Qcko Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 No podla mna Merida je Merida, ale zas naco kupovat drahe bicykle, ked si 2-3x vyjdete na bikoch a potom bude na ne padat prach v pivnici:D Citovat
oddie Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Oživuju dotaz, nějak jsem dostal chuť na dokoupení trekkingu/crosse, k současnému MTB. Vstupní parametry: 185cm, dlouhé ruce i nohy, 85kg. Takže rám tak 22\". Preference lehké váhy, brzdy ráfkové, ne kotouče, řazení páčky (odděleně, ne dualcontrol). Máte kdyžtak někdo konkrétní tipy na výprodejové modely (z loňska), než začnu hledat? Citovat
OK406 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Jaký máte prosím názor, popřípadě zkušenosti na značku popř. typ kola Maxbike ARAS II . Chci jej na silnici, popřípadě na lehký terén. Děkuji Citovat
robozv Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 ak to chces vyuzivat ako vykendovy cyklista tak je to v pohode. Alivio je skoro najnizsia rada od shimana. Za mna ja by som kukol nieco aspon v deore. Citovat
OK406 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Kolo budu používat k běžné turistice po silnici a nebo po polní cestě, ale spíše po silnici s denní dávkou cca 70 km a někdy i více. Nepravidelně. Pokukud bude počasí a hlavně čas. Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 70 km denně na kole??? No potěš p*del, ta bude hóóódně bolet Citovat
OK406 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 To ještě nevím, zda-li bych jezdil, ale psal jsem, že je to na ,,rekreaci\". Spíše budu jezdit po okolí. Je tu mnoho míst na ježděn na kole. Proto jsem se ptal, zda-li je to kolo na tyto podmínky vhodné. Citovat
lape Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Taky se mnou v práci dělají takoví cykloblázni.Denně do práce a z práce dohromady nějakých 60km. A to se ještě občas po noční urvou a jedou se jen tak podívat na Brněnskou přehradu.Rovnou z práce.To je nějakých 80-90km cesta jen tam a jsou naprosto spokojeni.Šílenci Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: OK406 Jaký máte prosím názor, popřípadě zkušenosti na značku popř. typ kola Maxbike ARAS II . Chci jej na silnici, popřípadě na lehký terén. Děkuji Tak jsem dneska zakoupil výše uvedené kolo + cyklistickou přilbu + blatníky + zadní světlo:super. Jen kdyby bylo lepší počasí, aby se dalo jezdit:( Citovat
JoseA Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Tak já kolo kupoval dva týdny zpět. Původně mi ho měl skládat známý z práce, ale moc se mi to nepozdávalo cenově, ikdyž pořád tvrdil kolik ušetřím. Objeli sme s kámošem pár obchodů a dá se říct, že všude a na jakékoliv kolo nabídli slevu 10-20%, což sem se hodně divil, ale asi mají ceny dost nadsazené a tak v boji o zákazníka sleví i z marže. No každopádně cenová představa byla kolem 10tis, a strop 15tis. Nejsem žádný extra cyklista, ale do těch deseti tisíc sem si nevybral. Nakonec jsem byl téměř rozhodnut pro kolo scott (nevím typ, brzdy V-brake, řazení alivio), hodně se mi zalíbila stavba rámu a cenovku prodejce stáhnul z 16,5 na 13,6 tis, protože to byl poslední kus k doprodeji a velikost mi seděla. Nicméně sme byli s kámošem domluveni, že ještě zajedem do hervisu, kde zrovna podle letáku byly velké slevy kol, ale měl jsem obavy, že to budou nekvalitní marketové kola. Měli tam kolo s rámem FUJI (tu značku znám jenom z foťáků) s řazením deore, vidlicí Suntour olejovou, zamykatelnou (stejnou měl scott), hydraulické kotoučovky tektro auriga a cena byla z původních 19999,- na 11999,-. Měl jsem ale obavy, že ten rám bude šmejd, tak sem doma hledal na netu jestli vůbec něco najdu o značce fuji ve spojení s koly. Nic jsem nenašel, tak teda že ještě popřemýšlím jestli vzít toho scotta. Za dva dny se ale stavil kámoš, s kterým sme ty kola okukovali a říká že mu přišel mail z hervisu, že má nějakou jejich klubovou kartu a zítra mají pro ty členy slevu 15%, údajně i na již slevněné zboží. Tak sme tedy druhý den jeli a to kolo FUJI jsem koupil za 10200,- . Zatím mám za sebou sice jen dvě projížďky, celkem asi 60km(20km kamenitá cesta ), ale zdá se v pohodě, brzdy dost účinné, řazení přesné. Jinak jsem původně chtěl velikost kola 22\" na svoji postavu 190cm (váha 95-100kg), ale ve všech prodejnách mi doporučili maximálně 21\". To fuji kolo bylo jen ve velikostech 17-19-21-23, takže mám 21\". Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 No vidite a ja koupil tuhle Meridu za 3150,- na aukru, super jak nová, za ty prachy:D:D [upravil dne 28/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.