purkmistr Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Myslíte že se těchto aukcí http://www.caraukce.cz/ můžu jako soukromá osoba zůčastnit? je tam cice napsáno - \"Registrovat se můžete jako fyzická osoba-nepodnikající nebo jako podnikatelský subjekt\" (registrovat se bez účasti???)- ale zase je tam - \"Jelikož se Aukce řídí ustanoveními obchodního zákoníku, je určena výhradně pro právnické osoby nebo fyzické osoby – podnikatele\". Takže pro mě asi pasé co? [upravil dne 16/2/09 purkmistr] Citovat
čakom Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Ti lidi mávající z okna mě deptají. :D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Inac se mi libi inzerat na mondeo, prectite si popis http://www.caraukce.cz/karta.php?exImg=24&idproduktu=8651&ref=&navrat=true#rightBoxT Citovat
genzer Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: oddie Normálka, co se vám na tom popisu nezdá? me se libi posledni veta Radio v kufru:D Citovat
oddie Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Kdybyste tam někdy byli, moc byste se těm sekům nedivili. Já ty auta byl fyzicky prohlížet... Jinak ty protokoly, co zveřejňují, bych označil jako velmi solidní, to se jinak v bazarech jen tak nevidí. Citovat
vix Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Protokoly jsou fajn, ale když vezmu, že obsahují hafo \"krycích informacích\", tak zase tak fajn nejsou. Resp., to Mondeo, co má tachometrových 183 tkm a vypadá, že prošlo se 2. světovýma, je až na \"oděrky\" na tom motoricky a podvozkově stejně, jako zánovní Růmster s 15 tkm. Takže resumé je : Buď je Mondeo tak kvalitní auto, že i po 183 tkm je ucházející, nebo zánovní Růmster je totální šrot (vyberte si sami). Nebo ty protokoly píší jen přes kopírák Rozhodně, takovéto protokoly se vidí v málokterém bazaru, což je fakt. Citovat
Fusion Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Kdo vymyslel nárazníky z vaječných skořápek musel být génius Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.