jarajarda Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Už jsem měl skoro absťák, když to tu teď nefungovalo Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Byl. A jakej! Lovosice jsou proti tomu krátký. Citovat
jarajarda Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Byl. A jakej! Lovosice jsou proti tomu krátký. Neříkej, světový měřítko? Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Sakra, musím se omluvit počítači. Ten dostal jmen. Citovat
jarajarda Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Sakra, musím se omluvit počítači. Ten dostal jmen. Sem ho zezačátku taky skoro kopal:D:D Pak mi Stif a Marlin napsali ze jim to taky nejde:D Citovat
jarajarda Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Občas se holt zadaří Myslím že jsme na tom se spolehlivostí na výbornou a vyjímka potvrzuje pravidlo Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd Občas se holt zadaří Myslím že jsme na tom se spolehlivostí na výbornou a vyjímka potvrzuje pravidlo No - výbornou spolehlivost si představuju přeci jen poněkud jinak, poučen od Kurta a ostatních, kteří \"do toho dělají\" bych to spíš viděl tak, že technické možnosti mají někde hranice, které se občas holt prolomí. Citovat
ladosak Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 :D:DJá taky restartoval a stejně to nepomohlo.Už jsem do toho chtěl kopnout. Citovat
aka Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 jeste ze tu u toho sedime dva, ja se zacala jen malinko vztekat kurte, kolik maji lovosice? 12? Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Lovosice? Asi jako tejden před vejplatou. Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 To je aspoň vidět, kolik lidí je závislejch na foru... Jsou chvilku bez něj a už by vraždili... Citovat
Marlin Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 me to doslo hned jak to neslo ze je neco s forem. prootze vse ostatni slo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.