Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Tak tentokrát nebudu.

Teda ty pražský srazy pěkně upadají, minulej byl bez bab a tenhle zas bez hlavního radila...........no já snad zruším členství :o:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Tak tentokrát nebudu.

Teda ty pražský srazy pěkně upadají, minulej byl bez bab a tenhle zas bez hlavního radila...........no já snad zruším členství :o:D

Mám koncert, ten je zajímavější, a bude na něm k tomu víc bab :P

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

Tak tentokrát nebudu.

Mám koncert, ten je zajímavější, a bude na něm k tomu víc bab :P

No to jsou mi věci, koukám že taky dokážeš překvapit..........tak hezkej zážitek :super

Odesláno

Sorry - ale spojení Tvé maličkosti s neandrtálcem mě docela pobavilo

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 30/3/2009 Medvěd]

Odesláno

Nevím proč, ale hned se mi vybavila nová reklama na jistý deodorant :P

Ale k věci...........nééé nemyslím si, že jsi jen hraboš ve vracích, taky jsi cyklista a děláš klece na potkany.....víc věcí se mi o Tobě nashromáždit nepovedlo. Jo vlastně ještě máš narozky na MDŽ a bylo Ti nějak přes sto let:myslim

Odesláno

Ještě pár věcí by se našlo, však mě na Džbáně můžete zdrbnout, když tam nebudu ;)

Já, ale nevím jestli tam přijedeme, to záleží na vyšší moci jménem Bohumil.....ale je od Tebe hezký, že nám vymýšlíš případný program na sraz:P

Odesláno

:D prej vyšší :D:P

Ono to mnohdy nevypadá, ale Bobo je opravdu vyšší než já, jestli teda narážíš na tohle. Jen moje záliba ve vysokých podpacích mi umožňuje větší rozhled :aut

Odesláno

Když já jsem mezi Vámi na foru takovej nováček, tak si to nechte............ ale je pravda, že zrovna Vy dva jste na P-C zrovna dost profláklý osůbky:P

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...