P.avel Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Já už mám typově jasno, teď ještě kdy dojde k realizaci .... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6885044 P.S. Kobro, nebreč - nevidím to reálně dřív než 2011??? (ale spíš ještě o chvilku později) no myslim že to bude dobrá volba...:potlesk:potlesk Citovat
ladosak Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Pěkně se to tady zvrhlo jen co je pravda. Lubko: Jak psals že si nekupuješ auto kvuli interieru, Co to pomůže že máš pěkné auto na venek, když ve vnitř je to oničem. Nebavím se teť o výbavě, ale o vzhledu. Většina asijských aut má palubovku hnusnou jak prdel. a pomyšlení že se nato budu dívat každý den mi dělá zle. Myslím,že Jseš doma odklopen samyma asiatama, (myslím autama aby ses neurazil!!!), a proto je vychvaluješ. A kdybych nepřečetl podrobně všechny články tak bych řekl že si prodejce HYUNDAJU. a máš s toho provizi. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Ladosak, ako sem psal, interier je vec vkusu. Interier v sante, se mi vubec nezda skaredy, urcite napriklad krajsi, jak u 406 (sorry, ale neodpustil sem si to) Musis si uvedomit, ze kopa lidi z nas, tu jezdi v 205,106,306,406,605,405 atd, a ono v tech autech palubka nejak krasou neopliva, jenze to neresime, a vyzivame radsi jizdnych vlastnosti vozu. Osobne si sve palubky moc nevsimam, pouzivam na ni potrebne cudliky, a to je tak vse, pocas jizdy koukam na cestu, ne na vyduchi ventilace... Ale ano, kazdy ma ine priority. Nekdo spolehlivost, cenu, vybavu, a nekdo dizajn. Pro mne je prd platne, ze je neco usporadanejsi a mozna hezci, kdyz se s tym stavim v servisu 5 krat za zarucnou opravu mimo garancnich prohlidek... A nechapu, co mate s tym prodejcem hyundaiu... Toto vlakno samo o sobe porovnava PUG vs HYUNDAI, keby to porovnavali s TOYOTOU, tak bych provnaval PUG vs TOYOTA. Keby to porovnavali s VW, tak bych hovoril o vw... [upravil dne 23/2/09 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: PnR lubk0 nemyslis ze stacilo raz napisat svoj nazor? alebo na kazdu stranku to potrebujes vycapit 4x? Pokial ty to este neprislo, toto je forum, a na fore sa diskutuje. Ja som polozil svoj nazor, na ktory mi niekto oponoval, takze som mu dalej odpovedal, na co mi odpovedal zase. Taky ukaz, i ked to mozno este nepoznas, sa vola diskusia. Citovat
ladosak Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Je mi to jasné, Já jsem jen napsal můj názor, a víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Citovat
ART Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 na těch 5 stránkách jste to asi kvetonovi moc neulehčily... tady pokud kveton vybírá jen z těchto dvou adeptů, vybral bych si asi hyundai (zvášť při daných typech aut co vlastní), asi nejvíc pro to, že by to byla změna (4x4, suv...) Jinak extra hezký není ani jedno (407 je na tom ale vzhledově přecejen líp, ale to je na kvetonovi) P.avel : třeba já teďka cca 2000km za 2 měsíce (převážně v těch -15 mrazech...) auto starý 21 let a i ty zimáky jsem k němu dostal zdarma:) Lubk0 : na 605 mi nesahat ;-) Citovat
AnotherOne Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Čo by nie, ja myslím, že Lubk0 vyhral. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Čo by nie, ja myslím, že Lubk0 vyhral. Nejde o vyhranim, debata se presunula na porovnavani SUV vs SUV, a ne puvodni otazku. Samozrejme, ze pokud clovek jezdi jen dalnice, jezdi ja nevim jen po Bratislave, prahe, brnu, popripade tam dojizdi s okolitich mest, sneh nebo nejaky teren se ho netika, je SUV zbytecny prepich. Zalezi na jeho potrebach, kdybych ja jezdil iba takle dalnice, tak bych nejel ani do santy, ani do 407 micky. Skorej mozna neco, jak ukazal medved V70 od Volva, nebo neco obdobniho, napriklad Ford C-Max 1.8 TDCI, vicemene v pohode se tam odveze 5 lidi, a je prostrany... Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Tohle téma názorně ukazuje, jak se lidé většinou neřídí rozumem, ale předsudky. Neplatí to jen v autech, ale v životě celkově. Je k neuvěření, jaká dlouhá léta někteří vydrží omílat různé \"pravdy\", které někdy před 20 lety někde slyšeli (v horším případě JPP), ale omílají je pořád dokola, protože jsou na to prostě zvyklí - ať už je to o lidech, národnostech, vlastnostech, povahách, výrobcích všeho druhu, materiálech, čemkoliv. A stejně tak je k neuvěření, jak se tenhle trend drží i v autech. Hodnotit značky a automobilky podle toho, co vyráběly před 20 či více lety je prostě ukázka pouze blbosti dotyčného, nic víc. Pokud nějaká automobilka vyráběla před 20 lety nějaký střep, neznamená to, že dnes vyrábí jen střepy, navíc automobilky povětšinou vyrábějí celu řadu modelů. Stejně tak už vůbec neznamená, že když nějaká značka měla před 20 lety náhodou nějaký jeden model povedený, že má dnes povedené všechno. Ale různým \"odborníkům\" to spolehlivě stačí jako základ canců o tom, jak tyhle auta reznou, protože \"vždycky\" rezly, jak tyhle auta nic nevydrží, protože jsou to hrnce na rejži, kdežto tohle jiné je ta echt pravá kvalita, protože to před 20 lety byly \"držáky\", tak musí být i dneska. Zpravidla dotyčný \"odborník\" ale v reálu neumí ani zvednout kapotu, už dávno netuší, jak se dnes jaké značky přeskupily a do kterého koncernu dnes vlastně patří, a už vůbec ne, kde se které modely vlastně fyzicky vyrábějí a kdo výrobcům co dodává. O to směšněji jejich cancy působí - namátkou pamatuju na vztek jednoho namyšleného pana němce holedbajícího se do nebes svých \"echt deutsche\" wágenem poté, kdy mu někdo prozradil sladké tajemství, že byl vyroben na Slovensku. A takových případů se dají najít celé řady... Jinak si vybírejte kdo chcete podle čeho chcete, ale já osobně bych cancům o tom, co dělala ta která značka před 20 lety přikládal váhu nulovou, a naopak bych koukal třeba na to, kolik let si která značka troufá dát záruku. To je jen tak mezi námi velmi zajímavý ukazatel, že ty \"rejže\" si troufají dát tak dlouhou, kdežto ty \"echt nechciříkatco\", co maj za příplatek pomalu i volant, v tomhle nijak zvlášť nevynikají. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: oddie Tohle téma názorně ukazuje, jak se lidé většinou neřídí rozumem, ale předsudky. Neplatí to jen v autech, ale v životě celkově. Je k neuvěření, jaká dlouhá léta někteří vydrží omílat různé \"pravdy\", které někdy před 20 lety někde slyšeli (v horším případě JPP), ale omílají je pořád dokola, protože jsou na to prostě zvyklí - ať už je to o lidech, národnostech, vlastnostech, povahách, výrobcích všeho druhu, materiálech, čemkoliv. A stejně tak je k neuvěření, jak se tenhle trend drží i v autech. Hodnotit značky a automobilky podle toho, co vyráběly před 20 či více lety je prostě ukázka pouze blbosti dotyčného, nic víc. Pokud nějaká automobilka vyráběla před 20 lety nějaký střep, neznamená to, že dnes vyrábí jen střepy, navíc automobilky povětšinou vyrábějí celu řadu modelů. Stejně tak už vůbec neznamená, že když nějaká značka měla před 20 lety náhodou nějaký jeden model povedený, že má dnes povedené všechno. Ale různým \"odborníkům\" to spolehlivě stačí jako základ canců o tom, jak tyhle auta reznou, protože \"vždycky\" rezly, jak tyhle auta nic nevydrží, protože jsou to hrnce na rejži, kdežto tohle jiné je ta echt pravá kvalita, protože to před 20 lety byly \"držáky\", tak musí být i dneska. Zpravidla dotyčný \"odborník\" ale v reálu neumí ani zvednout kapotu, už dávno netuší, jak se dnes jaké značky přeskupily a do kterého koncernu dnes vlastně patří, a už vůbec ne, kde se které modely vlastně fyzicky vyrábějí a kdo výrobcům co dodává. O to směšněji jejich cancy působí - namátkou pamatuju na vztek jednoho namyšleného pana němce holedbajícího se do nebes svých \"echt deutsche\" wágenem poté, kdy mu někdo prozradil sladké tajemství, že byl vyroben na Slovensku. A takových případů se dají najít celé řady... Jinak si vybírejte kdo chcete podle čeho chcete, ale já osobně bych cancům o tom, co dělala ta která značka před 20 lety přikládal váhu nulovou, a naopak bych koukal třeba na to, kolik let si která značka troufá dát záruku. To je jen tak mezi námi velmi zajímavý ukazatel, že ty \"rejže\" si troufají dát tak dlouhou, kdežto ty \"echt nechciříkatco\", co maj za příplatek pomalu i volant, v tomhle nijak zvlášť nevynikají. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Lepsie by som to nesformuloval... Citovat
