Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ty spodni ještě dou..ale v tom boku už j těch puntíků moc..asi asi záleží na autě páč sem si ani neuvědomil že ty je máš taky a to se mi tvoje 306 moc líbí...:myslim

Odesláno

Judes: Díky moc, takhle mi to bohatě stačí. :potlesk

Jacobsoon: Máš to parádní, mně se to líbí. :super

Strejdakopec: origo zatmavené (Valeo) tam mám teď, ale změna přijde.....jen nevím, kdy (možná v průběhu příštího roku)... :D

Odesláno

Stiflere, nech origo začerněné ... k té zlaté sedějí nejlíp originální tohle už je moc... na Jacobsoonové 306 jsou stará světla která jsou u krajů masky vetší, proto to taky vypadá líp.. na nový model bych je rozhodně nedával

Odesláno

když už chceš dělat takovejhle nesmysl proč nekoupíš originály nebo v náhrašce...nedáš do nich bixenonovou čočku a nepoužiješ třeba kroužky angel eyes?a samozřejmě vče co není potřeba stříknout černým matným sprejem.tuning je sice významem odlišit se ale zas za jakou cenu...volil bych něco vkusnějšího

Odesláno

Strejdakopec: No, bixenony bych na své auto nechtěl a to nejen proto, že nemám ostřikovače světel, ale i třeba kvůli těm kroužkům Angels Eyes. Světla s čočkou, angels eyes a diodama jsem měl na svém bývalým Gtičku - nevypadalo to zle, líbilo se mi to, ale dneska už bych šel jinou cestou. Každej má holt jinej vkus, tobě se to nelíbí a mě se to zamlouvá. :)

Stuchy: Ano, jsou pěkné, třeba i nejhezčí, ale neseženu nikde asi taková světla (Depo bych nechtěl), aby to nebylo dražší, než mnou uvažovaná varianta.

Odesláno

oni: já tam chci dát prostě nějaká nová světla (čirá), která budou ve stavu fungl nových a která budou buď origo Valeo, co se dávaly z výroby, ať už by byly jen čiré, nebo se začerněním a nebo mě zaujaly právě ty světly s automatickým denním svícením, co jsem dal na fotkách - jiná možnost pro mě nepřipadá v úvahu.

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...