Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Abyste neřekli, že jsem vám to neřekl

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že tak trochu znám oba spolutvůrce, položím poměrně důležitý dotaz, který mou hlavu docela hrubě zaměstnává:

\"Proboha, kam se 54 cm a 4100 g vážící drobeček mamině vešel?\"

Dotaz se odvíjí od mé osobní zkušenosti, kdy se 53 cm a 4500 g vážící Pavlík v Helče poměrně dost tísnil (a to je Helča podstatně větších rozměrů než Kurtova manželka).

Jinak samozřejmě celá BrumBrum family gratuluje:potlesk:potlesk a přejeme Kryšťovi v životě jen to nej .....

(počkej, až tě Pavlík zmasí):bacha

:):):):)

[upravil dne 22/3/2009 Medvěd]

Odesláno

Díky za gratulace, fotky budou, jen nějak nestíhám (a to jsem zapíjel jen decentně).

Medvěde, obávám se, že Tvoje otázka prostě nemá řešení.

Pe.Tr: je vidět, že jako vícenásobný otec víš, co je v životě nejdůležitější. :)

Scratch: podle toho, co do něj naleješ.

Buml: počítej s tím.

Ještě jednou, díky všem!

Odesláno

Kurtíku, to jsou mi ale novinky, ty tajnůstkáři ... (ikdyž naše nejmenovaná \"klubová možská drbna\" mi to už dopoledne stihla po telefonu vyslepičit ... :D:D)

Každopádně za celou rodinku GRATULACE veliká a první co mě napadlo, byla stejná otázka, jakou měl Medvěd, každopádně ženě patří megaobdiv ... ;)

Jo a jen tak mimochodem Kryštof vzkazuje, že jste vybrali prej docela slušný jméno ... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...