Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Normálně jsem tam i bez DIČ....

Já kliknu a objeví se mi toto: L\'accès au site est réservé aux professionnels de la réparation

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: AnotherOne

Švejku?:myslim Pozri kto ho tam dal predtým:bacha

Tobě taky samosebou děkujeme. :)

Ospravedlňujem sa! :D

No veď preto :aut

Sem tam :super

Tak to je :super a tímto taktéž děkuji všem ,co se podíleli na vložení :potlesk:super

Odesláno

AnotherOne: ty jsi ho tam dal :), ale zanevrel na nej :D, ackoliv dekuji za drivejsi zverejneni

o tom, ze nesel vim.. dneska kdyz mi psal OK, jestli mi to funguje, tak jsem to vicemene nahodou zjistil ze zase funguje. Doufam, ze jeste dlouho bude :D

Jinak nemate samozrejme zac :)

[upravil dne 20.2.2009 švejk]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Servicebox na moji soukromou neprofesionální rigistraci už nepůjde??

Přes údaje na fóru se můžu normálně přihlašovat, nebo tím žeru nějaký cizí kredit??

Odesláno

Zajímavý tah Peugeotu. Na oficiálních stránkách Peugeotu je to normálně jakoby povoleno a určeno i pro normální uživatele. Mě to samozřejmě taky nepustí do ServiceBoxu přes můj účet, ani abych si změnil uživatelské údaje. Peugeot si teda moc neváží svých skalních příznivců. Co takhle nějaký mail na Peugeot jménem všech návštěvníků fóra, aby to zase odblokovali? Tak snad nemusíme být za nějaké lumpíky a přihlašovat se přes jiné účty nebo chodit na nějakej ruskej server, ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...