Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, máme problém s klíčem od naší 307.

Gumová tlačítka na klíči se vymačkala a vypadla z klíče. (viz. foto). Byl jsem se zeptat na opravu v autosalonu Peugeot a plastový obal samostatně objednat nelze. Pouze celý klíč včetně elektroniky za 1.750,- Kč.

307klic.jpg

Neměl by někdo z Vás nefunkční klíč, abychom si z něj použili jen plastový kryt? Případně nenapadá někoho nějaké řešení? Dálkové odemykání v klíči funguje, jen se musí prastem stisknout malý mikrospínač hluboko v klíči, což je specielně pro chlapské prsty dost problematické.

Odesláno

No, myslím, že ta guma postupně zpuchřela. Neprve popraskala, pak se vymačkal ten \"špuntík\" uprostřed, který tlačí na mikrospínač a pak to z plastového obalu vypadlo celé (vydrolilo).

Odesláno

mám to samé :nevim a mám dojem že ta cena za nový klíč v Peugeotu byla ještě vyšší. Zkoušel jsem nějaké zámečnictví a autoklíče, ale nikde to neuměli. Tak to zatím používáme takhle

Odesláno

Nezlob se na mě ale je to hodně! Kdyby byl klíč nefunkční, tak to neřeším, ale potřebuji jen kus plastu v hodnotě tak 100 Kč. Je to stejné, jako kdyby si utrhnul plastový kryt motoru a Peugeot by Ti ho prodal pouze s celým motorem! Hodnotu 1.750 má ta elektronika uvnitř - tu já ale nepotřebuji.

Odesláno

Jenze ani ta elektronika uvnitr nema hodnotu 1750. Tech klicku byly vyrobeny miliony, fer cena by byla tak do petistovky. Je to normalni svinarna. A bohuzel bezna praxe ... kdyby si clovek nechal smontovat auto znovu z dilu, tak by ho stalo (bez penez na praci) tak 5x tolik, co smontovane.

Guest foto1977
Odesláno

ahoj kamarád má to samý na své 406. Asi to je nemoc pažoutů :-(

Já už mám ten novější tip s vyklápěcím klíčem a ta tlačítka jsou OK,

ale zase mi nedrží zaaretovaný ten klíč ve vyklopeném stavu a pokud ho zasunu do spínací skříňky z jedné strany

tak se mi sám láme a zavírá. Takže se musím pořád hlídat abych ho tam strkal tou zavírací drážkou nahoru.

Docela blbý u 3 roky starého auta :-)

A to jsem se jedné klientce smál, když si její dítě pořád hrálo s tím samým klíčem od 807 a najednou povídá:

\"mami ono se to asi rozbylo\" a byla tam ulomená ta aretace :-)

Pak si koupím pažouta já a mám to samý :-(

Odesláno

obecne lze rict, ze kdyz nakupujes od obchodnika, coz tohle je, tak nemas problem .. druha vec je, ze je to z taiwanu, takze aby se to nekde neztratilo postou .. to ovsem neovlivnis ani ty, ani on .. me zasilky z honk-kongu chodej se 100% spolehlivosti do 3 dnu

Odesláno
Původně zaslal: pxcz

obecne lze rict, ze kdyz nakupujes od obchodnika, coz tohle je, tak nemas problem .. druha vec je, ze je to z taiwanu, takze aby se to nekde neztratilo postou .. to ovsem neovlivnis ani ty, ani on .. me zasilky z honk-kongu chodej se 100% spolehlivosti do 3 dnu

O.K., počkám ještě chvíli, jestli se ke mě někdo nepřidá, abychom to měli levnější kvůli poštovnému a pak bych to nějak vyřešil. Zatím díky za info.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Nezlob se na mě ale je to hodně! Kdyby byl klíč nefunkční, tak to neřeším, ale potřebuji jen kus plastu v hodnotě tak 100 Kč. Je to stejné, jako kdyby si utrhnul plastový kryt motoru a Peugeot by Ti ho prodal pouze s celým motorem! Hodnotu 1.750 má ta elektronika uvnitř - tu já ale nepotřebuji.

Nezlobím, není proč :D Každopádně výrobní hodnota jsou desetikoruny, což hovoří za vše.

Odesláno

Tak co pánové, nikdo se ke mě nepřidá k objednávce? Když jsem nadhodil téma, tak se mi zdálo, že podobný problém má každý třetí a když se našlo řešení, tak ticho po pěšině :D

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Tak co pánové, nikdo se ke mě nepřidá k objednávce? Když jsem nadhodil téma, tak se mi zdálo, že podobný problém má každý třetí a když se našlo řešení, tak ticho po pěšině :D

Zdravíím...škoda že jsi to nenapsal tak měsíc zpátky...nechal jsem si udělat klíč v peugeotu bez dálkovýho ovládání...

klíč..........676kč

kód.........500kč

nahrání...400kč

DPH........300kč

CELKEM..1876kč

Docela drahá sranda:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...