Guest Scratch Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 zeptej se na benzin a uvidime :-) Citovat
jarajarda Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Scratch zeptej se na benzin a uvidime :-) Dobrá, odpoledne mu zavolám:) Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Tak přesně tyhle blbý kecy jsem tu vůbec nechtěl. Nabízím to, protože si to chci nechat udělat tady a ne v nějaký tramtárii a jestli se někomu cena nelíbí, tak ať to neřeší. Nedělám tu nikomu reklamu a není to žádný podvodník a kdo chce, ať tomu nevěří, jeho problém. Kdo bude chtít, může mne kontaktovat, ideálně přes SZ. Zeptám se i na ty benzíny. (a nic proti PP205, vím že to dělá, ale tady to o tom není) Jardo - netřeba se rozčilovat, PP si zcela logicky přihřál polívčičku - udělal bys to stejně. Oddie - děkuju za optání, ale můj názor je v tomto případě setrvalý (až bych řekl skálopevný) Citovat
wooody Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Pp za 3500 jo?? Kámoš si teďko nechával 306 hdi a dával za to 6 a že prej je to nejlevnější v okolí..... Aspoň že to vym tímhle ho naseru..... Aje stejně mi to přidě nějaký levný.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: wooody Pp za 3500 jo?? Kámoš si teďko nechával 306 hdi a dával za to 6 a že prej je to nejlevnější v okolí..... Aspoň že to vym tímhle ho naseru..... Aje stejně mi to přidě nějaký levný.... copak za 3.5tk ale i za 2tk viď PP a levný je to fakt podezřele Citovat
oddie Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: wooody Pp za 3500 jo?? Kámoš si teďko nechával 306 hdi a dával za to 6 a že prej je to nejlevnější v okolí..... Aspoň že to vym tímhle ho naseru..... Aje stejně mi to přidě nějaký levný.... copak za 3.5tk ale i za 2tk viď PP a levný je to fakt podezřele copak za dva litry, ale za fidorku viz Citovat
jarajarda Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv Ahoj, já bych zájem měl, za tuto cenu. Pokud by nevadilo, že to není HDI.. Vím, že u 3.0 V6 to není velký nárust, ale každá kobylka se hodí:D Jen otázka. Nevadí, že je to automat???:myslim [upravil dne 4/3/09 MaPiv] Prý to udělá cca 15PS.. Když tam není turbo, je ten nárůst menší.. Citovat
jarajarda Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Raději bych se držel té nafty, už mám 5 aut, 2x406, Picasso, Laguna a Scenic. Na Avensise se optám. Citovat
hudy Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 tak Avensise zatim muzes klidne vynechat.Ja ted musim investovat do jinych veci,takze chip prozatim pada. Citovat
jarajarda Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: hudy tak Avensise zatim muzes klidne vynechat.Ja ted musim investovat do jinych veci,takze chip prozatim pada. Tenhle motor prej snad jedině přes P-box. Citovat
hudy Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ja trosku hledal a az bude vhodna doba,tak to necham chipnout asi u Bitpower. Citovat
jarajarda Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Za 1,4 HDI 50kW chce 7000,- a dá se z ní dostat 70kW. Cenovka je daná. Pokud někdo bude chtít, můžu mu dát na něj číslo přes SZ a může se domluvit přímo s ním. Za 2,0 a 2,2 HDI je cena daná. Citovat
Fakir Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 pp205: máš brzdu? Potřeboval bych někdy na podzim odladit mapy na 206ce, ale myslím opravdu odladit, předem připravený ROMky jsou mi na upraveným motoru k ničemu. Právě nevím, kdo je v ČR schopen tohle udělat... zvednou plnící tlak u turbochrochtu je sranda a umí to tu každej, ale dobře odladit soft u beznínové atmosféry už taková sranda není. Citovat
P.avel Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 jarajarda: dej si bacha aby ti neodletěl práh až na to pak šlápneš... Citovat
jarajarda Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: P.avel jarajarda: dej si bacha aby ti neodletěl práh až na to pak šlápneš... Nepruď já už mám navařeno (a následná konzumace se korozi zakazuje:P ). Tak ono by to šlo jen tak něčím lípnout a vykašlat se na to, ale to bych bal vážně prase a to teda neee:aut a dost už Citovat
Zdenda-406 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Zeptej se jakej by by lpřesně nárust u benzínu v 2.0 16V 97kw??? Citovat
Fusion Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Fakir pp205: máš brzdu? Potřeboval bych někdy na podzim odladit mapy na 206ce, ale myslím opravdu odladit, předem připravený ROMky jsou mi na upraveným motoru k ničemu. Právě nevím, kdo je v ČR schopen tohle udělat... zvednou plnící tlak u turbochrochtu je sranda a umí to tu každej, ale dobře odladit soft u beznínové atmosféry už taková sranda není. Kdyby měl tak by nebyl takovej problém splnit moje zbožné přání brzdy před/po, jak je to ostatně ve zbytku světa zvykem u každé zakázky. Taky by mě zajímalo jakej je možnej cenovej rozdilu u stejnýho motoru od 2 do 15tis. (s uvedením stejnýho počtu nárustu kw), a řeči o výbavě dílen a počítačů neberu. [vtip] A co moje 1,9d?!?!? [/vtip] [upravil dne 13/3/2009 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.