Kathreen Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ahoj, mám 206 v automatu a začal se mi přehřívat motor, ale jen když jedu do kopce. Když jedu ráno do práce po dálnici, cesta je mírně do kopce a teplota mi vyleze až na 110 stupňů (pak už je jen to červený) a tam se buď drží nebo po chvíli klesne na 100. Když jedu z práce tak ručička běhá mezi 100 a 110. Fakt už nevím co s tím, v peugeotu mi řekli, že auta s automatickou převodovkou mají vyšší teplotu, než ty s manuální převodovkou a když kvůli tomu dělali diagnostiku, tak jim to ukázalo teplotu 90 stupňů, takže je prý vše v pořádku. Ale já se docela bojím abych pak nezůstala někde viset s přehřátým motorem. Jo abych nezapoměla - když jedu po městě, tak je vše OK - problém nastává jen na dálnici. Jinak teplotní čidlo mám měněný v léťě... Nevíte někdo , co by to mohlo být? Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 muze se zadrhavat termostat, nebo jsou nefunkcni vetraky chladice a nestaci to ochladit, ale ty vetraky by asi poznali v tom servisu. Spinaji se, kdyz to vyleze k tem 100st ? mely by se pustit asi pri 97stupnich [upravil dne 18/3/09 Ferry] Citovat
Kathreen Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Ferry muze se zadrhavat termostat, nebo jsou nefunkcni vetraky chladice a nestaci to ochladit, ale ty vetraky by asi poznali v tom servisu. Spinaji se, kdyz to vyleze k tem 100st ? mely by se pustit asi pri 97stupnich [upravil dne 18/3/09 Ferry] [/quote Spínají se asi až v těch 110, když se to drží třeba 10km na 110. Ale jak říkám, jde jen o jízdu do kopce, na rovince je to OK Citovat
Kathreen Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: VladoHA aky tam je motor? motor 1.4 i Citovat
Kathreen Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Kathreen Původně zaslal: VladoHA aky tam je motor? motor 1.4 i Vlastně jsem zapoměla - nedávno jsem měla prasklý těsnění pod hlavou a olej se mi rozlil všude. Ale opravovali to v origo servisu Peugeot, takžě by mělo být v tomhle ohledu vše OK Citovat
Ferry Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 kolik je tam vlastne vrtuli vetraku ? jedna nebo dve ? ma to auto klimatizaci ? cim bylo zpusobeno to praskle tesneni pod hlavou, nebylo uz to zpusobeno prehrivanim motoru ? Citovat
Kathreen Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Ferry kolik je tam vlastne vrtuli vetraku ? jedna nebo dve ? ma to auto klimatizaci ? cim bylo zpusobeno to praskle tesneni pod hlavou, nebylo uz to zpusobeno prehrivanim motoru ? Je tam 1 vrtule, klimatizaci mám a čím to bylo způsobené to nevím. Ale před opravou to bylo v pořádku - normální teplota na dálnici 100 maximálně tak 101, ale aby se to drželo na 110 jako teď to nikdy nedělalo. To auto je po opravě celý vyčištěný a chladič je tam taky novej a topení taky nový... Citovat
wooody Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Mě to taky dělala 306 v servisu mi řekli že podle jejich měření je všechno v pořádku..... Nakonec to byl jenom špatněj budík ukazoval o 10 víc Citovat
Qcko Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ja by som to tipoval prave na ten termostat, ja mam 1.4, aj ked je v lete 40°C, drzi si motor stale okolo 90°C...inak mne sa prehrieval tiez a robilo mi to rozthnute tesnenie na veku chladica (proste zla tesnost systemu), nahodil som nove viecko a odvtedy pohoda:roker Citovat
Kathreen Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: wooody Mě to taky dělala 306 v servisu mi řekli že podle jejich měření je všechno v pořádku..... Nakonec to byl jenom špatněj budík ukazoval o 10 víc No mě to taky v tom servisu říkal, že to může být spíš budík. A to mi v servisu ale vyměněj jen jeden budík? To asi ne , co? Citovat
wooody Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 no ja to pak uz neresil........ v servisu ti vymenej asi cely, nebudou se s tim srat..... mona bude lapesi zajet na vrakac a teplomer vymenit Citovat
Kathreen Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: wooody no ja to pak uz neresil........ v servisu ti vymenej asi cely, nebudou se s tim srat..... mona bude lapesi zajet na vrakac a teplomer vymenit A jak jsi to zjistil, že ten budík jen špatně ukazuje? Nerada bych, abych si to nechala celý vyměnit a bylo to pak stejný jako teď Citovat
El-Chio Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 je blbost aby 1,4 ktore je v poriadku mala teplotu vyssiu ako 100°C este ked je vonku chladno. A ze by auto s automatom malo vacsiu teplotu no lol. Spravil by som to tak, ze bud si zrucna a mozu ti tu ludia radit co mas spravit. Alebo napis, ze odkial si a urcite ti tu niekto poradi v bliskosti niekoho schopneho, pripadne tu mame vela sikovnych mechanikov. Ale na to ze je na servise napisane ze Peugeot, este neznamena, ze su schopny .... Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Pokud bylo prasklé těsnění, a olej byl všude, tak klidně může být zas*aná chladící soustava, a z toho důvodu se motor při vyšší zátěži neuchladí. Tomu by odpovídalo to, že hopsání po městě je OK, a při jízdě po dálnici to vyleze. Je to vůbec pořádně odzvdušněné? Citovat
wooody Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 tak ja sem to neresil nijak..... mel sem papir z peugeotu ze to je budikem tak sem jezdil dal a za rok se nic nestalo tak to asi bylo tim Citovat
P607Olda Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Teplota se kontroluje tak, že mají takovou infra-pistolku s displejem, namíří na blok motoru a displej ukáže teplotu. Vřele doporučuji takto zkontrolovat, protože budík často kecá a je pak zbytečné měnit termostat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.