Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie Tak tentokrát nebudu. Teda ty pražský srazy pěkně upadají, minulej byl bez bab a tenhle zas bez hlavního radila...........no já snad zruším členství
Dundee Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Poslušně hlásím, že opět nedorazím:( A v květnu a červnu mi to s 95%ní pravděpodobností taky nevyjde...
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Tak tentokrát nebudu. Teda ty pražský srazy pěkně upadají, minulej byl bez bab a tenhle zas bez hlavního radila...........no já snad zruším členství Mám koncert, ten je zajímavější, a bude na něm k tomu víc bab
Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Tak tentokrát nebudu. Teda ty pražský srazy pěkně upadají, minulej byl bez bab a tenhle zas bez hlavního radila...........no já snad zruším členství Mám koncert, ten je zajímavější, a bude na něm k tomu víc bab No to jsou mi věci, koukám že taky dokážeš překvapit..........tak hezkej zážitek
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tss, za koho\'s mě měla, za neandrtálce, co se umí akorát hrabat ve vracích?
Medvěd Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Sorry - ale spojení Tvé maličkosti s neandrtálcem mě docela pobavilo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 30/3/2009 Medvěd]
Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Nevím proč, ale hned se mi vybavila nová reklama na jistý deodorant Ale k věci...........nééé nemyslím si, že jsi jen hraboš ve vracích, taky jsi cyklista a děláš klece na potkany.....víc věcí se mi o Tobě nashromáždit nepovedlo. Jo vlastně ještě máš narozky na MDŽ a bylo Ti nějak přes sto let:myslim
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ještě pár věcí by se našlo, však mě na Džbáně můžete zdrbnout, když tam nebudu
Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie Ještě pár věcí by se našlo, však mě na Džbáně můžete zdrbnout, když tam nebudu Já, ale nevím jestli tam přijedeme, to záleží na vyšší moci jménem Bohumil.....ale je od Tebe hezký, že nám vymýšlíš případný program na sraz:P
Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie prej vyšší Ono to mnohdy nevypadá, ale Bobo je opravdu vyšší než já, jestli teda narážíš na tohle. Jen moje záliba ve vysokých podpacích mi umožňuje větší rozhled
aka Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 to vypada jako by oddie byl kdovijak tajemny zas tak strasny to nebude ne?
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Jasně že ne, dyť už jsem tu profláklej jak falešná pětka...
Petra XSI Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Když já jsem mezi Vámi na foru takovej nováček, tak si to nechte............ ale je pravda, že zrovna Vy dva jste na P-C zrovna dost profláklý osůbky:P
agresssor Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Mno mozna se taky ukazu........ Uvidime.....
Recommended Posts