Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím rozhoduji se koupit buď 406 2.2 hdi nebo 407 2.0 hdi

co jede lépe, jak je to s poruchovostí a pohodlím či přímo 2.2 hdi biturbo jak to asi jede poraďte prosím:)

Odesláno

Těžko říct 2,2 HDI je slušný motor jede hodně dobře akorát má vyšší náklady na údržbu.406 je mnohem měkčí než 407.U 406 se neprojevuje tolik závad jako u 407.407 je zase oproti 406 mnohem vybavenější kára a vnitřek nemá chybu:autTaky jízdní vlastnosti jsou lepší ikdyž za cenu tvrdšího podvozku.Celkově se mi víc líbí 407 i ta se dá sehnat s 2.2 HDI.Je jich ale jak šafránu:papa

Odesláno

Určite by som vzal 406 2.2 HDi...Keďže sa rozoduješ medzi týmito dvoma autami predpokladám, že 407čka by bola tá z prvých a lacnejších a tie sú na môj vkus trošku viac poruchové a 406 má viac vychytaných múch...

Ale keby si chcel 407čku aspoň od 2006-2007 a vyššie tak odporúčam ju. Ale pokiaľ to bude niekde medzi 2004-2005 tak to by som asi nebral.

Odesláno

já měl jak 406, tak ted mám 407...zpátky do 406 bych už nešel..;) a co se týká zadního prostoru, je to tak nastejno a pak,budeš tam někoho vozit? vepředu je místa habaděj..;)

[upravil dne 12/2/09 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

já měl jak 406, tak ted mám 407...zpátky do 406 bych už nešel..;) a co se týká zadního prostoru, je to tak nastejno a pak,budeš tam někoho vozit? vepředu je místa habaděj..;)

[upravil dne 12/2/09 kajvet]

Toho prostoru je tam míň ale zase sedačky jsou jinak řešené a sedí se tam luxusně.Nesmí mít dotyčný víc jak 185cm.:autVe předu je to ještě lepší:D.To se opravdu se 406 srovnávat nedá;)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: hnusoba

Ale pokiaľ to bude niekde medzi 2004-2005 tak to by som asi nebral.

:bacha

Zatiaľ klopem na drevo:aut

Ty máš 1.6 HDi....to nemalo toľko problémov zo začiatku ako 2.0 HDi...

Odesláno
Původně zaslal: denoo

hm, ale 406 ka interier vyzera skor na auto ktore ma rok vyroby nieco okolo 95 roku ;)

Nesouhlasím. 406 má náhodou pěkný interiér z dobrého materiálu. Sice to není tak jako ve 407, ale je to stokrát lepší jak něco z VW koncernu ze stejného roku s tou totálně plastovou palubkou. ;)

Odesláno

ja ked som islie kupovat auto, som jchcel 406 coupe , moc sa mi pacila, velmi podarena z vonka, bol som aj kuknut ze kupim uz u jedneho co predaval, ale ked som sadol do toho , tak som si najprv myslel ze som sadol do dakeho stareho serbla, hned som upustil od 406 a zobral 407 , 407 ma je drahsia hlavne servis, ale zato nadherny voz :super , vsetko nieco stoji

Odesláno

hm, ale 406 ka interier vyzera skor na auto ktore ma rok vyroby nieco okolo 95 roku ;)

no osobne si teda myslim ze 406 ma provedeni interieru lepsi nez kdovijaky auto s rokem vyroby 2007

celkove bych o 406 rekl ze ma dosti nadcasovy design jak zvnejsku tak uvnitr

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no osobne si teda myslim ze 406 ma provedeni interieru lepsi nez kdovijaky auto s rokem vyroby 2007

celkove bych o 406 rekl ze ma dosti nadcasovy design jak zvnejsku tak uvnitr

No nevím.Taky jsem vlastnil 406 a je pravda, že interiér byl nevtíravý přehledný a pěkný ale na auta z roku 2007 asi nee:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...