Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši mám takový dotaz jak vyndat z P406 čelní a zadní sklo bez toho abych ho poškodil.Potřebuju totiž vyměnit střechu a bez sundání skel to nepude a kupovat skla kvůli tomu by bylo hodně drahé. Díky za odpovědi ;)

Odesláno

no jo ale ono je v takové gumě aspon to predni tak bylo a nalepene nebylo, bylo tam jen prilozene oddelal sem tu gumu z vrchu, ty listy po bocich a plast zespodu co je kolem steracu a sklo bylo venku nevim jestli se to tim narazem neodlepilo bylo totiz rozbite ale nemyslim si ze by se to jen tak odlepilo

Odesláno

tak to tam potom moc dobře nedrželo jen sem ho bez jakékoliv námahy vyndal drželo to jen na levé straně asi v délce 10cm,tak sem trochu zabral a slo to a zbytek sem pak odřezal.

Odesláno

To sklo musí držet jako přivařenej plech na plech. Je to součást pevnosti karoserie, a hlavně je to protože se o něj opřou airbagy v případě havárie. Ten kdo to sklo lepil, tak to posr.... .Totiž to sklo se musí zevnitř v místě dotyku lepidla natřít černým prajmrem , protože i skrze černý kraj okna prochází UV záření a po pár týdnech /hlavně v létě/ se od okna odlepí to lepidlo a okno je tam jen položený. Jestli znáš toho kdo okno lepil tak mu nakopej řiť. Z výroby nebo odborníkovy se to nestane.

Zdař

Odesláno

Na řezání je struna nebo taková spec. kmitací pilka-nůž, či jak to nazvat. Struna je levnější, ale trvá to s ní déle, a musí se dávat víc bacha na poškození okolí. A taky je zpravidla potřeba to řezat ve dvou.

Odesláno

Nějaké cennější čelní sklo bych si asi sám strunou netrouf, kdybych ho chtěl dostat ven nepoškozené. Tam je to pro sichr lepší ve dvou... I když nevím, možná už jsem ho taky řezal sám, už si to v těch počtech nepamatuju :)

Odesláno

ja po zkusenosti kdy jsem vyndaval sklo z kombika co jsem rozebiral na ND tak bych si na sklo, ktery bych chtel vyndat zdravy taky sam netrouf :) docela se mi pekne povedlo ostipat hrany, zvlast v rozich, poskrabat sloupky atd. :D A to si o sobe troufam rict ze nejsem zadnu vohrablo :D

Odesláno
Původně zaslal: pery

To sklo musí držet jako přivařenej plech na plech. Je to součást pevnosti karoserie, a hlavně je to protože se o něj opřou airbagy v případě havárie. Ten kdo to sklo lepil, tak to posr.... .Totiž to sklo se musí zevnitř v místě dotyku lepidla natřít černým prajmrem , protože i skrze černý kraj okna prochází UV záření a po pár týdnech /hlavně v létě/ se od okna odlepí to lepidlo a okno je tam jen položený. Jestli znáš toho kdo okno lepil tak mu nakopej řiť. Z výroby nebo odborníkovy se to nestane.

Zdař

kdo to lepil to fakt nevím ale asi to fakt posral.No co už nadělám. Jinak díky za rady du shánět strunu a nechám to asi nalepit odborníkům..Nevíte asi kolik stojí nalepení když mám své sklo a že oni tam dodají lepidlo plus práce a tak.

[upravil dne 4.3.09 Qweer]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Být v Praze, tak ti klidně kus struny dám :) nalepení počítej nový bauset, tam si cenu najdeš, a tak litr za práci.

jeste takova otazecka co je to ten bauset jestli je to ta guma kolem skla tak tu mám
Odesláno
Původně zaslal: Qweer

Původně zaslal: oddie

Být v Praze, tak ti klidně kus struny dám :) nalepení počítej nový bauset, tam si cenu najdeš, a tak litr za práci.

jeste takova otazecka co je to ten bauset jestli je to ta guma kolem skla tak tu mám

Je to ta zvrchu. A tady taky kolem litru :papa

Odesláno

jo a prosimvas mohl by sem nekdo hodit fotku detail jak to vypada ta guma nahore, protoze uz nevim jak to ma byt a de to dat 2 zpusoby.Jinak moc diky za vsechny rady. Zitra zacnu asi rezat zadní sklo přední už je venku vesměs bylo vysklené.

Odesláno
Původně zaslal: vix

Měl bych pro tebe jedno rychlé a zcela jednoduché řešení :bacha

(ale to raději asi nechceš vědět...)

záleži co to bude skus a uvidíme

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...