AnotherOne Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Oddiemu stačil jeden post a ty si zaplácal päť strán. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Ano vim A v tom je oddieho caro Jen oddieho prispevek sa tyka znacek ako celku, nezachadzal do podrobnosti, kdez to ja ano... Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Oddiemu stačil jeden post a ty si zaplácal päť strán. No tak takhle bych to určitě neviděl. To co jsem napsal je shrnutí pouhého dojmu z celého tématu, zcela obecné, o nějakých trendech. Což je strašně jednoduché takhle napsat. Kdežto Lubk0 reagoval konkrétními věcmi, konkrétními příklady, konkrétními připomínkami ke konkrétním variantám a věcem. Takže bych ho určitě neobviňoval ze zaplácnutí pěti stran, naopak to vidím jako dobré uvedení konkrétních věccí do souvislostí. Kdežto ten můj příspěvek je v tomto ohledu jen obecný výkřik bez konkrétního obsahu, komentující jen nějakou tendenci... Citovat
Bobo.KH Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Zdarec ja osobne 407.Muj strej ci ma,ne teda v kombajnu,ale sedana. A je pravda ze v zadu je trosku min mista.Ale to by me tolik netankovalo.Ja sedim za volantam a tam je nadherny mistecko. Kup 407 kombaj.A budes spokojeny. A nebo 607,a te jeste luxusnejsi:mrk:mrk. Ja sem pro 407:super:super:super:potlesk Citovat
Pallos Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Ahoj jestli muzu radit tak opkud SantaFe tak od modeloveho roku 2006- vys pac ty stare staly za starou belu jak. Jinak sem pro 407 Ale ono opravdu nejde porovnavat SUV a stredni tridu. Jinak Hyundai ma servis vo 15000km a predepsane vymeny striktne po roce nebo 15000, pokud to teda nebudes servisovat doma sam nebo vylozene dle vlastni potreby. A ten servis na korejce neni taky nejlevnejsi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Pallos Ahoj jestli muzu radit tak opkud SantaFe tak od modeloveho roku 2006- vys pac ty stare staly za starou belu jak. Jinak sem pro 407 Ale ono opravdu nejde porovnavat SUV a stredni tridu. Jinak Hyundai ma servis vo 15000km a predepsane vymeny striktne po roce nebo 15000, pokud to teda nebudes servisovat doma sam nebo vylozene dle vlastni potreby. A ten servis na korejce neni taky nejlevnejsi V starem modelu sem ani nesedel, nevim posoudit, ale co je prosimte na nem tak extra drahy ? S korejcem Accent sme byli teraz na prvni garance, menili olej, olej filter, myslim ze i vzduchac a samozrejme kompletni prohlidka auta, kontrola geometri, napichnuti na PC, otec si prinesl olej svuj, a filtre jeli s hyundaiu v trnave, cena za prohlidku byla 1860 Sk ... Nemyslim, ze nic extra predrazenyho. Jedine co se mi vidi u servisu v Trnave predrazeny, je Olej, preto si nosime vlastni, a vse v poho. Davaji tam totiz nejaky ultra Shell olej, a ptaji si 1000 Sk za litr. Ostatne veci sou v celku levni, olej filter tam stoji 290 Sk - skus ho koupit ten olejak v peugeot servisu, ze co bude stat, origo nosic na accenta 3800 Sk, tez myslim v pohode... Citovat
Marlin Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 to co bylo tady receno je pekne a je to pravda, ale porad to nemeni nic na tom ze Santa Fe neni off road a ja bych ho nechtel :D Citovat
destiny Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Marlin to co bylo tady receno je pekne a je to pravda, ale porad to nemeni nic na tom ze Santa Fe neni off road a ja bych ho nechtel :D Čéééče, myslím, že nikdo netvrdí, že Santa Fe je OffRoad Je to SUV, což je rozhodně úplně jiná kategorie vozu, než OffRoad. (SUV = Sport Utility Vehicle - tedy Sportovní Užitkový Vůz.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.