B na propojkách E904A a E905A a končí v BSI v modrém 26ti pinovém konektoru na pinech 19 a 21. Na tyhle dráty je v tý síti 46HAB napojeno povícero přístrojů, jako displej, navigace apod.

A ten třetí drát jde ze stejnýho konektoru v budíkách, akorát z pinu 9 jako světle fialovej a jde do BSI na zelenej 16ti pinovej konektor na pin 8.

Tohle zkus proměřit jestli je vše plně průchozí.

A ještě přihodím schéma kde pod číslem 35 je snímač rychlosti.

[upravil dne 1/4/09 Dave_k]

post-0-14109605660377_thumb.jpg

Odesláno

dakujem za pekne vysvetlenie.a dik za schemu ja mam tiez take schemy doma,ale velmi som ich uz nerozoberal lebo mi bolo povedane ze mi niektore npasuju tak som im dal pokoj.ale tie kable mozem fakt premerat ze ci nieje nejaky kabel poskodeny.a zato to moze robit problem.skusim a dam vediet.diki!

Odesláno

1.noo dnes cely den mi zacalo robit auto toto!a je to veeelmi zaujimave co to robi!ked odomknem auto a otvorim dvere tak znicoho nic zacnu budiky blikat,cize osvetlenie budikov ukaze rucicku benzinu teploty dysplej km.ukaze cca432140km,a tak blikaju chvilu tie budiki a potom sa vypnu.

2.a dalsia vec ked najazdim cca 7km cize ukazuje 00007km a vypnem zapalovanie a o hod.pridem a zapnem zapalovanie tak mi ukazuje tie km 00007km,pohnem sa ani nnie o meter nabehne tych 42000km a potom po 5m zacne pocitat od 00000.chapete tomu preco to tak robi??

poprosim nazori aj na jeden odsek aj na druhy.vdaka.

Odesláno

hmm vidim ze nikto nevie.tak mi aspon poradte kde najdem pripojku ic11b.podla serviceboxu som to nasiel,ale je to pri bsi a neviem ci sa uz toto napaja do bsi,ale je niekde spojka a az tak ide do bsi.prilozim foto aby ste nemuseli hladat.

post-0-14109605748093_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...