Rotorhead Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 zdravím vás, při instalaci hry se objevuje následující chybové hlášení... Co to znamená? Je problém v grafické kartě? Díky za radu [upravil dne 4/3/2009 Rotorhead] Bez názvu.TIF Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Tvoja gr. karta nevyhovuje min. požiadavkám pre spustenie hry. Nemá vertex/pixel shader aspoň ver. 1.x Teda asi žiadny. Citovat
Qcko Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Hra vyzaduje SHADERS, ake tvoja graf. karta nema...Cize to nie je problem, skor zastaralost karty;)...pre informaciu aku mas kartu a aka to je hra??? (ak mas NTB ani nepis:papa)... Citovat
Ravel Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Qcko Hra vyzaduje SHADERS, ake tvoja graf. karta nema...Cize to nie je problem, skor zastaralost karty;)...pre informaciu aku mas kartu a aka to je hra??? (ak mas NTB ani nepis:papa)... Pro evolution soccer 2008- je to vidět v tý hlášce. Je super, že to ukázalo hned při instalaci. Já jednou instaloval tchánovi CMR DIRT a protože jsem neměl jak přenést 8GB iso, tak jsem ho doma nararoval na 2x4GB (20minut), a vypálil (2*10minut). Pak jsem musel oba rary nahrát na disk (2*12minut) potom to rozbalit (20minut), potom nainstalovat (20minut) a při spuštění to napsalo\"You need PIXEL SHADER 2.0 to run this software\" Hodina a půl v prd.... Citovat
macik.83 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: Qcko Hra vyzaduje SHADERS, ake tvoja graf. karta nema...Cize to nie je problem, skor zastaralost karty;)...pre informaciu aku mas kartu a aka to je hra??? (ak mas NTB ani nepis:papa)... Pro evolution soccer 2008- je to vidět v tý hlášce. Je super, že to ukázalo hned při instalaci. Já jednou instaloval tchánovi CMR DIRT a protože jsem neměl jak přenést 8GB iso, tak jsem ho doma nararoval na 2x4GB (20minut), a vypálil (2*10minut). Pak jsem musel oba rary nahrát na disk (2*12minut) potom to rozbalit (20minut), potom nainstalovat (20minut) a při spuštění to napsalo\"You need PIXEL SHADER 2.0 to run this software\" Hodina a půl v prd.... Taky jsem si toho hned nevsiml, ze jde o fotbal Citovat
Medion Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 to nemáš na grafice ani shaders 1 ? co to máš za grafiku. Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 JJ, jestli je to NB, tak je to v čudu. Ještě tak NB s Ati krafikama, na těch se dá občas něco spustit, ale jinak je to špatenka ... Ale tak co, Fifa09 šlape i na NB, tak není co řešit Dáme po síti??? [upravil dne 4.3.09 MJSytic] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Nemusí to byť stará grafika, stačí keď má nainštalovaný iba generický vga ovládač od Microsoftu ešte od inštalácie Windows, potom to dopadne takto. Citovat
Rotorhead Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 je to starší NB Toshiba, grafická karta nVidia GeForce4, 420. Takže to nelze \"zprovoznit\" softwarově ?? např. doinstalací čehosi/updatem ovladače ? Který karty vyhovuji těmto požadavkům ? Nikdy předtím jsem o Vertex/Pixel neslyšel ? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ak máš ovládač od nVidie a aj tak to nejde potom to bude MX verzia, ktorá podporuje funkcie DirectX 7.0 teda neobsahuje pixel/vertex shader. Ti verzia podporuje DirectX 8.1 a má Pixel Shader 1.3 Vertex Shader 1.1. [upravil dne 4.3.2009 AnotherOne] Citovat
Fakir Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Rotorhead je to starší NB Toshiba, grafická karta nVidia GeForce4, 420. Takže to nelze \"zprovoznit\" softwarově ?? např. doinstalací čehosi/updatem ovladače ? Ne. Softwarově si do auta další dva válce taky nepřidáš. V tom čipu to prostě fyzicky není. Původně zaslal: Rotorhead Který karty vyhovuji těmto požadavkům ? Nikdy předtím jsem o Vertex/Pixel neslyšel ? Dneska prakticky všechny, mnohdy i integrované. Citovat
Rotorhead Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Rotorhead je to starší NB Toshiba, grafická karta nVidia GeForce4, 420. Takže to nelze \"zprovoznit\" softwarově ?? např. doinstalací čehosi/updatem ovladače ? Ne. Softwarově si do auta další dva válce taky nepřidáš. V tom čipu to prostě fyzicky není. Původně zaslal: Rotorhead Který karty vyhovuji těmto požadavkům ? Nikdy předtím jsem o Vertex/Pixel neslyšel ? Dneska prakticky všechny, mnohdy i integrované. Diky za vycerpavajici odpoved, uz mam jasno Citovat
deeper Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Uz jsem videl, ze se pro NTB vyrábějí externí grafárny, vyběhla s tím zatím jen jedna značka, ale za boha nevím která Citovat
NicolasB Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 To se sice vyrábí ale myslím že vzhledem k ceně se to moc nevyplatí. http://www.alza.cz/asus-xg-station-externi-graficka-karta-geforce-8600gt-256mb-ddr3-1400mhz-nvidia-geforce-8600gt-540mhz-128bit-2xdvi-d96886.htm Citovat
Fakir Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: deeper Uz jsem videl, ze se pro NTB vyrábějí externí grafárny, vyběhla s tím zatím jen jedna značka, ale za boha nevím která Dělá to Asus (viz. odkaz od NicolasB), ale je to k ničemu. Grafika může být silná jak chce, ale přes jednu PCIe linku toho moc nepředvede. V praxi nepoužitelný a stojí to jen o málo míň, než levnější notebook. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.