ZoSo Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 ty spodni ještě dou..ale v tom boku už j těch puntíků moc..asi asi záleží na autě páč sem si ani neuvědomil že ty je máš taky a to se mi tvoje 306 moc líbí... Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Judes: Díky moc, takhle mi to bohatě stačí. Jacobsoon: Máš to parádní, mně se to líbí. Strejdakopec: origo zatmavené (Valeo) tam mám teď, ale změna přijde.....jen nevím, kdy (možná v průběhu příštího roku)... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Stiflere, nech origo začerněné ... k té zlaté sedějí nejlíp originální tohle už je moc... na Jacobsoonové 306 jsou stará světla která jsou u krajů masky vetší, proto to taky vypadá líp.. na nový model bych je rozhodně nedával Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Míza, ale já nechci shánět znova tyhle začerněná Valea, protože by to vyšlo určitě dvakrát tak dráž, než tahle světla. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 no a tyhle Valea jsou nějak špatný ? nebo co to že plánuješ výměnu Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 mají obě světla mají uražený spodní úchyt, takže se za jízdy klepala, provizorně jsem to opravil, ale budu chtít ta světla vyměnit.... Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 když už chceš dělat takovejhle nesmysl proč nekoupíš originály nebo v náhrašce...nedáš do nich bixenonovou čočku a nepoužiješ třeba kroužky angel eyes?a samozřejmě vče co není potřeba stříknout černým matným sprejem.tuning je sice významem odlišit se ale zas za jakou cenu...volil bych něco vkusnějšího Citovat
Stuchy Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 nevím mě přijdou nejhezčí zatmavený origo Citovat
Stifler Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Strejdakopec: No, bixenony bych na své auto nechtěl a to nejen proto, že nemám ostřikovače světel, ale i třeba kvůli těm kroužkům Angels Eyes. Světla s čočkou, angels eyes a diodama jsem měl na svém bývalým Gtičku - nevypadalo to zle, líbilo se mi to, ale dneska už bych šel jinou cestou. Každej má holt jinej vkus, tobě se to nelíbí a mě se to zamlouvá. Stuchy: Ano, jsou pěkné, třeba i nejhezčí, ale neseženu nikde asi taková světla (Depo bych nechtěl), aby to nebylo dražší, než mnou uvažovaná varianta. Citovat
Stuchy Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 já ti seženu origo Valeo za cenu depa VALEO 1390 s DPH přes mě Citovat
Stifler Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Stuchy: máš namysli originál Valeo začerněná světla (nová, nepoužitá) za cenu Depa? Tomu nevěřim. Citovat
oni Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 stifler chran te ruka pane to tam dat... z toho uz jsme vyrostli ne?:D Citovat
Stifler Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 oni: já tam chci dát prostě nějaká nová světla (čirá), která budou ve stavu fungl nových a která budou buď origo Valeo, co se dávaly z výroby, ať už by byly jen čiré, nebo se začerněním a nebo mě zaujaly právě ty světly s automatickým denním svícením, co jsem dal na fotkách - jiná možnost pro mě nepřipadá v úvahu. Citovat
praktik Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Pekne prosim mohol by my niekto dať nad zadne okno striešku ale v čiernej farbe? Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Nemůžeš dát dohromady něco co je na jedné fotce úplně z profilu a na druhé zezadu.... Citovat
Frozz Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Ani ti to někdo dělat nemusí, stříšku mám taky a na 206 sedne jak prdel na hrnec, vem jí, neuděláš chybu Citovat
razor Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Jak říká koblih-to ti nikdo neudělá-musí to být fotky ve stejném(podobném) úhlu...Jinak asi smůla.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.