Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdar, mam dost velky problem, mam HDI 100 kW, ked prejdem asi 600 az 700 km, s motorom zacne trhat. Po zaradeni napr. dvojky a stlaceni plynoveho pedalu auto nereaguje, az po chvili a potom trhne s motorom. Na neutrali to iste ale ked vyletia otacky na cca. 1500 tak zadymi na cierno. Za jazdy trha motor tiez ako keby vynechaval, sam ubere plyn a hned prida. Prejdem asi 10 km a auto ide opat bez problemov az kym zase neprejdem 600 - 700 km. bol som aj na diagnostike v peugeote a vsetko je ok. Viete mi niekto prosim vas poradit? diik

Odesláno

Asi probíhá regenerace Fapu ale že by to dělalo až tak trhaně to se mi moc nezdá......radši zajed na diagnostiku někam jinam snad najdou v čem je problém.....ale trhat by to určitě nemělo...

[upravil dne 22-3-09 Přema]

Odesláno

Asi to vypadá na FAP.Určitě to není ale normální.Hodně lidí to popisuje jako ztrátu výkonu ale že by tak rapidně kolísal to se mi nějak nezdá:myslimZkusit jiný servis...

Odesláno

Můžu se jako neFAPák zasvěcených zeptat, co má společného FAP a výhřev zpětných zrcátek?? Přijde mi to jako bys mi při defektu pneumatiky radil vyzkoušet, zda mi funguje dálkové otvírání nádrže. :roker

Odesláno

U niektorých áut sa pri regenerácii FAPu zapne výhrev zrkadiel a zadného skla. Súvisí to nejako zo záťažou alternátora a tým aj motora a jeho ohrevom (aj keď podľa mňa by viac urobil mech cementu v kufri). Ale 407 sa ten ohrev myslím nezapína.

[upravil dne 23.3.2009 AnotherOne]

Odesláno

Jo jo někde jsem to taky četl. Že jakmile probíhá regenerace FAPu, tak se zapne vyhřívání zrcátek, zadního okna a ještě navím co dál. Je to údajně kvůli zatížení alternátoru a tím by mělo dojít k dokonalé regeneraci FAPu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mne to robi to iste ako si popisal zacne mi trhat autom ale len ked mam ustalenu rychlost a otacky akonahle pridam tak trhanie prestane .Vsimol som si to lebo na aute robim 600km asi do dvoch dni a raz som si vsimol dym a zlakol som sa ze mi hori koleso ale ked som zastal islo to z vyfuku a dymilo to ako sialene ale len chvilku....skoro som zomrel od strach ze je motor v haji ale v servise mi povedali ze to suvisi s FAP :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes se mi stalo něco podobného ... auto celý den stálo, na večír razím do prahy a hned od baráku mi začlo toto nepravidelné trhání, které se víceménně projevovalo jen při držení stálé rychlosti (pozorováno v 70kmh a 90kmh), asi po 15 km jsem najel na dálnici a bylo to pryč, snad... může to být také způsobeno jen regenerací? Bál jsem se zda-li se někam nedostala třeba voda, když jsem dnes auto myl.

Odesláno

s tym trhanim, je to take jemne trhanie, a len niekedy, mne sa zda ze to robi vela ludom , snad to je fap regeneracia , tiez mi to robi sem tam, neriesim to uz skoro dva roky :)

Odesláno

založil jsem nové \"trhací\" téma viz tam... , protože mi to dělá pouze do 1800ot/min a dělá mi to pořád. A přitom FAP je dle diagnostiky na 80%. Do 18oo je to lenoch a pak s turbem už dostane kopanec....nevím co s tím , FAP mi na palubce nesvítí...:myslim

Odesláno

tento problem co tu popisujete mam ja tiez..... cca kazdych 650-700km..... posledne som mal otacky okolo 2200 a so mnou v aute normalne sklblo ako keby som stratil koleso...... je to uplne bezne u tychto aut???? alebo je to nieaka zavada ktora sa nepovazuje za normalne u tohto auta?????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...