Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Tak přesně tyhle blbý kecy jsem tu vůbec nechtěl. Nabízím to, protože si to chci nechat udělat tady a ne v nějaký tramtárii a jestli se někomu cena nelíbí, tak ať to neřeší. Nedělám tu nikomu reklamu a není to žádný podvodník a kdo chce, ať tomu nevěří, jeho problém.

Kdo bude chtít, může mne kontaktovat, ideálně přes SZ. Zeptám se i na ty benzíny.

(a nic proti PP205, vím že to dělá, ale tady to o tom není)

Jardo - netřeba se rozčilovat, PP si zcela logicky přihřál polívčičku - udělal bys to stejně.

Oddie - děkuju za optání, ale můj názor je v tomto případě setrvalý (až bych řekl skálopevný)

Odesláno

Pp za 3500 jo?? Kámoš si teďko nechával 306 hdi a dával za to 6 a že prej je to nejlevnější v okolí..... Aspoň že to vym tímhle ho naseru..... Aje stejně mi to přidě nějaký levný....

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: wooody

Pp za 3500 jo?? Kámoš si teďko nechával 306 hdi a dával za to 6 a že prej je to nejlevnější v okolí..... Aspoň že to vym tímhle ho naseru..... Aje stejně mi to přidě nějaký levný....

copak za 3.5tk ale i za 2tk viď PP :super

a levný je to fakt podezřele :bacha

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Původně zaslal: wooody

copak za 3.5tk ale i za 2tk viď PP :super

a levný je to fakt podezřele :bacha

copak za dva litry, ale za fidorku :P viz

:D

Odesláno
Původně zaslal: MaPiv

Ahoj,

já bych zájem měl, za tuto cenu. Pokud by nevadilo, že to není HDI.. Vím, že u 3.0 V6 to není velký nárust, ale každá kobylka se hodí:D:D

Jen otázka. Nevadí, že je to automat???:myslim:myslim

[upravil dne 4/3/09 MaPiv]

Prý to udělá cca 15PS.. Když tam není turbo, je ten nárůst menší..

Odesláno
Původně zaslal: hudy

tak Avensise zatim muzes klidne vynechat.Ja ted musim investovat do jinych veci,takze chip prozatim pada.

Tenhle motor prej snad jedině přes P-box.

Odesláno

Za 1,4 HDI 50kW chce 7000,- a dá se z ní dostat 70kW. Cenovka je daná. Pokud někdo bude chtít, můžu mu dát na něj číslo přes SZ a může se domluvit přímo s ním. Za 2,0 a 2,2 HDI je cena daná.

Odesláno

pp205: máš brzdu? Potřeboval bych někdy na podzim odladit mapy na 206ce, ale myslím opravdu odladit, předem připravený ROMky jsou mi na upraveným motoru k ničemu. Právě nevím, kdo je v ČR schopen tohle udělat... zvednou plnící tlak u turbochrochtu je sranda a umí to tu každej, ale dobře odladit soft u beznínové atmosféry už taková sranda není. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

jarajarda: dej si bacha aby ti neodletěl práh až na to pak šlápneš...:cool:

Nepruď:D já už mám navařeno (a následná konzumace se korozi zakazuje:P ). Tak ono by to šlo jen tak něčím lípnout a vykašlat se na to, ale to bych bal vážně prase a to teda neee:aut a dost už :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

pp205: máš brzdu? Potřeboval bych někdy na podzim odladit mapy na 206ce, ale myslím opravdu odladit, předem připravený ROMky jsou mi na upraveným motoru k ničemu. Právě nevím, kdo je v ČR schopen tohle udělat... zvednou plnící tlak u turbochrochtu je sranda a umí to tu každej, ale dobře odladit soft u beznínové atmosféry už taková sranda není. :myslim

Kdyby měl tak by nebyl takovej problém splnit moje zbožné přání brzdy před/po, jak je to ostatně ve zbytku světa zvykem u každé zakázky.

Taky by mě zajímalo jakej je možnej cenovej rozdilu u stejnýho motoru od 2 do 15tis. (s uvedením stejnýho počtu nárustu kw), a řeči o výbavě dílen a počítačů neberu.

[vtip] A co moje 1,9d?!?!? [/vtip]

[upravil dne 13/3/2009 Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...