destiny Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ahoj, máme problém s klíčem od naší 307. Gumová tlačítka na klíči se vymačkala a vypadla z klíče. (viz. foto). Byl jsem se zeptat na opravu v autosalonu Peugeot a plastový obal samostatně objednat nelze. Pouze celý klíč včetně elektroniky za 1.750,- Kč. Neměl by někdo z Vás nefunkční klíč, abychom si z něj použili jen plastový kryt? Případně nenapadá někoho nějaké řešení? Dálkové odemykání v klíči funguje, jen se musí prastem stisknout malý mikrospínač hluboko v klíči, což je specielně pro chlapské prsty dost problematické. Citovat
Velickin Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Hmmm, čím jste to mačkali? Ste nějak moooc tlačili, ne? Citovat
destiny Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 No, myslím, že ta guma postupně zpuchřela. Neprve popraskala, pak se vymačkal ten \"špuntík\" uprostřed, který tlačí na mikrospínač a pak to z plastového obalu vypadlo celé (vydrolilo). Citovat
Velickin Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Tak to je nemilé, to abych po 4 letech začal raději používat i druhý klíč, aby se mi to taky nestalo Zusils nějaké klíčové centrum? Tam občas dost dokážou. Citovat
sekaj Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Tady máš odkaz kde koupit ovladač,myslim že je za hubičku proti Peugeotu. http://www.tygriceny.cz/obchod/Peugeot-307-Transponder-Smart-Key-Casing Citovat
destiny Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Díky za odkaz. Sice to na těch titěrných fotkách není moc vidět, ale snad to bude ono. Máš s tím e-shopem nějaké zkušenosti? Chtějí totiž platbu předem. Citovat
Velickin Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Pozor na to, ten vyobrazený klíč je úplně jiný než ten \"náš\". Jsou tam dvě kulatá tlačítka a my máme jedno kulaté a jedno obdélníkové.. Citovat
Vasek71 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 mám to samé a mám dojem že ta cena za nový klíč v Peugeotu byla ještě vyšší. Zkoušel jsem nějaké zámečnictví a autoklíče, ale nikde to neuměli. Tak to zatím používáme takhle Citovat
MartinR Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Vše má nějakou životnost a 1750,- mi nepřijde zase tak moc.Vždyt je to Peugeot originál Citovat
destiny Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Nezlob se na mě ale je to hodně! Kdyby byl klíč nefunkční, tak to neřeším, ale potřebuji jen kus plastu v hodnotě tak 100 Kč. Je to stejné, jako kdyby si utrhnul plastový kryt motoru a Peugeot by Ti ho prodal pouze s celým motorem! Hodnotu 1.750 má ta elektronika uvnitř - tu já ale nepotřebuji. Citovat
Freeman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Jenze ani ta elektronika uvnitr nema hodnotu 1750. Tech klicku byly vyrobeny miliony, fer cena by byla tak do petistovky. Je to normalni svinarna. A bohuzel bezna praxe ... kdyby si clovek nechal smontovat auto znovu z dilu, tak by ho stalo (bez penez na praci) tak 5x tolik, co smontovane. Citovat
Guest foto1977 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ahoj kamarád má to samý na své 406. Asi to je nemoc pažoutů :-( Já už mám ten novější tip s vyklápěcím klíčem a ta tlačítka jsou OK, ale zase mi nedrží zaaretovaný ten klíč ve vyklopeném stavu a pokud ho zasunu do spínací skříňky z jedné strany tak se mi sám láme a zavírá. Takže se musím pořád hlídat abych ho tam strkal tou zavírací drážkou nahoru. Docela blbý u 3 roky starého auta :-) A to jsem se jedné klientce smál, když si její dítě pořád hrálo s tím samým klíčem od 807 a najednou povídá: \"mami ono se to asi rozbylo\" a byla tam ulomená ta aretace :-) Pak si koupím pažouta já a mám to samý :-( Citovat
pxcz Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-PEUGEOT-106-206-307-REMOTE-FOB-KEY-SHELL-CASE_W0QQitemZ360135268291QQcmdZViewItemQQimsxZ20090228?IMSfp=TL0902281410003r14847 435,- i postovnym jestli dobre pocitam (a to postovny je drazsi nez klic, takze se vyplati jich vzit vic ) Citovat
wojtěch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 mamině se stalo to same na 306 tak kdyby jste někde narazili na ten plast tak napište.. Citovat
destiny Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: pxcz http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-PEUGEOT-106-206-307-REMOTE-FOB-KEY-SHELL-CASE_W0QQitemZ360135268291QQcmdZViewItemQQimsxZ20090228?IMSfp=TL0902281410003r14847 435,- i postovnym jestli dobre pocitam (a to postovny je drazsi nez klic, takze se vyplati jich vzit vic ) No, já jsem pro do toho jít. Přidá se někdo ke mě? Má někdo zkušenosti a účet na eBay? Citovat
pxcz Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 obecne lze rict, ze kdyz nakupujes od obchodnika, coz tohle je, tak nemas problem .. druha vec je, ze je to z taiwanu, takze aby se to nekde neztratilo postou .. to ovsem neovlivnis ani ty, ani on .. me zasilky z honk-kongu chodej se 100% spolehlivosti do 3 dnu Citovat
destiny Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: pxcz obecne lze rict, ze kdyz nakupujes od obchodnika, coz tohle je, tak nemas problem .. druha vec je, ze je to z taiwanu, takze aby se to nekde neztratilo postou .. to ovsem neovlivnis ani ty, ani on .. me zasilky z honk-kongu chodej se 100% spolehlivosti do 3 dnu O.K., počkám ještě chvíli, jestli se ke mě někdo nepřidá, abychom to měli levnější kvůli poštovnému a pak bych to nějak vyřešil. Zatím díky za info. Citovat
MartinR Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: destiny Nezlob se na mě ale je to hodně! Kdyby byl klíč nefunkční, tak to neřeším, ale potřebuji jen kus plastu v hodnotě tak 100 Kč. Je to stejné, jako kdyby si utrhnul plastový kryt motoru a Peugeot by Ti ho prodal pouze s celým motorem! Hodnotu 1.750 má ta elektronika uvnitř - tu já ale nepotřebuji. Nezlobím, není proč Každopádně výrobní hodnota jsou desetikoruny, což hovoří za vše. Citovat
destiny Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Tak co pánové, nikdo se ke mě nepřidá k objednávce? Když jsem nadhodil téma, tak se mi zdálo, že podobný problém má každý třetí a když se našlo řešení, tak ticho po pěšině Citovat
DAB71 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: destiny Tak co pánové, nikdo se ke mě nepřidá k objednávce? Když jsem nadhodil téma, tak se mi zdálo, že podobný problém má každý třetí a když se našlo řešení, tak ticho po pěšině Zdravíím...škoda že jsi to nenapsal tak měsíc zpátky...nechal jsem si udělat klíč v peugeotu bez dálkovýho ovládání... klíč..........676kč kód.........500kč nahrání...400kč DPH........300kč CELKEM..1876kč Docela drahá sranda:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.