zdendaero Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Stává se, že motor drží volnoběh cca 2000 otáček. Při dojezdu na neutrál drží tyto otáčky, při zastavení auta otáčky spadnou na volnoběh cca 900 otáček. Při zastavení na kopci, volnoběh OK, při samovolném rozjetí auta otáčky se zvedají. Myslím, že to není normální. Čím by to mohlo být? Citovat
Czedisonek Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Možná by bylo dobré napsat o jaký motor jde, ještě lépe v jakém autě. Citovat
Vydrýsek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Krokový motůrek, krokáč... přesně to jsem taky měl, pak mi jednou začal chcípat, volnoběh nedržel. Koupil jsem krokáč z vrakárny a přestalo to. Bylo to tu už hodněkrát řešený. Citovat
adraj Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Teď jsem se vrátil z garaže:D Otáčky houpaly a kolikrát to i chcíplo. Byl vyměněn krokový motorek a motor šlape jak hodinky:super:super:super Citovat
unfall Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Mám taky problém s otáčkama u dvoulitru.Kde je krokový motorek. Nemůže to někdo nafotit? Díky Tom Citovat
adraj Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Měnil jsem ho za nový a určité zlepšení bylo. Ale kolísání je zpět. Dnes jsem zkusil odpojit za běhu hadičku u snímače tlaku sacího potrubí a motor začal běžet v pohodě. Tak jestli to taky není tím:myslim Citovat
adraj Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 unfall: dej vědět jestli bylo zlepšení. Dík:mrk:super Citovat
unfall Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Odpojil sem konektor a otáčky začali lítat jak zběsilí. Já mám stejnej problém jak tady kolega na začátku. Teď nemám nějak čas to řešit ,tak snad někdy. Citovat
hribe Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 ktera je ta hadicka snimace tlaku v sacim potrubi ? ja mam taky furt problemy s otackama, 2.0i (89kW), uz sem zkousel mnoho ... naposled to vymene teplotniho cidla uz vypadalo dobre, ale jenom chvili ... ted je to zas zpatky ... dik, hribe Citovat
adraj Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 tím snímačem to asi nebylo. Ted zatím jezdím s odpojenou lambda sondou a otáčky mám v pořádku,žádný kolísání ani chcípání není,jen to trošku víc smrdí. Zkoušel jsem ji napojit a kolísání s chcípáním se vrátilo. Takže ještě zainvestuju do tý lambdy a uvidíme co dál [upravil dne 15/7/09 adraj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.