Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prave že ja tu striešku mam len by som chcel vydieť ako by vyzerala v čiernej farbe na predošlej 206 bola vo farbe auta to su fotky mojho predošleho auta a terajšieho ak je možne stači aj len tu striešku ktora je na tom aute dať do čiernej farby prosim.

Odesláno

sice to neni VT.. vlaste ani moc kresleny VT.. pac je to podle fotky.. ale snad neurazi ;) nutno rict, v realu to vypada uplne jinak..

moja 206 v kreslene verzi .. 206pb.jpg

tady tatikovo Terrano

terrano.jpg

a pak nejaky cmaranice.. ale to uz sem asi nepatri..

15769652.th.jpg

[upravil dne 18/12/11 19:00 od v.mira]

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,můžu poprosit nějakou dobrou duši,aby mi na golfa dala takový kola,který by se k němu nejvíce hodily?? Výběr barvy a všeho nechám na vás,protože nevím jak moje auto vidí ostatní..Moc díky !!!!

post-30338-14109622613727_thumb.jpg

Odesláno

předem říkám že je to hodně na rychlo a neměl jsem k dispozici fotky atd.a spíš mi šlo upozornit na ty nevzhledný prahy..když už tenhle překroucenej hnusobazmekt tak k tomu alespoň dodělat nějak nárazník...prahy by neměli být nejnižší částí auta...vypadá to hrozně.mě by se na autě líbilo něcop takového..pár paprsků a zapuštěný střed něco ve stylu bmw například

post-15234-14109622614714_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...