Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

i pres spravne nastaveni IP adresy,DNS bran atd. se nedostanu na net,ICQ a jine komunikatory funguji.Vim,ze pracuji na jinem principu,ale spravce pripojeni oznamuje aktivni pripojeni k netu.Nemelo by tedy nic branit v normalnim chodu.Zadna starnka se ale nenacte.Co s tim?...diky :savle:

Odesláno

Skus nejaku stranku pingnut.

Potom treba zistit ci daco neblokuje port 80.

Napriklad kamos ma zavireny comp ako prasa a tiez mu taketo vsetky veci idu ale ziadna stranky a ma presne blokovany niecim port 80.

Odesláno
Původně zaslal: s1600

proxy ne,vsecny cisla sedi,kontroloval jsem to stokrat...kde najdu port 80?...

Na to potrebujes nejaky scan port ktory ti povie ktore porty su volne. 80 sa pouziva na net https ma 443 a tak dalej.

Odesláno

Myslel jsem,ze by to mohlo byt prohlizecem(Explore),tak sjem nainstaloval Mozillu,ale ani jeden nejde.Firewall jede normalne,do vcera s tim problemy nebyly,dneska uz se neotevrela zadna stranka.

Odesláno

Já měl ten samý problém na noťasu s Vistou. Po nové instalaci systému pár dní běželo v pohodě a potom začal tebou zmíněný problém, až na to, že to chvíli běželo v pohodě a najednou to vypadlo a už jsem neotevřel žádnou webovou stránku. Dělalo to i když jsem vypnul firewall a antivir. NB jsem intaloval dvakrát a vždy se problém po čase objevil. Nepřišel jsem na to čím to je. Teď tam mám XPčka a běží to v pohodě. Bráchovi se tenhle problém objevil na podobném notebooku taky, má tam i stejný forewall takže si myslím, že to dělá ten on a nepomůže ho ani vypnout, pouze nová instalace systému. Ale nemám už náladu to znovu přeintalovat.

Odesláno

S1600: Otevři příkazový řádek (Start - spustit, napiš cmd ) a zkus pinknout web:

ping www. seznam.cz

a hoď sem, co ti to napsalo (třeba screenshotem). Jde mi o to, jestli DNSka přeloží jméno, nebo ne.

[upravil dne 18/2/09 Fakir]

Odesláno

Stačí napsat ping seznam.cz, s tím http to nesežere. U mnou výše popisovaného problému jsem odezvu vždy dostal. Nepomohl ani příkaz ipconfig /flushdns

Aha už jsi to upravil, on to samo v příspěvku doplní to http :)

[upravil dne 18/2/2009 Driver]

Odesláno

Hm tak koukám, že výsledek je stejný jako u mě. To znamená, že je to ok, ale stejně to nefunguje :)

Zkus ještě v příkazovém řádku napsat: ipconfig /flushdns a potom vyzkoušej jestli ti to nezačne fungovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...