Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, vzhledem k tomu ze jsem dneska 407 videl v Praze na Flore (3A7 ...) tak se asi prodava ... a musim rict ze to je faro, nadhera a vypada jeste lip nez na fotkach. Bohuzel sem si ji nemohl prohlednout, zajela hned do garazi vedle Alberta :(

Odesláno

Toto je tabulka: odkaz PREDBEZNYCH cen 407, kterou mi poslala kamaradka, ktera dela prodejce u Peugeota. Jsou to ceny orientacni a tabulku jsem od ni dostal 10.3.2004 Dnes uz asi bude vsechno jinak. Zkusim z ni vytahnout uz konkretni cenik 407 + nejaky rozpis vybaveni jednotlivych variant. Kdyz se mi to povede, hodim to sem.

Odesláno

Na bilboardech je 407 a vyhrožujou,že se bude prodávat od 1.června.Na začátku roku psali v autotisku,že od května.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Toto je tabulka: odkaz PREDBEZNYCH cen 407, kterou mi poslala kamaradka, ktera dela prodejce u Peugeota. Jsou to ceny orientacni a tabulku jsem od ni dostal 10.3.2004 Dnes uz asi bude vsechno jinak. Zkusim z ni vytahnout uz konkretni cenik 407 + nejaky rozpis vybaveni jednotlivych variant. Kdyz se mi to povede, hodim to sem.

Tomu se rika spionaz :D :D

Odesláno

Tu 407 sem si nevymyslel :) Takze bud je to nejaka protekce nebo si to ten clovek koupil mimo CR ... kazdopadne mi to moc nepomuze pac 700000 se mi nikde pod posteli nevali :(

Odesláno

ja jdu do 407 SW, to je bozsky autp, ale az tak za ctyry roky, az budu mit na akontaci a na leasing :(

Jinka, dneska sem se ptal v u nas v Pežotu na cenik a rikaly, ze ho cekaji kazdym dnem..... Ale uz se na ni tesim....:D moc moc moc

Odesláno

Dneska jsem potkal mezi Olomoucí a Litomyšlí 2 náklaďáky plný 407ček. Měl jsem 100 chutí to za nima otočit zastavit je a jednu si sundat. 1 červen se blíží a autosalony se vybavují.:)

Odesláno

V nemecku se prodava uz i SW, cena za sedan 2,0 HDi je o nejakych cca 100t min nez u nas. Tak nevim jestli ceska specifikace ma oproti nemecke vybavu za 100000 navic. I ja mam na ni zalusk, cekam az se nekde objevi nejaky unfall a jdu do toho.

Odesláno

jeden unfall je uz i v cesku ,pry pri predvadecich jizdach jednu nekdo rozstrelil, akorat je na ni prej skoda 400 tisic ... :D

Odesláno

jj to by byla super koupe, takovej unfall, to vis ze u nas se s tim budou opravovat ,tim jsem si taky skoro jistej :D

Odesláno

kdyz sem sla rano do prace tak u Domanskyho na Praze 9 uz stalo 5 lvicku s cislem 407 :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...