Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Skúsenosti s eshopom - pneumatiky

Recommended Posts

Odesláno

Aké máte skúsenosti s nákupom pneumatík cez pneushop.sk.

Chcel by som odtiaľ kúpiť pneu, a tak by som chcel vedieť ako veľmi sú seriózny (napr. či cena uvedená na nete je aj dodržaná pri dodaní tovaru a pod.)

Poprípade cez aký eshop kupujete pneu.:papa

Odesláno

Ja som kupoval na pneumat.sk, spokojnosť. S ceno si problém nerob, skrátka neplať vopred a prebratie odmietni. Ale pochybujem, že by niekto pýtal viac ako je v objednávke. Horšie to je s dostupnosťou - objednáš a čakáš a nič sa nedeje. Potom to treba telefonicky naháňať.

Odesláno

Cez e-shop som kupoval disky aj gumy. Disky cez nejlevnejsipneu.cz a dodané boli do 2 pracovných dní. Gumy si už nepamätám cez koho, ale tiež to bol tuším nejaký český e-shop (az-pneu.cz :myslim) a dodané boli myslím, do týždňa. Všetko bolo potvrdené e-mailom a nasledujúci pracovný deň aj telefonicky. Oboje som platil pri preberaní kurierskej službe a cena bola presne taká, aká bola v objednávke cez net. Z mojej strany úplná spokojnosť. :super

Odesláno

Prečo mi tá stránka nejde? :myslim

Ja som inak kupoval cez 0905.sk, objednal som ráno a na druhý deň ránu mi volal kuriér že ich už má u seba...Čiže úplne bez problémov, platba až pri preberaní tovaru.

A cena bola najlepšia na daný typ kdekoľvek som hľadal.

Najlepšie bolo, že zrejme tá firma má dva (možno aj viac) e-shopov a na faktúre bola adresa tej ďalšiej a na tej inej stránke stáli tie isté gumy o 200 korún za kus viac :D

[upravil dne 22.3.09 hnusoba]

Odesláno

Ja kupujem pneu uz 2 rok cez azpneu.sk a som uplne spokojny.

Doprava zdarma, cena ako pri objednavke.

Telefonicke oznamenie o objednani + email.

Zalezi ake kupujes pneu a ci su skladom, inac dodanie 2-3 dni, platba kurierovi.

Mas blok alebo fakturu, a ak mas zivnost mozes si to dat do nakladov ak mas auto vo firme.

:papa

Odesláno

ted mam pneu z pneunet.cz a super, jinak spokojenost s e.pneumatiky cz a mzb.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...