Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hra vyzaduje SHADERS, ake tvoja graf. karta nema...Cize to nie je problem, skor zastaralost karty;)...pre informaciu aku mas kartu a aka to je hra??? (ak mas NTB ani nepis:papa)...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Hra vyzaduje SHADERS, ake tvoja graf. karta nema...Cize to nie je problem, skor zastaralost karty;)...pre informaciu aku mas kartu a aka to je hra??? (ak mas NTB ani nepis:papa)...

Pro evolution soccer 2008- je to vidět v tý hlášce.

Je super, že to ukázalo hned při instalaci.

Já jednou instaloval tchánovi CMR DIRT a protože jsem neměl jak přenést 8GB iso, tak jsem ho doma nararoval na 2x4GB (20minut), a vypálil (2*10minut). Pak jsem musel oba rary nahrát na disk (2*12minut) potom to rozbalit (20minut), potom nainstalovat (20minut) a při spuštění to napsalo\"You need PIXEL SHADER 2.0 to run this software\" :grr

Hodina a půl v prd.... :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Původně zaslal: Qcko

Pro evolution soccer 2008- je to vidět v tý hlášce.

Je super, že to ukázalo hned při instalaci.

Já jednou instaloval tchánovi CMR DIRT a protože jsem neměl jak přenést 8GB iso, tak jsem ho doma nararoval na 2x4GB (20minut), a vypálil (2*10minut). Pak jsem musel oba rary nahrát na disk (2*12minut) potom to rozbalit (20minut), potom nainstalovat (20minut) a při spuštění to napsalo\"You need PIXEL SHADER 2.0 to run this software\" :grr

Hodina a půl v prd.... :bacha

Taky jsem si toho hned nevsiml, ze jde o fotbal :D

Odesláno

JJ, jestli je to NB, tak je to v čudu. Ještě tak NB s Ati krafikama, na těch se dá občas něco spustit, ale jinak je to špatenka ...

Ale tak co, Fifa09 šlape i na NB, tak není co řešit :D Dáme po síti??? :mrk

[upravil dne 4.3.09 MJSytic]

Odesláno

je to starší NB Toshiba, grafická karta nVidia GeForce4, 420.

Takže to nelze \"zprovoznit\" softwarově ?? např. doinstalací čehosi/updatem ovladače ?

Který karty vyhovuji těmto požadavkům ? Nikdy předtím jsem o Vertex/Pixel neslyšel ?

Odesláno

Ak máš ovládač od nVidie a aj tak to nejde potom to bude MX verzia, ktorá podporuje funkcie DirectX 7.0 teda neobsahuje pixel/vertex shader. Ti verzia podporuje DirectX 8.1 a má Pixel Shader 1.3 Vertex Shader 1.1.

[upravil dne 4.3.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: Rotorhead

Takže to nelze \"zprovoznit\" softwarově ?? např. doinstalací čehosi/updatem ovladače ?

Ne. Softwarově si do auta další dva válce taky nepřidáš. V tom čipu to prostě fyzicky není.

Který karty vyhovuji těmto požadavkům ? Nikdy předtím jsem o Vertex/Pixel neslyšel ?

Dneska prakticky všechny, mnohdy i integrované.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Ne. Softwarově si do auta další dva válce taky nepřidáš. V tom čipu to prostě fyzicky není.

Dneska prakticky všechny, mnohdy i integrované.

Diky za vycerpavajici odpoved, uz mam jasno :mrk

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Uz jsem videl, ze se pro NTB vyrábějí externí grafárny, vyběhla s tím zatím jen jedna značka, ale za boha nevím která

Dělá to Asus (viz. odkaz od NicolasB), ale je to k ničemu. Grafika může být silná jak chce, ale přes jednu PCIe linku toho moc nepředvede. V praxi nepoužitelný a stojí to jen o málo míň, než levnější notebook.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...