Přejít na obsah

pxcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Turany
  • Stát
    Česká republika

pxcz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pxcz

    Horší příjem radia u 508

    Hola, rád bych toto téma oživil, protože mám podobný problém a třeba za tu dvouletou dobu někdo něco objevil Mám taky přijem horší než jsem míval u 307SW - dostal jsem se k zesilovači na sloupku, ale narozdíl od uživatele Pažout508, po vyndání koaxu se příjem vůbec nezměnil. Takže se mi zdá, že zesilovač nefunguje a chytám pouze na natažený koax (oba). Dokonce to, že on ztratil signál po odpojení jednoho zesíku je zvlaštní, protože by to měl chytit ten druhej s anténou na kufru. Zkoušel jsem odpojit i koaxy na rádiu (oba, DAB nemám) a až když odpojím oba, signál zmizí - pokud je aspoň jeden zapojený, signál mám (i když asi ne zesílený) a stejný - tak i tak i oba. Ale co hlavně mi neštimuje je to, že v kabelu od rádia k zesilovači není žádné napětí. Zkoušel jsem i osciloskop a je tam max 0.05V.. není tam nic ani DC, ani AC .. nikde jsem nenašel, jaké napětí tam má být - jak je vlastně ten zesilovač napájen? - ví to někdo? nebo dokáže to někdo změřit? Vadný zesilovač tak zatím vylučuju, když tam nemám napěti Zkoušel jsem měřit i přímo na rádiu (a taky nic), měřil jsem i všechny koaxy (nezkratované, nezlomené). Díky!
  2. pxcz

    nefunguje 12V zasuvka

    na P508SW jsem hledal jedinou 12V zasuvku, ktera zustava po vypnuti zapalovani aktivni - a je to pouze ta pod operkou (radsi bych tu v kufru )
  3. pxcz

    Dodelani tempomatu do 307

    a dokazal bys mi to i aktivovat? (i kdyz predem rikam, ze tam bude nejaky moribundus :])
  4. u me byla predzvest ucpanyho palivovyho filtru
  5. pxcz

    Dodelani tempomatu do 307

    hm, tak ja mam zase Cernyho petra. Packu jsem sehnal, hodil jsem to do servisu (spec. na franc. auta) na zapnuti - prali se s tim cely odpoledne a tempomat nezprovoznili .. cidla tam mam, packa funguje, ale BSI sooftwarove nespolupracuje - prej je tam nejaky divny soft v pristrojovce (nebo je jina, co k tomudle autu nepatri?! - pritom \"skladacku\" bych mit nemel )
  6. pxcz

    hlaseni pocitace

    tak pro info, uz to mam opraveny - opravdu to bylo cidlo na ABS jednotce (dostalo prdu pri jednom tukanci) a proto blblo... takze pocitac nelhal a cidlo bylo zvenci (500 za cidlo + 700 prace)
  7. pxcz

    hlaseni pocitace

    Tak pry starsi model ma cidlo uvnitr abs, novejsi venku... Sehnal jsem cloveka jeste s jinou diag, ktera by mela byt presnejsi, nicmene kdyztak muj vin je vf33hrhsb82595354, kdyby nekdo dokazal zjistit co je to \'cidlo tlaku brzd\'. Diky.
  8. pxcz

    hlaseni pocitace

    no to me nedes neni to jako nahr. dil, cimzpadem jako cela abs jednotka na vymenu mozna jeste ze by to byl jen kontakt na tom megakonektoru - dela mi to jen obcas (ted uz teda furt) .. tak mozna to korodovalo a kodorovalo az to cele urezlo... [upravil dne 24.1.2013 15:05 od pxcz]
  9. pxcz

    hlaseni pocitace

    Mnooo, ja s tim bojuju asi 2 roky - nahodne se to vyskytuje zvlast v mrazech a marastu na silnici (tzn. kdyz to clovek potrebuje)... Vetsinou stacil reboot auta a uz to bylo ok.. nicmene ted uz to par dni hlasi neustale.. Ze vsech diskuzi (hlavne zde) vyplyva, ze to bude abs cidlo na kole ci konektor/kabelaz.. tak jsem to dneska vzal do obecnyho servisu na diagnostiku a jediny, co jim to hlasilo je \"cidlo tlaku brzd\". Po chvili zkoumani a hledani prisli na to, ze zadny takovy cidlo ten pazout nema takze i tak to muze byt jedno z ABS cidel, jen maji \"obecnou\" diagnostiku, ktera konkretni cidlo neumi poznat.. (pritom na u nejake 407 jim to prej zahlasilo spravne) .. mno tak ted cekam na nekoho s pezotackou diag... a pak se uvidi, cim to vlastne je..
  10. pxcz

    Klíč k 307

    obecne lze rict, ze kdyz nakupujes od obchodnika, coz tohle je, tak nemas problem .. druha vec je, ze je to z taiwanu, takze aby se to nekde neztratilo postou .. to ovsem neovlivnis ani ty, ani on .. me zasilky z honk-kongu chodej se 100% spolehlivosti do 3 dnu
  11. pxcz

    Klíč k 307

    http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-PEUGEOT-106-206-307-REMOTE-FOB-KEY-SHELL-CASE_W0QQitemZ360135268291QQcmdZViewItemQQimsxZ20090228?IMSfp=TL0902281410003r14847 435,- i postovnym jestli dobre pocitam (a to postovny je drazsi nez klic, takze se vyplati jich vzit vic )
  12. tak to se omlouvam - to sem prehlid ..
  13. staci za jizdy na chvili zapnout dalkovy .. predni mlhky zhasnou (a uz se nerozsvitej) a zadni zustanou je to blbost, ale je to tak
  14. pxcz

    studený motor nemá výkon

    zamer to nebude, auto mam identicky a tahne pri jakekoli teplote stejne ...
  15. pxcz

    jak na to 307

    a umis FTPkovat? muzu ti udelat prostor na serveru, kolik budes chtit
×
×
  • Vytvořit...