Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové poraďte,Budu měnit olej samozřejmě Total Q 9000 co tam patří a k tomu je třeba nový filtr,ale teď tak trochu tápu.Originál je tam Purflux ls 923 u nás stojí cca 240kč,ale nabídli mi Champion označení nevím za bratru 150kč s dovětkem,že je daleko kvalitnější než ten originál.Je to jen marketingový tah dealera nebo fakt .O tu cenu až tak nejde,ale zajímalo by mě co je a není pravda.Kdo z Vás v tom pracuje a vyzná se názory sem.Přiznám se ,že jsem si objednal originál,ale stejně mě zajímá co může výrobce udělat pro to aby byl lepší než tem druhý,když pořád je to jen kus papíru namotanýho na děravý trubce s gumovým těsněním

Odesláno

Co se týká filtru oleje tak tam může být jiný filtrační materiál (papír), více skladů toho papíru (větší filtrace), ten papír je v \"horších\" filtrech jen tak volně, v těch \"lepších\" je jakoby nalepený. A třeba ten plech na filtru může mít jakoby drsný konec aby si ho snadněji vyndal. Víc mě teď nenapadá. Otázkou je, jestli to má cenu nějak extra řešit pokud chodíš na výměnu pravidelně a zavčasu. :)

Odesláno

na 205 používám FRAM, Purflux a v poslední době Purolator (Made in U.S.A)

Myslím, že u filtru je to jedno ;)

A jak to bylo v Básníkách

\" ... a zákazníkovi nabídnete to, co je nejdražší, nebo to, čeho máme nejvíc na skladě.\" :aut

Odesláno
Původně zaslal: vix

na 205 používám FRAM, Purflux a v poslední době Purolator (Made in U.S.A)

Myslím, že u filtru je to jedno ;)

A jak to bylo v Básníkách

\" ... a zákazníkovi nabídnete to, co je nejdražší, nebo to, čeho máme nejvíc na skladě.\" :aut

JJ, vyjmenované značky jsou dobré. :super

A s tou citací souhlasím. Takhle to v praxi funguje. :D:aut

Odesláno

Poznáte značku elejových filtrov \"Lautratte (Mecafilter)\" ELH 4335. Poslali mne ho miesto objednaného Fiaam 5747 ECO. Má menšie rozmery v o 2 mm v h a D. Viď obrázok. Možem ho smelo použiť?

[upravil dne 7.3.2009 sup]

post-0-14109605112116_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem dneska byl nucen vyměnit filtr po nějakých 3 měsících (cca 2500 km) FRAM, páč ačkoliv byl utažen, tak začal kolem těsnění týct... Takže jsme dali MAN. Dodám, že filtr mi měnili v servisu společně s olejem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...