Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stává se, že motor drží volnoběh cca 2000 otáček. Při dojezdu na neutrál drží tyto otáčky, při zastavení auta otáčky spadnou na volnoběh cca 900 otáček. Při zastavení na kopci, volnoběh OK, při samovolném rozjetí auta otáčky se zvedají. Myslím, že to není normální. Čím by to mohlo být?

Odesláno

Teď jsem se vrátil z garaže:D

Otáčky houpaly a kolikrát to i chcíplo.

Byl vyměněn krokový motorek a motor šlape jak hodinky:super:super:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Měnil jsem ho za nový a určité zlepšení bylo. Ale kolísání je zpět.

Dnes jsem zkusil odpojit za běhu hadičku u snímače tlaku sacího potrubí a motor začal běžet v pohodě. Tak jestli to taky není tím:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Odpojil sem konektor a otáčky začali lítat jak zběsilí. Já mám stejnej problém jak tady kolega na začátku.

Teď nemám nějak čas to řešit ,tak snad někdy.

:super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ktera je ta hadicka snimace tlaku v sacim potrubi ? ja mam taky furt problemy s otackama, 2.0i (89kW), uz sem zkousel mnoho ... naposled to vymene teplotniho cidla uz vypadalo dobre, ale jenom chvili ... ted je to zas zpatky ...

dik, hribe ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tím snímačem to asi nebylo. Ted zatím jezdím s odpojenou lambda sondou a otáčky mám v pořádku,žádný kolísání ani chcípání není,jen to trošku víc smrdí. Zkoušel jsem ji napojit a kolísání s chcípáním se vrátilo. Takže ještě zainvestuju do tý lambdy a uvidíme co dál :nevim

[upravil dne 15/7/09 adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...